X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    A mnie w nocy bolał żołądek i gazy mnie meczyly. Jak sie kladlam spac to mialam straszne nudnosci. Po cebulce :-) I wydawalo mi się ze mam skurcze i bałam się czy nie zakrwawie. Masakra jakaś. Tak źle spałam.

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Dziś spałam lepiej. Teściowa przychodzi na obiad to intencje roboty mam, trzeba dokończyć torcik bo juz wczoraj nie miałam siły. W tym roku komary chyba zmutowaly :/ jakieś wyjątkowo duże są, trzeba jak najszybciej siatki pozakładać bo wkażą do domu. Według prognozy czeka nas pierwszy gorący tydz w tym roku, fajnie ale jak ja to zniosę...

Mega lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Dzien dobry :)
    Dziś spałam lepiej. Teściowa przychodzi na obiad to intencje roboty mam, trzeba dokończyć torcik bo juz wczoraj nie miałam siły. W tym roku komary chyba zmutowaly :/ jakieś wyjątkowo duże są, trzeba jak najszybciej siatki pozakładać bo wkażą do domu. Według prognozy czeka nas pierwszy gorący tydz w tym roku, fajnie ale jak ja to zniosę...
    Ty sie martwisz jak zniesiez upały , a my te z wiekszym ciezarem to juz kompletnie ;) Pocieszy Cie to XD
    Ja juz tez mam siatki w oknach bo pewnie wieczorem by nas zezarły france.Meszka jak mnie udziabala 3tyg temu to dopiero teraz ramie mi sie zalecza.Ja dostajke cholerne czulenie na nie i puchne a miejsce po wkłuciu sie paprze :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracając na chwilę do wczorajszego tematu. Juz od kilku dni wiedziałam, ze transfer się nie udał. Nie wiem skąd, ale to nie było przeczucie. Moźe to intuicja, moze cos innego, ale takie uczucie pewności. Tak, popłakałam ze 2 dni, bo nie ukrywam , ze wiązałam z tym transferm duze nadzieje. Ale juz doszłam do siebie. Ja nie chce nikogo do niczego przekonywwac i wierzcie mi , ze bardzo chciałabym sie mylić. Bardzo chce tego dziecka, chcę poczuć co oznacza macierzyństwo i chce usłyszeć słowo mamo skierowane do mnie . Wydaje mi sie nawet , źe mimo tylu porazek chcę tego coraz bardziej.
    Zrobiłam dziś test. I jak zwylke znalazłam na nim jedno wielkie nic. Czuję presję czasu, czuję ze wizja posiadania dziecka oddala się ode mnie. Nie jest to łatwe, ani przyjemne, ale jeszcze się nie poddam.
    No i tyle....

Elfik, kapturnica, Simba, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, Bozia3, paszczakin, megan8, Parka, Zofia8, kkisia, ania.g, Arwena, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.
    Chcialam Was ostrzec, że prasowanie dużych ilości mocno kolorowych bluzeczek szkodzi.
    Bardzo szkodzi...vomit.gif

Help!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 10:11

BISCA, Elfik, kapturnica, Simba, dorbie, malgos741, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Magdala, paszczakin, Parka, kkisia, ania.g, Arwena, efcia lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry !
    Miłej niedzieli !

Simba, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry babole,

Nadrobilam Was :)

Beats, bardzo mi przykro. Idz na bete dla pewnosci. Macie mrozaki ?

Krycha <3 <3 <3. Ciesze sie, ze masz plan.

Oczywiscie, omnely mnie wszystkie zdjecia ;)

Elfik, macduska, kapturnica, Simba, beates, moremi, gretka, Mega, stara.krycha, caffe, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Wracając na chwilę do wczorajszego tematu. Juz od kilku dni wiedziałam, ze transfer się nie udał. Nie wiem skąd, ale to nie było przeczucie. Moźe to intuicja, moze cos innego, ale takie uczucie pewności. Tak, popłakałam ze 2 dni, bo nie ukrywam , ze wiązałam z tym transferm duze nadzieje. Ale juz doszłam do siebie. Ja nie chce nikogo do niczego przekonywwac i wierzcie mi , ze bardzo chciałabym sie mylić. Bardzo chce tego dziecka, chcę poczuć co oznacza macierzyństwo i chce usłyszeć słowo mamo skierowane do mnie . Wydaje mi sie nawet , źe mimo tylu porazek chcę tego coraz bardziej.
    Zrobiłam dziś test. I jak zwylke znalazłam na nim jedno wielkie nic. Czuję presję czasu, czuję ze wizja posiadania dziecka oddala się ode mnie. Nie jest to łatwe, ani przyjemne, ale jeszcze się nie poddam.
    No i tyle....
    I nie poddawaj..To najwazniejsze <3

beates, BISCA, Magda* lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beates <3 Bądź silna, nie poddawaj się. Trzymam kciuki

beates, Mega, Magda* lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Ja na chwilę. Jesteśmy w drodze na chrzciny. Liczę na sklerozę proboszcza bo nie poszliśmy do spowiedzi i nie będę mu kitu wciskać. Trzymajcie kciuki :) Zajrzę do Was jak sobie goście pójdą. Miłego dnia.

dorbie, macduska, kapturnica, MartaDidi, beates, Simba, moremi, Dziobak, gretka, BISCA, Mega, Magdala, ComeToMeBaby, Bozia3, caffe, megan8, Parka, kkisia, Arwena, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beates <3, cóż więcej można powiedzieć!

beates lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką ale się wyspałam jak ta lala...
    Beates <3 jak bym mogła to bym cię przytuliła ...

kapturnica, beates, macduska, Mega, Magda*, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • beates Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Bry babole,

Nadrobilam Was :)

Beats, bardzo mi przykro. Idz na bete dla pewnosci. Macie mrozaki ?

Krycha <3 <3 <3. Ciesze sie, ze masz plan.

Oczywiscie, omnely mnie wszystkie zdjecia ;)

Tak, mamy 4 mrozaczki
    Na krew mam iść w piątek.
    Macduska współczuje samopoczucia

Simba, moremi, macduska, malgos741, BISCA, kkisia, ania.g, Arwena lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Beates <3 jak bym mogła to bym cię przytuliła ...
    Ja też... Beates siły do walki ci życzę i wierze że już wkrótce test pokaże to co chcesz zobaczyć

beates, malgos741, BISCA, caffe lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Beates, jak czytam Twoja historie to pali mnie moje malo uzywane sumienie.. Pierwzsa ciaza- szlag mnie trafil- 21 lat totalnie nie w pore, dziecko platalo mi sie pod nogami, kiedy mialam ochote sie pobujac po swiecie i robic oszalamiajaca kariere... Druga ciaza- kolejny szlag- faceta znalam pol roku, zadnych dzieci wiecej- takie tam sobie obietnice skladalam....ale... kiedy pierwszy raz poronilam, to mi sie totalnie swiatopoglad zmienil, jestem dalej z tym facetem, tym od drugiej ciazy...5 rok. i mam nadzieje, ze bede jeszcze ze 105 lat. wiem co przezywasz, takie Mlode, jak mowi "mamo" to jest piekna sprawa, chociaz teraz slysze- mamo, daj kase-... Beates nie poddawaj sie... Trzymam za Ciebie mocno kciuki, za wszystkie trzymam...

Simba, moremi, Dziobak, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, Magdala, BISCA, beates, caffe, Elfik, megan8, Parka, kkisia, ania.g, Arwena, efcia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milej niedzieli... Idziemy na spacer.

Mega, BISCA lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Słońce piękne, ale z rana wiadomość smutna mnie dopadła. Zatonął polski jacht i zginął człowiek. W sumie spodziewaliśmy się, że ten złom zatonie, ale ludzi szkoda...

Beates, jak się nie udało za pierwszym razem, to uda się za drugim czy trzecim. U mnie nie ivf, ale dopiero za czwartym zaskoczyło ;) Tylko wiem, wiem - kasa, czas, męczące to jest. Przejdziemy przez to razem kochana <3

A ja sobie w nocy obejrzałam dokument Niewiarygodne ciąże. Trzy przypadki, z których jeden to dwie macice jak u Magdali :) http://vod.pl/filmy-dokumentalne/niewiarygodne-ciaze/ltjjg?utm_source=onetsg_fb_direct&utm_medium=onetsg_fb_paid&utm_campaign=onetsg_fb#

MartaDidi, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, macduska, caffe, Elfik, kkisia, ania.g, Arwena, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Tak, mamy 4 mrozaczki
    Na krew mam iść w piątek.
    Macduska współczuje samopoczucia

W piatek ? O, to daleko. Nie chve Cie nakrecac, ale nic straconego.
    My tez mamy 4 mrozaki :)

Powiem Ci, ze lepiej chyba miec od razu wynik negatywny i moc dalej dzialac, niz zyc w "zawieszeniu" czekajac na najgorsze tak jak ja. Tym bardziej, ze im dluzej to trwa, tym wieksze "ryzyko" , ze sie sama nie oczyszcze a po lyzeczkowaniu, trzeba czekac 3 miesiace. Nie wspomne, ze glupia matka nadzieja sklania mnie do zycia jak w ciazy : zero alkoholu, sportu, seksu. Apetyt za 2 i codzienna aplikacja progesteronu, ktory prawdopodobnie sztucznie blokuje @. Wrrrrrrrrrrr

No, wyzalilam sie, czekam na wyrazy wspolczucia ;)

Mega, moremi, Dziobak, Magdala, stara.krycha, ComeToMeBaby, MartaDidi, gretka, caffe, Elfik, kkisia, ania.g, Arwena, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano dostałam takiego powera ze juz mam caly obiad zrobiony :)
    Beates trzymam mocno kciuki, uda sie <3
    A ja rano zmierzylam tempke i aż przecieralam oczy ze zdumienia 37,1 u mnie???? Niesamowite ;)
    Milej, słonecznej niedzieli :)

macduska, BISCA, kapturnica, beates, ComeToMeBaby, gretka, caffe, Elfik, kkisia, malgos741, ania.g, Arwena, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca- wyrazy współczucia. ;-)

BISCA, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 9619 9620 9621 9622 9623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ