X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozecie mi powoedziec, jakiego "kodu" mam uzyc, chcac Wam powiedziec, ze ide prasowac, ale majac na mysli czynnosc prostowania tkanin za pomoca urzadzenia elekrtrycznego nazywanym zelazkiem ?

macduska, moremi, Dziobak, dorbie, stara.krycha, beates, ComeToMeBaby, MartaDidi, Mega, Bozia3, gretka, caffe, Elfik, Parka, Zofia8, kkisia, malgos741, Arwena, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bisca- wyrazy współczucia. ;-)

dzieki ;)

macduska, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Mozecie mi powoedziec, jakiego "kodu" mam uzyc, chcac Wam powiedziec, ze ide prasowac, ale majac na mysli czynnosc prostowania tkanin za pomoca urzadzenia elekrtrycznego nazywanym zelazkiem ?

Nie wymawiaj przy mnie słów kojarzących się z prasowaniem!
    0vomit.gif

BISCA, Mega, gretka, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie wymawiaj przy mnie słów kojarzących się z prasowaniem!
    0vomit.gif
    Dobrze Ci tak !!2gwizd.gif

macduska, BISCA, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dobrze Ci tak !!2gwizd.gif

Daj spokój! Dawno się tak nie czułam!
    Zawroty i ból głowy, mdłości, odruch wymiotny... Bleee....

Nawet łyka wody nie przyjmuję. :-\

kapturnica, Mega, caffe, Elfik, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najpierw do Waci. To Ty nie wiesz, ze jednego dnia nie prasujemy kolorowych i bialych?? Druga zasada zawsze idziemy procentowo w zwyz nigdy w dol. To sa podstawowe zasady gospodarstwa domowego. Ogarnij sie kobieto. ;-)

Beates, ktore to podejscie,bo jak pierwsze to po prostu trafilas na statystyczne poronienie przypadajace kazdej kobiecie. Tak juz jest. Bedziesz mama. Jak nie za drugim to za piatym. Czas i kasa doluja ale poki my zyjemy spiewaja Twoje jajka.

Juz sie witalam. Nie wiem co bedziemy robic. Ponurawo dzis. Ciasto mi wczoraj nie wyszlo. Ten deser Kapty mi stoi przed oczami. Truskawki z galaretka i bita smietana..

To jak jacht byl do dupy to czemu jeszcze plywal? Wsparlam swoja mysla tego biedaka.
    Obejrze ten dokument i sie wypowiem chociaz wolalabym nie byc niewiarygodna ciaza majself.

moremi, stara.krycha, Mega, paszczakin, gretka, Dziobak, Elfik, Parka, kkisia, ania.g, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala- same kolorowe były. Tylko cholera za dużo... Dużo za dużo.

BISCA, moremi, stara.krycha, Magdala, Mega, caffe, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

Zadnego. W dzien swiety sie nie prasuje!
    ;-)
    Chyba ze sprawia Ci to przyjemnosc. Wtedy to sie podciaga pod relaks i mozna.
    Sprawia??

moremi, macduska, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, BISCA, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    To jak jacht byl do dupy to czemu jeszcze plywal? Wsparlam swoja mysla tego biedaka.
    Obejrze ten dokument i sie wypowiem chociaz wolalabym nie byc niewiarygodna ciaza majself.
    Pływał, bo był pod banderą kanadyjską, czyli mógł spokojnie obejść nasze przepisy. Po drugie kapitanem był chłopak, którego nie darzę specjalnym szacunkiem, bo on zwyczajnie niszczy te jachty. Już kilka razy miałam z nim przeprawy. Żeby było ciekawiej to wybierali się na Arktykę... mójbosze...
    Ta niewiarygodna ciąża to tylko dlatego, że bliźniaki dwumaciczne ;)

Magdala, Mega, caffe, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Daj spokój! Dawno się tak nie czułam!
    Zawroty i ból głowy, mdłości, odruch wymiotny... Bleee....

Nawet łyka wody nie przyjmuję. :-\
    Zrób delikatną herbatę z cukrem (koniecznie! w innym wypadku spotęgujesz mdłości) i schłodź ją. Najlepiej od razu przygotuj litr tego naparu.
    Drugie wyjście, to do szpitala po kroplówkę glukozy. Jednak pierwsze rozwiązanie jest dyskretniejsze.
    I żadnych soków. Pobudzają soki żołądkowe.

macduska, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, BISCA, gretka, caffe, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca... wiem o co chodzi. Pamiętam w październiku ulgę, gdy beta spadała i tą niepewność rok temu, gdy beta rosła chujowo. Już niedługo będziesz wiedzieć.

BISCA, Elfik, Zofia8, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, nadrobiłam.
    Jakby ktoś pytał co u mnie przez te dwa dni to... nie mogę powiedzieć :-P
    Yhyym.

A poza tym jestem mistrzem w okrawaniu mięsa dzikowego z kości, oddzielania błon i ścięgien i robienia zalewy z winem w roli głównej.

Po robieniu zalewy zostało czerwonego na jedno rozlanie, a potem otworzyliśmy białe i wyprasowaliśmy prawie całe. Dzisiaj rano glowa mnie przez chwilę pobolała i taki dziwny ciąg na butelkę z wodą miałam. Dziwne ;-)

No i to chyba wszystko co mogę opowiedzieć... Nie wiem kiedy będę miała coś sensownego do napisania :-P

Kurczę, tego posta pisałam na trzy razy... Pewnie znowu muszę nadrabiać...

beates, stara.krycha, macduska, Magdala, Mega, Bozia3, gretka, caffe, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien zalozmy ze dla kogos gdzies dobry. Beates, coz, juz wczoraj reke Ci podalam, dzis po prostu idziemy dalej tym jebanym tunelem w strone swiatla. Bisca, wiem, takie wiszenie szkodzi na berecik, ale co Cie nie zabije, to Cie wzmocni. Watka, ale pomysl, te objawy to prawie jak ciaza, masz namiastke kobieto ;-)
    A ja sie szykuje na tradycyjnego grilla niedzielnego. Milego co tam komu w planach <3

ComeToMeBaby, kapturnica, beates, Magdala, Mega, BISCA, caffe, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Zrób delikatną herbatę z cukrem (koniecznie! w innym wypadku spotęgujesz mdłości) i schłodź ją. Najlepiej od razu przygotuj litr tego naparu.
    Drugie wyjście, to do szpitala po kroplówkę glukozy. Jednak pierwsze rozwiązanie jest dyskretniejsze.
    I żadnych soków. Pobudzają soki żołądkowe.
    Dzięki. Soków nie próbowałam.
    Woda nie przeszla. Herbata też nie. Tyle, ze niesłodzoną próbowałam.
    Mam gastrolit ale w smaku ochydny i boję się, ze jeszcze nasili skurcze zoładka.

Mam za swoje.

Elfik lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, u mnie sprawdza się podanie dwóch aspiryn. Pół godziny, przytulenie muszli wucetowej i jesteś jak nowa.
    Na szczęście nie musiałam tego testować więcej niż parę razy. Polecam.

macduska, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Dzien zalozmy ze dla kogos gdzies dobry. Beates, coz, juz wczoraj reke Ci podalam, dzis po prostu idziemy dalej tym jebanym tunelem w strone swiatla. Bisca, wiem, takie wiszenie szkodzi na berecik, ale co Cie nie zabije, to Cie wzmocni. Watka, ale pomysl, te objawy to prawie jak ciaza, masz namiastke kobieto ;-)
    A ja sie szykuje na tradycyjnego grilla niedzielnego. Milego co tam komu w planach <3

Taaakie mdłosci w ciązy????
    To ja rezygnuję! ;-)
    Żart!

Kurcze przeciez dwa razy byłam w ciaży. Za drugima razem rzygałam jak kot. To dzisiaj dużo gorsze.
    Albo zapomniałam jak to było.

Niech mnie ktoś dobije! :-\

stara.krycha, moremi, kapturnica, Mega, caffe, Elfik, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Taaakie mdłosci w ciązy????
    To ja rezygnuję! ;-)
    Żart!

Kurcze przeciez dwa razy byłam w ciaży. Za drugima razem rzygałam jak kot. To dzisiaj dużo gorsze.
    Albo zapomniałam jak to było.

Niech mnie ktoś dobije! :-\
    To moze klina? Hue, hue, hue :-P

moremi, ComeToMeBaby, macduska, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.
    Teraz muszę się wziąc za siebie, bo jest mnie kilka kilo więcej .
    W lipcu pojedziemy do Pl.Mamy tam mamłe mieszkanie i chcemy je wyremontować ( zeby juz nie plątać się po rodzicach ) . I teraz skupie się na tym.
    Jeśli zdąze to zrobię jeszcze jedno podejście przed wkacjami. Jeśli nie, to pewnie we wrześniu dopiero.
    Bisca, wiem ze Ty jesteś teraz w zawieszeniu. Myślę, ze Twój maluch walczy i mam nadzieję ze wygra ! Bardzo mocno trzymam kciuki

stara.krycha, Magda*, Magdala, moremi, Mega, BISCA, gretka, caffe, Simba, megan8, kkisia, ania.g, SolarPolar, Arwena, efcia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, głowy do góry. Będzie dobrze.
    Krycha, Beates, Bisca, każda z nas w końcu będzie miała to swoje szczęście :-)

Mój m mi dziś powiedział, że jak był na poligonie to śniło mu się (a jemu prawie nic się nie śni, więc to wydarzenie), że urodził nam się synek. Taki malutki. I że go nosiliśmy na rękach. I jak mi to opowiadał to się rozczulił. Powiedziałam mu, że zrobimy sobie parkę. Eh...

stara.krycha, macduska, Magdala, Magda*, Mega, BISCA, caffe, Elfik, Simba, kkisia, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dzięki. Soków nie próbowałam.
    Woda nie przeszla. Herbata też nie. Tyle, ze niesłodzoną próbowałam.
    Mam gastrolit ale w smaku ochydny i boję się, ze jeszcze nasili skurcze zoładka.

Mam za swoje.
    ja bym radziła sok pomidorowy z wódką....ale kto mnie posłucha ;)

stara.krycha, macduska, Mega, Bozia3, BISCA, caffe, Simba, kkisia, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 9620 9621 9622 9623 9624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ