35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mandragora wrote:Simba zainwestowałas juz w mate edukacyjna? Jeśli nie to gorąca polecam skip hop mate. Wczoraj przyszła jest ogromna i twixy się nawet zmieszczą
nie linczowac mnie za wczesny powrót do pracy proszę
musialam tak zrobic, a gabinet w domu mam u rodziców i między pacjentami cała jestem Stasia
Ale tak sie zastanawiam czy sekretariatu nie przerobic na pokoj dzieciecyStoi pusty, kurzy sie.
A mam dwie maty chicco - sprezentowanemandragora, malgos741, caffe, efcia, anna maria, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wynagradza, to prawda
Ja na szczescie nie korpo, a na podwladnych nie lubie sie wyzywac, ale sami prowokuja.
Tak jak juz pisalam - ja najbardziej kocham swiety spokoj i jak kazdy zajmuje sie swoja robota.
A Wy dlugo w Londynie? I czy od razu zdecydowaliscie sie na wlasna dzialalnosc?
My sie wlasnie przymierzamy.
W zeszlym roku przeprowadzilismy sie pod L. Moj M prowadzi dzialalnosc w Uk od wielu lat a pare lata temu przeksztalcilismy w sp z o.o.
Nie wiem, czy zdecydowalabym sie na prowadzenie dzialalnosci w Polsce. Chyba, ze cos sie zmienilo...cholera.nie sadze.
PS>Simba ale przeciez Ty nie w Polszy mieszkasz. W Belgii jak Paszcza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:48
Simba, mandragora, efcia, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Simba wrote:Reni co masz dzisiaj do jedzenia? Bo ja to samo co wczoraj tylko dzisiaj salatka z tunczykiem i oliwkami.
Kto sie wczoraj pytal czy my sie tak naprawde odzywiamy? A krycha chyba.
Oczywiscie ze naprawde. Tylko ze wieczorem wyskoczylam na chwile do sklepu i rzucily sie na mnie lody ben and jerry o smaku masla orzechowego,no one takie sOM
Simba, ComeToMeBaby, efcia, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry
A ja sama w domciu ,mam dziś wolne
Syn w szkole,G w pracy ,rodzice wyjechali w sprawach firmowych
dlatego miło,spokojnie,cicho ...
na termometrze z oknem w słońcu całe 33*C w cieniu 20*C tylko drina z palemka brakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:46
malgos741, Simba, Zofia8, megan8, caffe, Margolcia88, efcia, Aasiula, anna maria, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:W zeszlym roku przeprowadzilismy sie pod L. Moj M prowadzi dzialalnosc w Uk od wielu lat a pare lata temu przeksztalcilismy w sp z o.o.
Nie wiem, czy zdecydowalabym sie na prowadzenie dzialalnosci w Polsce. Chyba, ze cos sie zmienilo...cholera.nie sadze. -
Simba wrote:No to ty masz luksus - ja do pracy jade 45 minut...
Ale tak sie zastanawiam czy sekretariatu nie przerobic na pokoj dzieciecyStoi pusty, kurzy sie.
A mam dwie maty chicco - sprezentowane
My żyjemy na dwa domy i do pracy dojeżdżam razem ze Stasiem 30 kmtrochę to uciążliwe ale da się
Simba, caffe, efcia, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:W zeszlym roku przeprowadzilismy sie pod L. Moj M prowadzi dzialalnosc w Uk od wielu lat a pare lata temu przeksztalcilismy w sp z o.o.
Nie wiem, czy zdecydowalabym sie na prowadzenie dzialalnosci w Polsce. Chyba, ze cos sie zmienilo...cholera.nie sadze.wiele razy się zastanawiałam na co mi to
i czy nie lepiej byłoby pracować u kogoś
malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Myślę że to dobry pomysł
My żyjemy na dwa domy i do pracy dojeżdżam razem ze Stasiem 30 kmtrochę to uciążliwe ale da się
Widze, ze bije od Ciebie pozytywna energia
A jak Twoj M? Ogarnal sie troche ze studiami i praca? Czy mu odpuscilas?mandragora, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Nie wiem, czy zdecydowalabym sie na prowadzenie dzialalnosci w Polsce. Chyba, ze cos sie zmienilo...cholera.nie sadze.iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dzisiaj słabizna, bo zapomniałam zakupy zrobić
i niestety mam kanapki, rzodkiewki, cebulę, jogurt, paprykę, pomarańczę
nie mam marchewek do zagryzania i boję się, że Pac-man poniesie mnie do sklepu
Simba wrote:Reni co masz dzisiaj do jedzenia? Bo ja to samo co wczoraj tylko dzisiaj salatka z tunczykiem i oliwkami.
Kto sie wczoraj pytal czy my sie tak naprawde odzywiamy? A krycha chyba.
Oczywiscie ze naprawde. Tylko ze wieczorem wyskoczylam na chwile do sklepu i rzucily sie na mnie lody ben and jerry o smaku masla orzechowegoSimba, efcia, moremi, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni do avatarka wróciłam bo jakoś najbardziej mi się podoba z tych które miałam
oj Simba współczuje ze musiałaś już do pracy wrócić ,niby odsapniesz od obowiązków domowych a z drugiej strony myślami jesteś przy dzieciakach cały czas ...
Simba, Reni, efcia, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Zofia nic się nie zmieniło
wiele razy się zastanawiałam na co mi to
i czy nie lepiej byłoby pracować u kogoś
No wlasnie. Ja jeszcze dobrze pamietam, jak w ZUS'ie baba w info tak na mnie krzyczala, ze moj Ojciec slyszal Ja na korytarzu. Teraz to by nie przeszlo ale podejscie w US pewno jest takie samo: kazdy petent to potencjalny zlodziej. W Anglii jest na odwrot. Mozna miec wiele zastrzezen co do tego kraju, ale jest zdecydowanie wiecej plusow
Simba, Arwena, mandragora, dorbie, malgos741, efcia, Krakonka, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Simba wrote:Fajnie
Widze, ze bije od Ciebie pozytywna energia
A jak Twoj M? Ogarnal sie troche ze studiami i praca? Czy mu odpuscilas?chyba potrzebował kopa i pomocy bo się ogarnia
Simba, malgos741, Aasiula, moremi, Krakonka, kkisia, gretka, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, dziewczyny, chyba nie moge bez Was żyć. Komu mam się wygadać i kto mnie lepiej zrozumie jak sie stresuję, że nic nie wiem czy moja ciąża to naprawdę ciąża i tam sobie żyje dzieciuch a nie tylko hormony buzują? Jeszcze 2 dni, ale zaczynam się wkręcać.
Nieco mi sie mdłości pojawiły ale takie dyskretne i straszna ochota na soki i owoce i ble do ryb.
Stres mnie wykończy.
Przeżyłam bardzo osobiście porażkę Zosi i Efci, jak swoją w marcu. Przykro mi dziewczyny... Kurde, że tam musiało byc?.....
Ale ile z nas miało poronienie i następna ciąża się udała.
Nie wiem już co myśleć...Zofia8, Simba, Elfik, Arwena, efcia, Aasiula, moremi, Krakonka, Iwone, Dziobak, ania.g, anna maria, kkisia, gretka, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość