35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:ja p.. co się dzieje w ciąży ze mną..
się mi łzy zakręciły
najładniejszy komplement
ktoś cię wybrał na mamę
a mieszkała z Wami w dzieciństwie?
nie, zawsze braliśmy ją na weekend bo chodziła do przedszkola później do szkoły a to w innej dzielnicy i tam miała koleżanki, jej mama wyjechała jemiała 10 lat do Włoch zostawiając ją na 5 lat z babcią... prawie całe swoje dzieciństwo spędziła z nami i z babcią...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 23:23
Elfik, Mega, moremi, kkisia, kapturnica, caffe, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:a twój nie może ogarnąć?
Mój, że tak powiem, ma inną definicje słowa 'posprzatane'Mega, malgos741, moremi, kkisia, Elfik, gretka, SolarPolar, kapturnica, Simba, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Mega kiedy podglądasz jajka? czy to już po?
Heretyczka, malgos741, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:nie, zawsze braliśmy ją na weekend bo chodziła do przedszkola później do szkoły a to w innej dzielnicy i tam miała koleżanki, jej mama wyjechała jemiała 10 lat do Włoch zostawiając ją na 5 lat z babcią... prawie całe swoje dzieciństwo spędziła z nami i z babcią...
malgos741, Elfik, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie wiem....nie zostawiłabym dziecka nigdy w życiu, wolałabym suchy chleb wpierdalac.....jakas inna jestem....
ja bym swojego dziecka nie zostawiła ....Mega, Elfik, stara.krycha, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega wrote:Nie wiem....nie zostawiłabym dziecka nigdy w życiu, wolałabym suchy chleb wpierdalac.....jakas inna jestem....
malgos741, kkisia, Mega, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Fajoskie takie jest
No fajne, fajne.. Ale puszcza śmierdzące bąki
I nie śpi jeszcze.. Kiedy ja się nauczę, zeby mu nie dać spać wieczorem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 00:02
malgos741, kkisia, Mega, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
A w ogóle apropos mojego wczorajszego pytania, czy ratować chłopa jak oddany mu w opiekę dziec placze- mój mauż przejął nocne gibanie z Adasiem od wczoraj. I słyszałam, że młody mu płakał, ale spalam twardo. I dali rade!
kkisia, malgos741, Magdala, Elfik, gretka, Mega, kapturnica, dorbie, caffe, Simba, macduska, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, ania.g, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A w ogóle apropos mojego wczorajszego pytania, czy ratować chłopa jak oddany mu w opiekę dziec placze- mój mauż przejął nocne gibanie z Adasiem od wczoraj. I słyszałam, że młody mu płakał, ale spalam twardo. I dali rade!
Brawo
Nie moge spac ,
jakas poddenerwowana jestem
w sumie jak chcialam to chlop mi nie dal
A teraz on spi a ja po ovu laze
malgos741, Elfik, gretka, Mega, kapturnica, paszczakin, BISCA, beates, Arwena lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Podłamana? Ja??? nieeeee
Jakaś taka zmęczona jestem i zblazowana z lekka
A za mężem nie tęsknię. Wziął i podpadł. Teraz jest foch jak stąd do Barcelony. Niech się teraz stara przebłagać
Nie sprzedaj sie tylko za tanio.Niech sie mocno stara!
Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
malgos741 wrote:to samo powiedziałam mojemu m..
ja bym swojego dziecka nie zostawiła ....
koleżanki koleżankami, ale jak matka nie mogła to dziecko powinno być u ojca..
ale nie znam sytuacji.
ojciec też rodzic.kkisia, Mega, kapturnica, BISCA, malgos741, moremi, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A w ogóle apropos mojego wczorajszego pytania, czy ratować chłopa jak oddany mu w opiekę dziec placze- mój mauż przejął nocne gibanie z Adasiem od wczoraj. I słyszałam, że młody mu płakał, ale spalam twardo. I dali rade!
No!
ja też nie musiałam być niezastąpioną, mam jeszcze inne talenty
ju nołkkisia, Mega, kapturnica, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Sobie weszłam i sobie piszę...
hehe..
a dlaczego ja w ogóle nie śpię?
już lecę to naprawiać..
Kkisia, daj spokój, jeszcze ci jajka pogniecie...
Bry
To ostatnnie podrygi na dluzszs chwile
wiec trzeba korzystac
Dziabnelam sie 3 razy i moge isc dalej spacMega, gretka, paszczakin, BISCA, beates, Elfik, Simba, moremi lubią tę wiadomość