35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Koty to fajne zwierzaki ,nigdy nie mialam kota zawsze psy ,a one sa takie fajne.
Wczoraj to padlam doslownie ,dziec sie myl w wannie a kot balansował na wannie w jedna i druga strone .mMowie do mlodego zaraz sie spierdzieli bo wanna mokra i bedzie ...
Mlody wyszedł wyciera sie i nagle sruuuu ,kot wpadl do wanny ,myslałam ze sie osikam w jakim tepie wylazł
I teraz juz tam nie wlazi
ale umywalka to jego ulubione miejsce do obserwacjiefcia, kkisia, caffe, Reni, Simba, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, gretka, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Padlam wczoraj z tych emocji przed 22
i dzis mam duzo weny i sily
zaraz zakupy , potem sprzatanie
gotowanie
wszyscy chca troche zgubic przed urlopem
wiec beda mieli porcje w pojemnikach na 2 dni zrobioneAasiula, efcia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wspolczuje. W Polsce pracowalam w korporacji. Nie wyobrazam sobie teraz powrotu do pracy na etacie..
Dobrze, ze chociaz masz podwladnych, to sie troche mozesz powyzywac
A tak serio. To w domu czekaja na Ciebie Twixy i to wszystko wynagradza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 08:51
Simba, Aasiula, efcia, ania.g, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Dzień dobry wieczór
co to ja miałam
aaa
witaj smutna i bez takich -stara używająca zdrobnień
jest nast tu sporo starających się o swoje pierwsze itd
ja nie chcem ale muszem
czas goni zaczynałam w Twoim wieku
no to powiedziała co wiedziała i poszła
jakąś strawę czas przygotować
Arwena, kapturnica, Simba, Aasiula, malgos741, efcia, Margolcia88, moremi, kkisia, stara.krycha, gretka, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Czytam na bieżąco ten pamiętnik, o którym wspominałyście
i zauważyłam jedną zależność.. jak laski czy to na forum czy w pamiętniku wynoszą pod niebiosa swoich mężów, narzeczonych, konkubentów to zawsze coś się spieprzy
dlatemu stwierdzam wszech i wobec, że mój mnie niemiłosiernie wqrwia (czasami) i są dni kiedy nawet go nie lubię O! to tak dla równowagiArwena, Simba, Aasiula, efcia, Zofia8, Elfik, megan8, moremi, ania.g, kkisia, stara.krycha, gretka, Bozia3, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Simba, jak wrażenia po pierwszym dniu w pracy? tzn. nie chodzi mi o to co było w pracy, tylko w odniesieniu do nowej sytuacji w domu? Stęskniona?
Ale chlopaki chyba nie widzieli roznicy. Jedyna jest tak, ze Leon caly dzien nic nie mowil tylko jak ja wrocilam to sie rozgadal na calegoReni, caffe, efcia, Elfik, ComeToMeBaby, kkisia, stara.krycha, Bozia3, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Czytam na bieżąco ten pamiętnik, o którym wspominałyście
i zauważyłam jedną zależność.. jak laski czy to na forum czy w pamiętniku wynoszą pod niebiosa swoich mężów, narzeczonych, konkubentów to zawsze coś się spieprzy
dlatemu stwierdzam wszech i wobec, że mój mnie niemiłosiernie wqrwia (czasami) i są dni kiedy nawet go nie lubię O! to tak dla równowagikapturnica, Simba, efcia, Zofia8, megan8, moremi, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To malo powiedziane ze steskniona.
Ale chlopaki chyba nie widzieli roznicy. Jedyna jest tak, ze Leon caly dzien nic nie mowil tylko jak ja wrocilam to sie rozgadal na calegoale też nie jest tak, ze one nie odczuwają Twojego braku.
Za jakiś czas będziesz mniej przeżywała, co nie znaczy, ze mniej tęskniłaSimba, Aasiula, efcia, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Simba wspolczuje. W Polsce pracowalam w korporacji. Nie wyobrazam sobie teraz powrotu do pracy na etacie..
Dobrze, ze chociaz masz podwladnych, to sie troche mozesz powyzywac
A tak serio. To w domu czekaja na Ciebie Twixy i to wszystko wynagradza
Ja na szczescie nie korpo, a na podwladnych nie lubie sie wyzywac, ale sami prowokuja.
Tak jak juz pisalam - ja najbardziej kocham swiety spokoj i jak kazdy zajmuje sie swoja robota.
A Wy dlugo w Londynie? I czy od razu zdecydowaliscie sie na wlasna dzialalnosc?
My sie wlasnie przymierzamy.efcia, Zofia8, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Natka raczej zły pomysl po snaiadaniu robic morfologie.Takze ten tego dzis se odpusc juz.
A nawiazujac do Renki wypowiedzi.Chyba cos w tym ejst.,Mam kumpele 4lata po slubie dopiero takze ten tego feromony dopiero wietrzeja , wiecznie wyspiewywała peany na jego zcesc jaki chodzacy ideal..A okazalo sie ,ze ma dupencje na boczku
A moj chUop czasem potrafi mnie tak wkurwic ,ze darła bym z niego pasy skóry na zywca . No i ma w ul wad ale ja pewnie wiecej
Nie ma co idealizowac facetow .Reni, Aasiula, Arwena, Zofia8, Elfik, Margolcia88, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Czytam na bieżąco ten pamiętnik, o którym wspominałyście
dlatemu stwierdzam wszech i wobec, że mój mnie niemiłosiernie wqrwia (czasami) i są dni kiedy nawet go nie lubię O! to tak dla równowagiReni, Aasiula, Elfik, moremi, kkisia, stara.krycha, Bozia3, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość