35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:
O 15.00,chyba że się coś opóźni, ale do 17.00 na pewnotrzymam kciuki i zycze spokojnej, przespanej nocy ( no chyba , ze masz dyzur ?), glowa do gory a ja trzymie kciuki
dorbie, malgos741, efcia, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dorbie daj mi znac na fb jak poszla wizyta , bo u mnie to z czasem na forum roznie moze byc a nie cchce przeoczyc
trzymam kciuki i zycze spokojnej, przespanej nocy ( no chyba , ze masz dyzur ?), glowa do gory a ja trzymie kciuki
iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Iwcia ,Ivo ale urosl i widze ze goloneczki do wycalowania ma piekne
wczoraj bylismy na zakupach, Ivo w wozku rechocze do mnie bo ja sie wydurniam, Alojz z siatkami az ludzie sie ogladali i smialiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 21:53
dorbie, efcia, anna maria, kkisia, moremi, Krakonka, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Magdala, macduska, Arwena, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dorbie będę trzymała wszystko co się da za jutro
dorbie, efcia, anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kochane dziecko ,Iwcia juz dawno mialm zapytac czy to jest Twoje zdjecie w awatarze?iwcia77 wrote:golonki to se podgryzam co chwile a Ivo ma laskotki i sie chichra w glos
wczoraj bylismy na zakupach, Ivo w wozku rechocze do mnie bo ja sie wydurniam, Alojz z siatkami az ludzie sie ogladali i smialiiwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Kochane dziecko ,Iwcia juz dawno mialm zapytac czy to jest Twoje zdjecie w awatarze?
anna maria, ania.g, efcia, kkisia, dorbie, malgos741, moremi, Krakonka, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Magdala, macduska, megan8, Arwena, Bozia3, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość
-
Nie wiem kiedy ale dzień mi się skończył. Namawiałam dziś Marcela po raz milionowy żeby powiedział mama a on się tylko uśmiechał i mówił chałwa i wawa we.
iwcia77, Magda*, malgos741, moremi, Krakonka, anna maria, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Magdala, macduska, megan8, kkisia, Heretyczka, Simba, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
anna maria wrote:ale jaka dupka zgrabna i wciecie w pasie ,ktorego mi kurwa brak
a na tym zdjeciu to mi brakuje "przodow"
- nie mozna miec wszystkiego
Magda*, malgos741, moremi, anna maria, efcia, kapturnica, Aasiula, Mega, macduska, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie, dyżur mam w piątek i sobotę.
To Ty jesteś medyczna? I jeśli tak, to nie macie w pracy USG? Bo ja, jakbym miała pod ręką, to bym codziennie oglądała aliena
Ginka moja opowiadała, że to niełatwe, ale że dawały radę z koleżankami i sobie robiły
Zofia8 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny