X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wcale nie

efcia, kkisia, paszczakin, stara.krycha, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Kurczę, mam dzis iść na badania i jakiegoś zaćmienia dostałam :/ zeżarlam śniadanie i co teraz? Moge iść zrobic tą morfologię??? Jutro wizyta u gina :/ wrrr

kkisia, dorbie lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koty to fajne zwierzaki ,nigdy nie mialam kota zawsze psy ,a one sa takie fajne.
    Wczoraj to padlam doslownie ,dziec sie myl w wannie a kot balansował na wannie w jedna i druga strone .mMowie do mlodego zaraz sie spierdzieli bo wanna mokra i bedzie ...
    Mlody wyszedł wyciera sie i nagle sruuuu ,kot wpadl do wanny ,myslałam ze sie osikam w jakim tepie wylazł :)
    I teraz juz tam nie wlazi :)
    ale umywalka to jego ulubione miejsce do obserwacji :)

efcia, kkisia, caffe, Reni, Simba, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, gretka, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzien dobry wcale nie
    Co jest Simba ??

efcia, Simba lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Co jest Simba ??

Pewnie Simba w pracy, a twixy w domu

kkisia, Aasiula, Simba, moremi, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Wszystkie spiom Polar. Miłego dnia!
    O nie nie, ja weidera o tej porze odprawiałam, a potem dziecki karmiłam :)

Aasiula, moremi, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Padlam wczoraj z tych emocji przed 22
    i dzis mam duzo weny i sily
    zaraz zakupy , potem sprzatanie
    gotowanie
    wszyscy chca troche zgubic przed urlopem
    wiec beda mieli porcje w pojemnikach na 2 dni zrobione :)

Aasiula, efcia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, jak wrażenia po pierwszym dniu w pracy? tzn. nie chodzi mi o to co było w pracy, tylko w odniesieniu do nowej sytuacji w domu? Stęskniona? ;)

Simba, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Co jest Simba ??
    A nie nic szczegolnego. Praca po prostu (rzyg)

stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wspolczuje. W Polsce pracowalam w korporacji. Nie wyobrazam sobie teraz powrotu do pracy na etacie..
    Dobrze, ze chociaz masz podwladnych, to sie troche mozesz powyzywac ;-)

A tak serio. To w domu czekaja na Ciebie Twixy i to wszystko wynagradza :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 08:51

Simba, Aasiula, efcia, ania.g, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wieczór

co to ja miałam
    aaa
    witaj smutna i bez takich -stara używająca zdrobnień

jest nast tu sporo starających się o swoje pierwsze itd
    ja nie chcem ale muszem
    czas goni zaczynałam w Twoim wieku ;-)

no to powiedziała co wiedziała i poszła
    jakąś strawę czas przygotować

Arwena, kapturnica, Simba, Aasiula, malgos741, efcia, Margolcia88, moremi, kkisia, stara.krycha, gretka, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam na bieżąco ten pamiętnik, o którym wspominałyście
    i zauważyłam jedną zależność.. jak laski czy to na forum czy w pamiętniku wynoszą pod niebiosa swoich mężów, narzeczonych, konkubentów to zawsze coś się spieprzy

dlatemu stwierdzam wszech i wobec, że mój mnie niemiłosiernie wqrwia (czasami) i są dni kiedy nawet go nie lubię O! to tak dla równowagi

Arwena, Simba, Aasiula, efcia, Zofia8, Elfik, megan8, moremi, ania.g, kkisia, stara.krycha, gretka, Bozia3, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Simba, jak wrażenia po pierwszym dniu w pracy? tzn. nie chodzi mi o to co było w pracy, tylko w odniesieniu do nowej sytuacji w domu? Stęskniona? ;)
    To malo powiedziane ze steskniona.
    Ale chlopaki chyba nie widzieli roznicy. Jedyna jest tak, ze Leon caly dzien nic nie mowil tylko jak ja wrocilam to sie rozgadal na calego :)

Reni, caffe, efcia, Elfik, ComeToMeBaby, kkisia, stara.krycha, Bozia3, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i zauważyłam jedną zależność.. jak laski czy to na forum czy w pamiętniku wynoszą pod niebiosa swoich mężów, narzeczonych, konkubentów to zawsze coś się spieprzy

dlatemu stwierdzam wszech i wobec, że mój mnie niemiłosiernie wqrwia (czasami) i są dni kiedy nawet go nie lubię O! to tak dla równowagi
    Zgadzam się z tym. Ja nie jestem też za takim obnoszeniem się w necie z taką ilością prywatnych rzeczy, tzn. zdjęć i opisów sytuacji rodzinnych.

kapturnica, Simba, efcia, Zofia8, megan8, moremi, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To malo powiedziane ze steskniona.
    Ale chlopaki chyba nie widzieli roznicy. Jedyna jest tak, ze Leon caly dzien nic nie mowil tylko jak ja wrocilam to sie rozgadal na calego :)
    Bo prawda jest taka, ze to Ty będziesz bardziej tęsknic niż dzieci ;) ale też nie jest tak, ze one nie odczuwają Twojego braku.
    Za jakiś czas będziesz mniej przeżywała, co nie znaczy, ze mniej tęskniła ;)

Simba, Aasiula, efcia, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Pewnie Simba w pracy, a twixy w domu
    Egzakli

Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Simba wspolczuje. W Polsce pracowalam w korporacji. Nie wyobrazam sobie teraz powrotu do pracy na etacie..
    Dobrze, ze chociaz masz podwladnych, to sie troche mozesz powyzywac ;-)

A tak serio. To w domu czekaja na Ciebie Twixy i to wszystko wynagradza :-)
    Wynagradza, to prawda :)
    Ja na szczescie nie korpo, a na podwladnych nie lubie sie wyzywac, ale sami prowokuja.
    Tak jak juz pisalam - ja najbardziej kocham swiety spokoj i jak kazdy zajmuje sie swoja robota.
    A Wy dlugo w Londynie? I czy od razu zdecydowaliscie sie na wlasna dzialalnosc?
    My sie wlasnie przymierzamy.

efcia, Zofia8, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka raczej zły pomysl po snaiadaniu robic morfologie.Takze ten tego dzis se odpusc juz.

A nawiazujac do Renki wypowiedzi.Chyba cos w tym ejst.,Mam kumpele 4lata po slubie dopiero takze ten tego feromony dopiero wietrzeja , wiecznie wyspiewywała peany na jego zcesc jaki chodzacy ideal..A okazalo sie ,ze ma dupencje na boczku ;)
    A moj chUop czasem potrafi mnie tak wkurwic ,ze darła bym z niego pasy skóry na zywca . No i ma w ul wad ale ja pewnie wiecej ;)
    Nie ma co idealizowac facetow .

Reni, Aasiula, Arwena, Zofia8, Elfik, Margolcia88, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Dobrze ze Dzejms jest bezrobotny...

Reni, Aasiula, Elfik, moremi, kkisia, stara.krycha, Bozia3, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bo prawda jest taka, ze to Ty będziesz bardziej tęsknic niż dzieci ;) ale też nie jest tak, ze one nie odczuwają Twojego braku.
    Za jakiś czas będziesz mniej przeżywała, co nie znaczy, ze mniej tęskniła ;)
    Eh...

a8vSp1.png
‹‹ 9390 9391 9392 9393 9394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ