35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
widocznie nie lubi ciebieComeToMeBaby wrote:Sukcesem jest jeśli w ciągu dość krótkiej wizyty posyczy na ciebie tylko ze trzy razy

Taka kochana kicia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 23:27
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Myślę nad tym jeszcze, nasza piosenka, taka wiesz,NASZA, wydaje mi się średnio odpowiednia pod względem tempa do pierwszego tańca, ale może jestem w błędzie. Jeszcze myślę. Tym bardziej, że w tej mojej długiej sukni na małym kole za bardzo nóg do góry nie będę zarzucac hehe. No i chcę jeden cały kawałek, nie mix różnych, zlepionych w jedno jak to widzę w necie modne. Chcemy się pobujac po swojemu, coś tam może potrenujemy sami, ale nie chcemy liczyć pod nosem kroków i się stresować. Strasznie to wygląda.malgos741 wrote:Kometa a macie już utwór na pierwszy taniec ?
A co polecasz?
efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
dobra spadam do łóżka bo powieki mi opadają
efcia, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
zależy kto co lubi i czy Pan Młody nie ma drewnianych nóg..ComeToMeBaby wrote:Myślę nad tym jeszcze, nasza piosenka, taka wiesz,NASZA, wydaje mi się średnio odpowiednia pod względem tempa do pierwszego tańca, ale może jestem w błędzie. Jeszcze myślę. Tym bardziej, że w tej mojej długiej sukni na małym kole za bardzo nóg do góry nie będę zarzucac hehe. No i chcę jeden cały kawałek, nie mix różnych, zlepionych w jedno jak to widzę w necie modne. Chcemy się pobujac po swojemu, coś tam może potrenujemy sami, ale nie chcemy liczyć pod nosem kroków i się stresować. Strasznie to wygląda.
A co polecasz?
ale najczęściej to numery wolniejsze chcą pary..
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Ona nikogo nie lubi hehe miała trudne dzieciństwo. Toleruje tylko rodziców. Mnie i m widuje dość często to przyjdzie powąchac czy położy się w pobliżu. Mogę jednak zapomnieć (i wszyscy inni obcy) o glaskaniu czy braniu na ręce czy kolana. Ewentualnie jak mocno spiaca to da się za uchem podrapac ale i to nie za długo.malgos741 wrote:widocznie nie lubi ciebie

iwcia77, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie ma, nie ma. Preferuje "kocie ruchy"malgos741 wrote:zależy kto co lubi i czy Pan Młody nie ma drewnianych nóg..
ale najczęściej to numery wolniejsze chcą pary..
ma poczucie rytmu, ładnie się rusza.
iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
No nie, teraz zostaję całkiem sama
O której się budzą nasze ranne ptaszki? O czwartej?
Nie doczekam...
Idę spać, a jak rano wstanę żądać będę ciepłej wody w kranach. Howgh.
iwcia77, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
a moze burbon poplynie za te slone rachunki , ktore placiszComeToMeBaby wrote:No nie, teraz zostaję całkiem sama
O której się budzą nasze ranne ptaszki? O czwartej?
Nie doczekam...
Idę spać, a jak rano wstanę żądać będę ciepłej wody w kranach. Howgh.
?
ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Hehehe umyć w tym włosy to może i odżywcze, jak z piwem, siebie no może też, ale kurka naczynia? Aaa, tak! Dezynfekcjaiwcia77 wrote:a moze burbon poplynie za te slone rachunki , ktore placisz
?
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH