35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mozecie mi powoedziec, jakiego "kodu" mam uzyc, chcac Wam powiedziec, ze ide prasowac, ale majac na mysli czynnosc prostowania tkanin za pomoca urzadzenia elekrtrycznego nazywanym zelazkiem ?
macduska, moremi, Dziobak, dorbie, stara.krycha, beates, ComeToMeBaby, MartaDidi, Mega, Bozia3, gretka, caffe, Elfik, Parka, Zofia8, kkisia, malgos741, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Mozecie mi powoedziec, jakiego "kodu" mam uzyc, chcac Wam powiedziec, ze ide prasowac, ale majac na mysli czynnosc prostowania tkanin za pomoca urzadzenia elekrtrycznego nazywanym zelazkiem ?
Nie wymawiaj przy mnie słów kojarzących się z prasowaniem!
BISCA, Mega, gretka, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Najpierw do Waci. To Ty nie wiesz, ze jednego dnia nie prasujemy kolorowych i bialych?? Druga zasada zawsze idziemy procentowo w zwyz nigdy w dol. To sa podstawowe zasady gospodarstwa domowego. Ogarnij sie kobieto.
Beates, ktore to podejscie,bo jak pierwsze to po prostu trafilas na statystyczne poronienie przypadajace kazdej kobiecie. Tak juz jest. Bedziesz mama. Jak nie za drugim to za piatym. Czas i kasa doluja ale poki my zyjemy spiewaja Twoje jajka.
Juz sie witalam. Nie wiem co bedziemy robic. Ponurawo dzis. Ciasto mi wczoraj nie wyszlo. Ten deser Kapty mi stoi przed oczami. Truskawki z galaretka i bita smietana..
To jak jacht byl do dupy to czemu jeszcze plywal? Wsparlam swoja mysla tego biedaka.
Obejrze ten dokument i sie wypowiem chociaz wolalabym nie byc niewiarygodna ciaza majself.moremi, stara.krycha, Mega, paszczakin, gretka, Dziobak, Elfik, Parka, kkisia, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Mozecie mi powoedziec, jakiego "kodu" mam uzyc, chcac Wam powiedziec, ze ide prasowac, ale majac na mysli czynnosc prostowania tkanin za pomoca urzadzenia elekrtrycznego nazywanym zelazkiem ?
Zadnego. W dzien swiety sie nie prasuje!
Chyba ze sprawia Ci to przyjemnosc. Wtedy to sie podciaga pod relaks i mozna.
Sprawia??
moremi, macduska, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, BISCA, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:To jak jacht byl do dupy to czemu jeszcze plywal? Wsparlam swoja mysla tego biedaka.
Obejrze ten dokument i sie wypowiem chociaz wolalabym nie byc niewiarygodna ciaza majself.
Ta niewiarygodna ciąża to tylko dlatego, że bliźniaki dwumaciczneMagdala, Mega, caffe, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Daj spokój! Dawno się tak nie czułam!
Zawroty i ból głowy, mdłości, odruch wymiotny... Bleee....
Nawet łyka wody nie przyjmuję.
Drugie wyjście, to do szpitala po kroplówkę glukozy. Jednak pierwsze rozwiązanie jest dyskretniejsze.
I żadnych soków. Pobudzają soki żołądkowe.macduska, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, BISCA, gretka, caffe, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bisca... wiem o co chodzi. Pamiętam w październiku ulgę, gdy beta spadała i tą niepewność rok temu, gdy beta rosła chujowo. Już niedługo będziesz wiedzieć.
BISCA, Elfik, Zofia8, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry, nadrobiłam.
Jakby ktoś pytał co u mnie przez te dwa dni to... nie mogę powiedzieć
Yhyym.
A poza tym jestem mistrzem w okrawaniu mięsa dzikowego z kości, oddzielania błon i ścięgien i robienia zalewy z winem w roli głównej.
Po robieniu zalewy zostało czerwonego na jedno rozlanie, a potem otworzyliśmy białe i wyprasowaliśmy prawie całe. Dzisiaj rano glowa mnie przez chwilę pobolała i taki dziwny ciąg na butelkę z wodą miałam. Dziwne
No i to chyba wszystko co mogę opowiedzieć... Nie wiem kiedy będę miała coś sensownego do napisania
Kurczę, tego posta pisałam na trzy razy... Pewnie znowu muszę nadrabiać...beates, stara.krycha, macduska, Magdala, Mega, Bozia3, gretka, caffe, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien zalozmy ze dla kogos gdzies dobry. Beates, coz, juz wczoraj reke Ci podalam, dzis po prostu idziemy dalej tym jebanym tunelem w strone swiatla. Bisca, wiem, takie wiszenie szkodzi na berecik, ale co Cie nie zabije, to Cie wzmocni. Watka, ale pomysl, te objawy to prawie jak ciaza, masz namiastke kobieto
A ja sie szykuje na tradycyjnego grilla niedzielnego. Milego co tam komu w planachComeToMeBaby, kapturnica, beates, Magdala, Mega, BISCA, caffe, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Zrób delikatną herbatę z cukrem (koniecznie! w innym wypadku spotęgujesz mdłości) i schłodź ją. Najlepiej od razu przygotuj litr tego naparu.
Drugie wyjście, to do szpitala po kroplówkę glukozy. Jednak pierwsze rozwiązanie jest dyskretniejsze.
I żadnych soków. Pobudzają soki żołądkowe.
Woda nie przeszla. Herbata też nie. Tyle, ze niesłodzoną próbowałam.
Mam gastrolit ale w smaku ochydny i boję się, ze jeszcze nasili skurcze zoładka.
Mam za swoje.
Elfik lubi tę wiadomość
-
Wacia, u mnie sprawdza się podanie dwóch aspiryn. Pół godziny, przytulenie muszli wucetowej i jesteś jak nowa.
Na szczęście nie musiałam tego testować więcej niż parę razy. Polecam.macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Dzien zalozmy ze dla kogos gdzies dobry. Beates, coz, juz wczoraj reke Ci podalam, dzis po prostu idziemy dalej tym jebanym tunelem w strone swiatla. Bisca, wiem, takie wiszenie szkodzi na berecik, ale co Cie nie zabije, to Cie wzmocni. Watka, ale pomysl, te objawy to prawie jak ciaza, masz namiastke kobieto
A ja sie szykuje na tradycyjnego grilla niedzielnego. Milego co tam komu w planach
Taaakie mdłosci w ciązy????
To ja rezygnuję!
Żart!
Kurcze przeciez dwa razy byłam w ciaży. Za drugima razem rzygałam jak kot. To dzisiaj dużo gorsze.
Albo zapomniałam jak to było.
Niech mnie ktoś dobije!stara.krycha, moremi, kapturnica, Mega, caffe, Elfik, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Taaakie mdłosci w ciązy????
To ja rezygnuję!
Żart!
Kurcze przeciez dwa razy byłam w ciaży. Za drugima razem rzygałam jak kot. To dzisiaj dużo gorsze.
Albo zapomniałam jak to było.
Niech mnie ktoś dobije!moremi, ComeToMeBaby, macduska, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny.
Teraz muszę się wziąc za siebie, bo jest mnie kilka kilo więcej .
W lipcu pojedziemy do Pl.Mamy tam mamłe mieszkanie i chcemy je wyremontować ( zeby juz nie plątać się po rodzicach ) . I teraz skupie się na tym.
Jeśli zdąze to zrobię jeszcze jedno podejście przed wkacjami. Jeśli nie, to pewnie we wrześniu dopiero.
Bisca, wiem ze Ty jesteś teraz w zawieszeniu. Myślę, ze Twój maluch walczy i mam nadzieję ze wygra ! Bardzo mocno trzymam kciukistara.krycha, Magda*, Magdala, moremi, Mega, BISCA, gretka, caffe, Simba, megan8, kkisia, ania.g, SolarPolar, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, głowy do góry. Będzie dobrze.
Krycha, Beates, Bisca, każda z nas w końcu będzie miała to swoje szczęście
Mój m mi dziś powiedział, że jak był na poligonie to śniło mu się (a jemu prawie nic się nie śni, więc to wydarzenie), że urodził nam się synek. Taki malutki. I że go nosiliśmy na rękach. I jak mi to opowiadał to się rozczulił. Powiedziałam mu, że zrobimy sobie parkę. Eh...stara.krycha, macduska, Magdala, Magda*, Mega, BISCA, caffe, Elfik, Simba, kkisia, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dzięki. Soków nie próbowałam.
Woda nie przeszla. Herbata też nie. Tyle, ze niesłodzoną próbowałam.
Mam gastrolit ale w smaku ochydny i boję się, ze jeszcze nasili skurcze zoładka.
Mam za swoje.stara.krycha, macduska, Mega, Bozia3, BISCA, caffe, Simba, kkisia, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość