35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ty Krycha ale sobie zrobiłaś suwaka ciastkowego
Będzie ci pokazywał ile kg masz mniej?
No tak, wiadomo, ze u mnie wszedzie musza byc procentyMega, ComeToMeBaby, BISCA, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:A nie, tylko ile procent zalozonych kilogramow ubylo
No tak, wiadomo, ze u mnie wszedzie musza byc procenty
A100% to ile kilogramów ?
Ja 5 albo 7 chciałabym zbic .stara.krycha, BISCA, moremi, Mega, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - nie poddawajcie się, choć wyobrażam sobie, jak to trudne. Tutaj była taka dziewczyna - Angela - starała się wiele lat - chyba z 8, potem jej in vitro tez nie wyszło, ale spróbowała jeszcze raz i za drugim razem się udało - Wam też się w końcu uda...
BISCA, moremi, Mega, ComeToMeBaby, gretka, macduska, caffe, beates, Reni, megan8, Simba, kkisia, ania.g, peppapig, stara.krycha, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:szkoda że to nie idzie w parze z zaciążaniem
Oj, jakia wielka szkoda. Wczoraj wieczorem bylismy w mojej ulibionej restauracji. Maja tam przecudowne pyszne zimne biale wino. Musialam sie woda obejsc. Gazowana, dla pocieszenia, pfffff.
Dobra koncze na razie prasowanie. Trza cos przekasic i obejrzec jakis fajny film. Pozniej mam jeszcze misje : zadeklarowac podatki moje i chuopa. On line. Juz mi sie plakac chce, bo bede wiedziala dokladnie ile bede musiala zaplacic a neleze do kategorii, ktora najbardziej dostaje po kieszeni : bezdzietna, bez slubu, z dosyc dobrymi zarobkami. No ale, jak trzeba to trzeba.Mega, ComeToMeBaby, gretka, macduska, Dziobak, caffe, moremi, beates, Elfik, Simba, kkisia, ania.g, Magdala, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byliśmy na koncercie Młynkowej - pierwszy raz widziałam ją na żywo. Jest przesympatyczna.....a tyle w niej ognia i tego czegoś, że nie dziwię się facetom - wszyscy się ślinili....
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/53f66653775c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0e663843eef.jpgdorbie, Mega, ComeToMeBaby, caffe, moremi, beates, Elfik, megan8, Simba, kkisia, ania.g, Magdala, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
-
Demonstracja pierwszego zęba....radość po obiedzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b435b4e7b176.jpgBISCA, Mega, Heretyczka, ComeToMeBaby, SolarPolar, gretka, kapturnica, macduska, caffe, paszczakin, moremi, dorbie, beates, Elfik, Reni, megan8, Simba, Parka, Zofia8, malgos741, kkisia, ania.g, peppapig, Niuta, Magdala, anna maria, Arwena, efcia, mama78 lubią tę wiadomość
-
Bozia jaki ten twój Kajtek na zdjęciu duży sie wydaje - ze 2 lata bym mu dała
i jaki ma fajny kaszkiecik
Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Albo tylko mi się tak wydaje. Nie chciałabym wpaść w jakąś frustrację. Czuję, że mi chyba niedaleko.
Bo to "odpuszczanie" dla osoby, która chce mieć dziecko to można włożyć między bajki. Nawet w cyklach prawie niemożliwych do wygrania ma się jakieś nikłe nadzieje.
Ile Wy już czasu próbujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 13:42
macduska, Mega, moremi, ComeToMeBaby, beates, Elfik, Simba, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Bozia, Kajtek cudo. Taki uchachany. I faktycznie taki "dorosły", wygląda na to, że musisz sobie nowego dzidziola zrobić, bo ten już duży. Znaczy dzidzie, w sensie dziewczynke
A kaszkiet faktycznie pierwsza klasa, musze Adasiowi tez taki zakupić do kolekcji czapek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 13:49
caffe, Bozia3, Mega, moremi, Simba, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, kiedy dzieci zaczynają same siedzieć? Byli u nas znajomi z 9 miesięcznym dzieckiem i ono jeszcze bez podparcia nie siedziało.. Normalne to?
A i czy takiego malucha jak mój wolno sadzac opartego o poduszki? Bo Adasiowi tak najlepiej jest po zarciu, siedzi, beka i puszcza bąki mały prosiak.Mega, BISCA, Elfik, Simba, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość