35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:No to przyznam sie bez bicia ze zaniechalam skalpel
moze jeszcze wroce do tego ,jakos brak mi motywacji .
efcia, anna maria lubią tę wiadomość
-
są ale ze szklarni
nieważne smakują podobnie i to mi wystarczyZofia8 wrote:Ostatnio ciagle przewija sie temat truskawkowy. Sa juz w Polsce , polskie czy zagramaniczne???Zofia8, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:A ty jestes pierwszy dzien w robocie ? a bracai z tata sobie rzadza
Jakos sobie radza. Dzisiaj mieli misje pojscia na targ po kurczaka z rozna i z tego co wiem wykonali te misje pomyslnie.Reni, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, SolarPolar, beates, caffe, anna maria, iwcia77, Dziobak, ania.g, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
koniec świata
nie będę mogła rzucać kwiatuszków w procesjach?kapturnica wrote:http://natemat.pl/142827,nie-popierasz-dudy-nie-mozesz-sluzyc-do-mszy-przy-oltarzu-moga-byc-tylko-nieskalani-poparciem-dla-komorowskiegoSimba, kapturnica, kkisia, iwcia77, Dziobak, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:koniec świata
nie będę mogła rzucać kwiatuszków w procesjach?efcia, Reni, kkisia, SolarPolar, beates, anna maria, caffe, iwcia77, stara.krycha, ania.g, moremi, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Ja tez dzis kupilam truskawki
Beda na deser z cukrem i smietana
ja dzisiaj też kupiłam, bedzie tortmusze miec czym gości jutro poczestowac, czas leci nieublaganie jutro 18,5 mi stuknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 14:47
kkisia, megan8, ComeToMeBaby, Simba, beates, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:efcia , a jak się czujesz?
fizycznie bardzo dobrze, psychicznie hm ... daje rade, wiesz megan mam cudownego męża a w nim wielkie wsparcie, wiec to mi chyba daje tyle siłyZofia8, ComeToMeBaby, megan8, beates, iwcia77, kkisia, stara.krycha, Sabina, Dziobak, ania.g, gosia7122, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:To masz szansę poćwiczyć z Asiulą tak wieczorem.
efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, stara.krycha, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja wieczorem kompletnie nie mam sily. Nawet sie zastanawiam czy wracac na silke, czy moze na porannym przedpracowym wkurwie skalpelem sie ciachac
u mnie jest zupełnie odwrotnie, rano nie ma mowy o takim wysiłku, za to wieczorem mogę góry przenosićmegan8, iwcia77 lubią tę wiadomość