35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nie, tylko ile procent zalozonych kilogramow ubyloComeToMeBaby wrote:Ty Krycha ale sobie zrobiłaś suwaka ciastkowego

Będzie ci pokazywał ile kg masz mniej?
No tak, wiadomo, ze u mnie wszedzie musza byc procenty
Mega, ComeToMeBaby, BISCA, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:A nie, tylko ile procent zalozonych kilogramow ubylo

No tak, wiadomo, ze u mnie wszedzie musza byc procenty
A100% to ile kilogramów ?
Ja 5 albo 7 chciałabym zbic .
stara.krycha, BISCA, moremi, Mega, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - nie poddawajcie się, choć wyobrażam sobie, jak to trudne. Tutaj była taka dziewczyna - Angela - starała się wiele lat - chyba z 8, potem jej in vitro tez nie wyszło, ale spróbowała jeszcze raz i za drugim razem się udało - Wam też się w końcu uda...
BISCA, moremi, Mega, ComeToMeBaby, gretka, macduska, caffe, beates, Reni, megan8, Simba, kkisia, ania.g, peppapig, stara.krycha, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:szkoda że to nie idzie w parze z zaciążaniem

Oj, jakia wielka szkoda. Wczoraj wieczorem bylismy w mojej ulibionej restauracji. Maja tam przecudowne pyszne zimne biale wino. Musialam sie woda obejsc. Gazowana, dla pocieszenia, pfffff.
Dobra koncze na razie prasowanie. Trza cos przekasic i obejrzec jakis fajny film. Pozniej mam jeszcze misje : zadeklarowac podatki moje i chuopa. On line. Juz mi sie plakac chce, bo bede wiedziala dokladnie ile bede musiala zaplacic a neleze do kategorii, ktora najbardziej dostaje po kieszeni : bezdzietna, bez slubu, z dosyc dobrymi zarobkami. No ale, jak trzeba to trzeba.
Mega, ComeToMeBaby, gretka, macduska, Dziobak, caffe, moremi, beates, Elfik, Simba, kkisia, ania.g, Magdala, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byliśmy na koncercie Młynkowej - pierwszy raz widziałam ją na żywo. Jest przesympatyczna.....a tyle w niej ognia i tego czegoś, że nie dziwię się facetom - wszyscy się ślinili....
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/53f66653775c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0e663843eef.jpg
dorbie, Mega, ComeToMeBaby, caffe, moremi, beates, Elfik, megan8, Simba, kkisia, ania.g, Magdala, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
-
Demonstracja pierwszego zęba....radość po obiedzie

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b435b4e7b176.jpg
BISCA, Mega, Heretyczka, ComeToMeBaby, SolarPolar, gretka, kapturnica, macduska, caffe, paszczakin, moremi, dorbie, beates, Elfik, Reni, megan8, Simba, Parka, Zofia8, malgos741, kkisia, ania.g, peppapig, Niuta, Magdala, anna maria, Arwena, efcia, mama78 lubią tę wiadomość
-
Bozia jaki ten twój Kajtek na zdjęciu duży sie wydaje - ze 2 lata bym mu dała
i jaki ma fajny kaszkiecik
Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kometa, te frustrację narastają, przerastaja, pękają i człowiek rusza dalej do boju po jakimś czasie.ComeToMeBaby wrote:Albo tylko mi się tak wydaje. Nie chciałabym wpaść w jakąś frustrację. Czuję, że mi chyba niedaleko.
Bo to "odpuszczanie" dla osoby, która chce mieć dziecko to można włożyć między bajki. Nawet w cyklach prawie niemożliwych do wygrania ma się jakieś nikłe nadzieje.
Ile Wy już czasu próbujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 13:42
macduska, Mega, moremi, ComeToMeBaby, beates, Elfik, Simba, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Bozia, Kajtek cudo. Taki uchachany. I faktycznie taki "dorosły", wygląda na to, że musisz sobie nowego dzidziola zrobić, bo ten już duży. Znaczy dzidzie, w sensie dziewczynke

A kaszkiet faktycznie pierwsza klasa, musze Adasiowi tez taki zakupić do kolekcji czapek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 13:49
caffe, Bozia3, Mega, moremi, Simba, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, kiedy dzieci zaczynają same siedzieć? Byli u nas znajomi z 9 miesięcznym dzieckiem i ono jeszcze bez podparcia nie siedziało.. Normalne to?
A i czy takiego malucha jak mój wolno sadzac opartego o poduszki? Bo Adasiowi tak najlepiej jest po zarciu, siedzi, beka i puszcza bąki mały prosiak.
Mega, BISCA, Elfik, Simba, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość