35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak, twór Twój to chyba "skalniak to be"
Trochę skał brak. Ale szacun za wydziobanie trawy. Na tym słupie coś pnacego puść. No i od ścieżki jakiegoś roller'a (nie wiem jak to się zwie, plotek taki), zeby Ci się żwir ze ścieżki nie sypal..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 15:40
Dziobak, dorbie, moremi, Magda* lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dziobak, twór Twój to chyba "skalniak to be"
Trochę skał brak. Ale szacun za wydziobanie trawy. Na tym słupie coś pnacego puść. No i od ścieżki jakiegoś roller'a (nie wiem jak to się zwie, plotek taki), zeby Ci się żwir ze ścieżki nie sypal..
, roslinek jest 16, kurde, musza kiedys urosnac. Po maszcie sie nie da nic puscic, bo stoi na podmurowce dosc szerokiej, chyba, ze w doniczce. A zwir tak specjalnie nasypany, nie chcielismy rozsadzac skaly, ktora idzie pod skalniakiem. Za cholere ram sie nic wbic nie da, mozna tylko maskowac zwirem.
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie zarośnięty skalniak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18739ab15b19.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24739ecf0137.jpg
Ma już kilka lat, kamienie u nas to otoczaki głównie, już tu pozmieniane kilka razymegan8, caffe, BISCA, macduska, gretka, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, beates, moremi, Dziobak, Magda*, ania.g, peppapig, stara.krycha, Arwena, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Skalniak bedzie widoczny za jakies 3 lata
, roslinek jest 16, kurde, musza kiedys urosnac. Po maszcie sie nie da nic puscic, bo stoi na podmurowce dosc szerokiej, chyba, ze w doniczce. A zwir tak specjalnie nasypany, nie chcielismy rozsadzac skaly, ktora idzie pod skalniakiem. Za cholere ram sie nic wbic nie da, mozna tylko maskowac zwirem.
Mega, moremi, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Ej, to załamanie Ci jeszcze nie przysługuje
Ale na frustrację chyba się łapię, co nie? Bo pisałam, że do frustracji mi blisko.moremi, paszczakin, BISCA, macduska, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A z rozwoju ruchowego, uwaga, chwale sie!
Adas stoi sam, chodzi za 1 raczke przy wszystkich powierzchniach ( szurajac np. tylko raczka o sciane, cos a la Tom Kruz), wlazi na schody do samej gory w tempie ekspresowym. A tu dopiero 10 miechow na karku. Bije tez brawo.
Za to: nie robi papa, nie mowi mama (!!!), nie chce jesc obiadkow. Zyje na mleku, kaszkach i owockach. Wcina kazdy mozliwy podany mu owoc, a obiadek w gardle mu staje...caffe, Simba, gretka, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, beates, moremi, macduska, BISCA, ania.g, peppapig, Dziobak, Magdala, stara.krycha, Arwena, Bozia3, efcia, Elfik lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Jaki wczoraj jadłam ZAJEBISTY sernik z warstwą maku, to szok. Jeszcze takiego nie jadłam w życiu.
Lubię serniki delikatne i takie uważałam, ze piekę. UWAŻAŁAM. Są bez maki, bułek tartych, maseł itd.
A ten co wczoraj jadłam to był jakby pianą serową, mak tak samo.
No i jak to się robi, kto wie??? Będę miała przepis, ale inne osoby, które z niego piekły, nie zrobiły takiego.
Wniosek więc jest taki, że ktoś ma jakiś sekret, ale jaki????
MartaDidi, Simba, gretka, kkisia, Mega, moremi, megan8, BISCA, peppapig, SolarPolar, Magdala, stara.krycha, Arwena, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Wklejam z neta dlaczego nie wolno podpierać dziecka poduszkami gdy jeszcze samo nie siedzi:
Siedzenie wiele wymaga od układu stawowo-kostnego i mięśni małego człowieka, dlatego muszą one być na to gotowe. Jeśli będziemy przyspieszać ten rozwój, możemy zaszkodzić dziecku – nasze działania mogą przyczynić się do skrzywień kręgosłupa, wad postawy, zaburzyć równowagę rozwoju kontroli tułowia.Simba, MartaDidi, gretka, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, dorbie, peppapig, Magdala, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jaki wczoraj jadłam ZAJEBISTY sernik z warstwą maku, to szok. Jeszcze takiego nie jadłam w życiu.
Lubię serniki delikatne i takie uważałam, ze piekę. UWAŻAŁAM. Są bez maki, bułek tartych, maseł itd.
No i jak to się robi, kto wie??? Będę miała przepis, ale inne osoby, które z niego piekły, nie zrobiły takiego.
A wlasnie a propos spulchniania...jak sie czujesz?caffe, Heretyczka, gretka, kkisia, Mega, moremi, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Jaki wczoraj jadłam ZAJEBISTY sernik z warstwą maku, to szok. Jeszcze takiego nie jadłam w życiu.
MartaDidi, caffe, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ten sam co w serku almette - spulchnic azotem.
A wlasnie a propos spulchniania...jak sie czujesz?Simba, kkisia, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
Simba wrote:Ten sam co w serku almette - spulchnic azotem.
A wlasnie a propos spulchniania...jak sie czujesz?Co najwyżej może krowę przed udojem pogania po polu zeby mleko było bardziej spienione
Opuchlizna się pomniejszyła na zewnątrz, ale wewnątrz nadaj odrętwienie i napięcie. Jutro idę, więc zobaczę co dalej. Dzisiaj ostatnie antybiotyki i sterydy, ale na moje oko, to nie jest dobrze. Dostałam bezwzględnie zwolnienie lekarskie...
Odpowiedź na pytanie Marty z piątku: tak, robią mi wszystko za darmo i zęba zaleczą i odbudują też za darmo.MartaDidi, Simba, gretka, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, macduska, peppapig, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:czy od takiego sernika z sekretem dupa nie grubnie a zmarchy sie nie powiekszajo?
caffe, Heretyczka, Mega, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
Heretyczka wrote:czy od takiego sernika z sekretem dupa nie grubnie a zmarchy sie nie powiekszajo?
caffe, kkisia, Mega, moremi, Magdala, Parka, stara.krycha, Elfik lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ta dziewczyna co go piekła, to taka wiejska dziewczyna, więc ona takich wynalazków nie stosuje
Co najwyżej może krowę przed udojem pogania po polu zeby mleko było bardziej spienione
Opuchlizna się pomniejszyła na zewnątrz, ale wewnątrz nadaj odrętwienie i napięcie. Jutro idę, więc zobaczę co dalej. Dzisiaj ostatnie antybiotyki i sterydy, ale na moje oko, to nie jest dobrze. Dostałam bezwzględnie zwolnienie lekarskie...
Odpowiedź na pytanie Marty z piątku: tak, robią mi wszystko za darmo i zęba zaleczą i odbudują też za darmo.
Albo rak przed pieczeniem nie myłacaffe, Heretyczka, kkisia, MartaDidi, moremi, Magdala, stara.krycha lubią tę wiadomość