35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:a dlaczego zostawił?
Czytałam kiedyś tam jej pamiętnik, potem z braku czasu przestałam i nie chcę wydawać swojej oceny.
Po prostu gdzieś się rozminęli w tym wszystkim. oboje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 22:55
kapturnica, Heretyczka, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Wniosek, pod jednym z wpisów (chyba tym informującym o "separacji") wskazuje na to, że on jest typem Piotrusia Pana. Ona, jak to postrzegają dziewczyny, wciąż dziewczynką, tyle że juz dużą.
Czytałam kiedyś tam jej pamiętnik, potem z braku czasu przestałam i nie chcę wydawać swojej oceny.
Po prostu gdzieś się rozminęli w tym wszystkim. oboje.
pełno tego teraz....takie czasy panie dziejkuMega, Simba lubią tę wiadomość
-
A w ogole to na robilam sie dzisiaj jak wol
Umylam wszystkie lazienki poscieralam kurze odkurzylam I pomylam podlogi
Pozniej szybko zakupy i obiad
Machnelam 40 golabkow
Zrobilam tez kapustke na krotko
I ma koniec babeczki
Aaaa zapomnialam o ogrodzie
Musiam podlac chwasty
Jak usiadlam na sofie to jeblam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 23:09
ComeToMeBaby, anna maria, paszczakin, SolarPolar, kkisia, Margolcia88, Mega, gretka, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam. Ja tez mam 35 lat ale nie mam odwagi zacząć się starać o 1 dzidzia. Coś mnie blokuje bardzo. A wiem ze czas ucieka. Postanowiłam sobie, że poobserwuje Was troszkę to mi się może coś zmieni i tez zacznę działać. Choć mam wrażenie, że jestem już za stara...
efcia, ComeToMeBaby, anna maria, malgos741, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Wniosek, pod jednym z wpisów (chyba tym informującym o "separacji") wskazuje na to, że on jest typem Piotrusia Pana. Ona, jak to postrzegają dziewczyny, wciąż dziewczynką, tyle że juz dużą.
Po prostu gdzieś się rozminęli w tym wszystkim. oboje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 23:08
moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość