X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, twór Twój to chyba "skalniak to be" ;) Trochę skał brak. Ale szacun za wydziobanie trawy. Na tym słupie coś pnacego puść. No i od ścieżki jakiegoś roller'a (nie wiem jak to się zwie, plotek taki), zeby Ci się żwir ze ścieżki nie sypal..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 15:40

Dziobak, dorbie, moremi, Magda* lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    W czerwcu będzie rok
    Ej, to załamanie Ci jeszcze nie przysługuje ;)

BISCA, Mega, moremi, peppapig lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dziobak, twór Twój to chyba "skalniak to be" ;) Trochę skał brak. Ale szacun za wydziobanie trawy. Na tym słupie coś pnacego puść. No i od ścieżki jakiegoś roller'a (nie wiem jak to się zwie, plotek taki), zeby Ci się żwir ze ścieżki nie sypal..
    Skalniak bedzie widoczny za jakies 3 lata ;-) , roslinek jest 16, kurde, musza kiedys urosnac. Po maszcie sie nie da nic puscic, bo stoi na podmurowce dosc szerokiej, chyba, ze w doniczce. A zwir tak specjalnie nasypany, nie chcielismy rozsadzac skaly, ktora idzie pod skalniakiem. Za cholere ram sie nic wbic nie da, mozna tylko maskowac zwirem.

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zarośnięty skalniak
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18739ab15b19.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24739ecf0137.jpg

Ma już kilka lat, kamienie u nas to otoczaki głównie, już tu pozmieniane kilka razy

megan8, caffe, BISCA, macduska, gretka, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, beates, moremi, Dziobak, Magda*, ania.g, peppapig, stara.krycha, Arwena, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Skalniak bedzie widoczny za jakies 3 lata ;-) , roslinek jest 16, kurde, musza kiedys urosnac. Po maszcie sie nie da nic puscic, bo stoi na podmurowce dosc szerokiej, chyba, ze w doniczce. A zwir tak specjalnie nasypany, nie chcielismy rozsadzac skaly, ktora idzie pod skalniakiem. Za cholere ram sie nic wbic nie da, mozna tylko maskowac zwirem.
    Tak, tak , zobaczycie efekty po kilu latach. Ja jak sadziłam w ogrodzie, to przezywałam, ze tak super jest, a było goło, teraz po 6 latach dopiero porosło

Mega, moremi, Magda* lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello baby

Dziobu a czemu robisz skalniak bez skał w tym miejscu?
    Szkoda trawy :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 17:17

Mega, moremi, paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hello baby

Dziobu a czemu robisz skłania bez skał w tym miejscu?
    Szkoda trawy :-(
    żeby jakoś ten maszt zamaskować

Mega, moremi, peppapig, Dziobak, stara.krycha lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ej, to załamanie Ci jeszcze nie przysługuje ;)
    Nie? No trudno.
    Ale na frustrację chyba się łapię, co nie? Bo pisałam, że do frustracji mi blisko.

moremi, paszczakin, BISCA, macduska, stara.krycha lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A z rozwoju ruchowego, uwaga, chwale sie! ;)
    Adas stoi sam, chodzi za 1 raczke przy wszystkich powierzchniach ( szurajac np. tylko raczka o sciane, cos a la Tom Kruz ;) ), wlazi na schody do samej gory w tempie ekspresowym. A tu dopiero 10 miechow na karku. Bije tez brawo.
    Za to: nie robi papa, nie mowi mama (!!!), nie chce jesc obiadkow. Zyje na mleku, kaszkach i owockach. Wcina kazdy mozliwy podany mu owoc, a obiadek w gardle mu staje...
    a moj wczoraj tanczyl... myslalam, ze pekne. byla majowka i grali... a Juli bujal sie z nogi na noge i co ktores bujanie obracal sie w kolko z wyrazem mega koncentracji na twarzy, zeby nie zgubic kroku...moze tancerzem bedzie, a nie kiblo-bideto-nurkiem. Wstapila we mnie nowa nadzieja...

caffe, Simba, gretka, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, beates, moremi, macduska, BISCA, ania.g, peppapig, Dziobak, Magdala, stara.krycha, Arwena, Bozia3, efcia, Elfik lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki wczoraj jadłam ZAJEBISTY sernik z warstwą maku, to szok. Jeszcze takiego nie jadłam w życiu.
    Lubię serniki delikatne i takie uważałam, ze piekę. UWAŻAŁAM. Są bez maki, bułek tartych, maseł itd.
    A ten co wczoraj jadłam to był jakby pianą serową, mak tak samo.

No i jak to się robi, kto wie??? Będę miała przepis, ale inne osoby, które z niego piekły, nie zrobiły takiego.
    Wniosek więc jest taki, że ktoś ma jakiś sekret, ale jaki????

MartaDidi, Simba, gretka, kkisia, Mega, moremi, megan8, BISCA, peppapig, SolarPolar, Magdala, stara.krycha, Arwena, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam z neta dlaczego nie wolno podpierać dziecka poduszkami gdy jeszcze samo nie siedzi:

Siedzenie wiele wymaga od układu stawowo-kostnego i mięśni małego człowieka, dlatego muszą one być na to gotowe. Jeśli będziemy przyspieszać ten rozwój, możemy zaszkodzić dziecku – nasze działania mogą przyczynić się do skrzywień kręgosłupa, wad postawy, zaburzyć równowagę rozwoju kontroli tułowia.

Simba, MartaDidi, gretka, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, dorbie, peppapig, Magdala, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jaki wczoraj jadłam ZAJEBISTY sernik z warstwą maku, to szok. Jeszcze takiego nie jadłam w życiu.
    Lubię serniki delikatne i takie uważałam, ze piekę. UWAŻAŁAM. Są bez maki, bułek tartych, maseł itd.

No i jak to się robi, kto wie??? Będę miała przepis, ale inne osoby, które z niego piekły, nie zrobiły takiego.
    Ten sam co w serku almette - spulchnic azotem. :)
    A wlasnie a propos spulchniania...jak sie czujesz?

caffe, Heretyczka, gretka, kkisia, Mega, moremi, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

czy od takiego sernika z sekretem dupa nie grubnie a zmarchy sie nie powiekszajo?

MartaDidi, caffe, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No wlasnie mialam mowic, ze moze to ten sam skladnik co Ciebie w kanal wpompowali- nadtlenek mocznika...Zapytaj doktora...

Simba, kkisia, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ta dziewczyna co go piekła, to taka wiejska dziewczyna, więc ona takich wynalazków nie stosuje ;) Co najwyżej może krowę przed udojem pogania po polu zeby mleko było bardziej spienione ;)

Opuchlizna się pomniejszyła na zewnątrz, ale wewnątrz nadaj odrętwienie i napięcie. Jutro idę, więc zobaczę co dalej. Dzisiaj ostatnie antybiotyki i sterydy, ale na moje oko, to nie jest dobrze. Dostałam bezwzględnie zwolnienie lekarskie...

Odpowiedź na pytanie Marty z piątku: tak, robią mi wszystko za darmo i zęba zaleczą i odbudują też za darmo.

MartaDidi, Simba, gretka, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, macduska, peppapig, stara.krycha lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    czy od takiego sernika z sekretem dupa nie grubnie a zmarchy sie nie powiekszajo?
    Od takiego dupa sie marszczy a zmarchy grubno...

caffe, Heretyczka, Mega, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Oczywiscie ze zmarchy i cellulit znikają. Tłuszcz wypycha wszystko na zewnątrz

caffe, kkisia, Mega, moremi, Magdala, Parka, stara.krycha, Elfik lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Nie, bo piejesz tak z zachwytu, ze wszystko spalasz ;)

Simba, MartaDidi, gretka, kkisia, moremi, megan8, Magdala, stara.krycha lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ta dziewczyna co go piekła, to taka wiejska dziewczyna, więc ona takich wynalazków nie stosuje ;) Co najwyżej może krowę przed udojem pogania po polu zeby mleko było bardziej spienione ;)

Opuchlizna się pomniejszyła na zewnątrz, ale wewnątrz nadaj odrętwienie i napięcie. Jutro idę, więc zobaczę co dalej. Dzisiaj ostatnie antybiotyki i sterydy, ale na moje oko, to nie jest dobrze. Dostałam bezwzględnie zwolnienie lekarskie...

Odpowiedź na pytanie Marty z piątku: tak, robią mi wszystko za darmo i zęba zaleczą i odbudują też za darmo.
    Moze krowę azotem faszeruje.
    Albo rak przed pieczeniem nie myła ;)

caffe, Heretyczka, kkisia, MartaDidi, moremi, Magdala, stara.krycha lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze krowę azotem faszeruje.
    Albo rak przed pieczeniem nie myła ;)
    Jeśli to sposób na dobry sernik, to pierdolę, sama myła nie będę ;)

MartaDidi, Simba, kkisia, Mega, Magdala, stara.krycha lubią tę wiadomość

‹‹ 9624 9625 9626 9627 9628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ