35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Hyhyhyhy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 22:32
ania.g, Mega, anna maria, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, moremi, Simba, gretka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ty gupia
a moznabylo. Tak ładnie poprasować
a z tym prasowaniem to poprostu czadpodczytujac z doskoku w życiu bym sie nie skapnela, pomyslalabym, ze trafilam do jakiegos kólka gospodyń domowych majacych fiola na punkcie prasowania
Mega, Aasiula, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, macduska, malgos741, iwcia77, kkisia, Arwena, Bozia3, moremi, Zofia8, Simba, gretka, caffe lubią tę wiadomość
-
Doczytałam
nawet zajrzałam do sąsiadek i poczytałam te "poematy" - wszystko mi opadło
Dorbie - mocno zaciskam wszystko co sie da za jutrzejszy dzien - a ty no stres - bedzie wszystko ok, musi być
Ja tez jutro do gina podejrzeć jajca, mam na 18:15efcia, Aasiula, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, macduska, malgos741, Krakonka, iwcia77, kkisia, Arwena, moremi, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Doczytałam
nawet zajrzałam do sąsiadek i poczytałam te "poematy" - wszystko mi opadło
Dorbie - mocno zaciskam wszystko co sie da za jutrzejszy dzien - a ty no stres - bedzie wszystko ok, musi być
Ja tez jutro do gina podejrzeć jajca, mam na 18:15Mega, efcia, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:opowiadaj o garajku
Mówił sensownie, z doświadczeniem, ładnie grał, obgadalismy sprawę. Co tydzień tu gra, więc jak m wróci z poligonu to idziemy podpisać umowę i wpłacać zaliczkę. Git.
Zastanawiam się, bo zasugerował, że latem godzina 15sta w urzędzie oznacza, że na sali około 16stej, że to wcześnie, długo jasno, że się ludzie słabo bawią, nie ma klimatu jeszcze, tym bardziej, że to nieduże wesele. Mnie też się wydaje to za wcześnie, chcieliśmy zmieniać z m na 16stą, ale jak dzwoniłam to pierwsza wolna po nas była 17:30. Wydawało nam się to późno i zostawiliśmy tą 15sta. On mówi, że 17:30 byłaby ok, bo na sali 18:30, jakaś zupka, coś, 19sta pierwszy taniec i od razu zabawa. Od 15stej do zmierzchu latem dużo czasu, ludzie zmęczeni. Wydaje mi się to sensowne. Zastanawiamy się. Może jutro zadzwonię do urzędu i zorientuje się czy jeszcze godzina jest wolna?Aasiula, anna maria, efcia, malgos741, iwcia77, kkisia, Mega, moremi, gretka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Grajek na żywo mniej przystojny... Ale ponieważ na weselu planowane jest prasowanie w ramach atrakcji dla gości to te dwa brakujące punkty ze stu mu będzie można dodać
Mówił sensownie, z doświadczeniem, ładnie grał, obgadalismy sprawę. Co tydzień tu gra, więc jak m wróci z poligonu to idziemy podpisać umowę i wpłacać zaliczkę. Git.
Zastanawiam się, bo zasugerował, że latem godzina 15sta w urzędzie oznacza, że na sali około 16stej, że to wcześnie, długo jasno, że się ludzie słabo bawią, nie ma klimatu jeszcze, tym bardziej, że to nieduże wesele. Mnie też się wydaje to za wcześnie, chcieliśmy zmieniać z m na 16stą, ale jak dzwoniłam to pierwsza wolna po nas była 17:30. Wydawało nam się to późno i zostawiliśmy tą 15sta. On mówi, że 17:30 byłaby ok, bo na sali 18:30, jakaś zupka, coś, 19sta pierwszy taniec i od razu zabawa. Od 15stej do zmierzchu latem dużo czasu, ludzie zmęczeni. Wydaje mi się to sensowne. Zastanawiamy się. Może jutro zadzwonię do urzędu i zorientuje się czy jeszcze godzina jest wolna?
Oczywiście wracali nowki sztuki na saleComeToMeBaby, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega trzymie kciuki za jajca, daj znać
efcia, Aasiula, Mega, Krakonka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
No właśnie, wydaje mi się to sensowne przełożyć. Doszedł do moich argumentów fakt szybkiego zmęczenia prasowaniem
ja mam jeszcze taki, że jako panna młoda miałabym więcej czasu na wszystko od rana (a ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę), a poza tym jak później zaczną jeść to na dłużej starczy i nie trzeba się martwić, że zabraknie. Chociaż ma być tyle, że i rano dla przyjezdnych ma zostać na śniadanie.
efcia, iwcia77, malgos741, Krakonka, ania.g lubią tę wiadomość