35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:A jutro rano chleb piekę bez mąki. Czwarte podejście. Tym razem przepis jakiejś Lewandowskiej. Babka w sklepiku zdrowym mi poleciła
ComeToMeBaby, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
Kometa, widzialaś mój wykres?
Jestem taka dumna, że go prowadzę. W życiu nie sądziłam, że na stare lata mnie mierzenie temperatury weźmie
Co prawda z tą godziną mierzenia to różnie jest, ale się staram. Tym razem nie jest zbyt prawdziwy, bo czasem różnice są 3 godziny, kiedyś tam spałam na raty, innym razem najpierw wstałam, ale w przyszłym się poprawię
Tylko wymyślę jakąś godzinę sensowną, bo nie wiem, czy nie będę w nocy pracowała a sypiała od 10 rano do 15... Inaczej nie wyrobię się z robotą.iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, moremi, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Zofia8 wrote:Iwcia, Ivo Slicznooki
a jakiego lwa ukrywa w spiochach
A odpowiedź Iwci jest druzgocąca hehehe
P.s.przed chwilą było coś o sikach. Ej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 23:54
iwcia77, Mega, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:pieluchy z biedronki - dada- polecam
Też kupuję w biedronce. Próbowałam lidlowe, rosmanowe i biedronka wygrywa. Choć rosmanowe majtki są ok.
No i nie ma lepszych chusteczek od biedronkowych, ale tych starszych. Są naprawdę mocno wilgotne, w przeciwieństwie do innych. Te nowe są delikatniejsze, ale już nie tak bardzo nawilżone.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Jak to ładnie brzmi po włosku
ja uwielbiam ten język, kiedyś chodziłam na podstawy, we Włoszech się nawet jako tako dogadywalam, na zasadzie Kali chcieć jeść, ale oni bardzo są komunikatywni i nie było problemu.
iwcia77, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość