35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teraz przeczytałam ostatni swój post i żeby mnie reszta źle nie zrozumiała. Za wszystkie trzymam
Coś wyeksploatowana jestem, nie tylko fizycznie jak się okazuje. Na mózg mi padłostara.krycha, beates, moremi, Mega, BISCA, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Teraz przeczytałam ostatni swój post i żeby mnie reszta źle nie zrozumiała. Za wszystkie trzymam
Coś wyeksploatowana jestem, nie tylko fizycznie jak się okazuje. Na mózg mi padłoComeToMeBaby, Mega, caffe, malgos741, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:A bo wiesz Kometa, czym dluzej sie starasz, tym bardziej mozg oddziela sie od reszty ciala. Nie, zebym do Ciebie tylko pila, pisze z tak zwanej autopsji
To ja weszłam dzisiaj na wyższy lewel!
Mi się od ciała oddzielił żołądek!stara.krycha, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Mega, gretka, Dziobak, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:A bo wiesz Kometa, czym dluzej sie starasz, tym bardziej mozg oddziela sie od reszty ciala. Nie, zebym do Ciebie tylko pila, pisze z tak zwanej autopsji
Od jutra pewnie zarządzimy post bo m chce iść zrobić badania.
Ale to prawda. Z tym, że od kilku miesięcy ja w staraniach przyklapłam jakby. I tak nic z takimi żołnierzami nie zdzialamy i tak. Jesteśmy na etapie diagnostyki więc jakoś każdy kolejny @ przyjmowany ze spokojem. Może po ślubie się ogarnę, te wszystkie stresy, załatwianie, brak czasu, w końcu się zajmę konkretnie pracą, uspokoje, będziemy po badaniach i będziemy wiedzieć na czym stoimy i podejmiemy dalsze działania.stara.krycha, moremi, Mega, gretka, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Albo tylko mi się tak wydaje. Nie chciałabym wpaść w jakąś frustrację. Czuję, że mi chyba niedaleko.
Mega, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Albo tylko mi się tak wydaje. Nie chciałabym wpaść w jakąś frustrację. Czuję, że mi chyba niedaleko.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny