35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Jenyś, ciasta to zdecydowanie nie moja działka. Do tego przepisu miałabym fefnaście pytań. Ja tam wolę konkrety, obiadowe. Jakieś dziki na przykład...
Na czas starań i ciąży bym całkiem dziczyznę odstawiła, a ta tylko dzik i dzik.kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, Magdala, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:oczywiście
młody dziczek wymiata
Ryzyko zachorowania na toksoplazmozę jest znacznie większe niż przy kontakcie z kotem. Dodatkowo włośnica. Dlatego dziczyznę trzeba wykluczyć z menu kobiet starających się o dziecko, kobiet w ciąży i małych dzieci.ComeToMeBaby, caffe, kapturnica, Magdala, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPomarudze troche
Mam dzis jakies hustawki nastroju
raz zadowolona i szczesliwa
a za chwile becze
Krycha to przez Ciebie malpo
Byle do jutra
ide zaraz z mlodym na jakiegos kebaba
albo salatke
sama nie wiem na co mam ochote
Chlop w robocie i nie mam komu w rekaw posmarkacmoremi, BISCA, Magda*, ComeToMeBaby, caffe, gretka, kapturnica, Mega, Magdala, stara.krycha, Simba, Arwena, Parka, macduska, Bozia3, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Coś Ty się tak tego dzika przyczepiła?
Na czas starań i ciąży bym całkiem dziczyznę odstawiła, a ta tylko dzik i dzik.dzik to w formie żartu napisałam, nie mam żadnego doświadczenia w samodzielnym przygotowywaniu dziczyzny, ale bliżej mi do gotowania konkretów niż słodkości.
A czemu byś odstawiła? Że źle dziczyznę zjeść?stara.krycha lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hehe a bo mnie m chyba testuje czy się na żonę nadaję. Coraz dziwniejsze rzeczy mi do domu znosi, już mnie wkręcał, że mnie do The Hell's Kitchen wyśle
dzik to w formie żartu napisałam, nie mam żadnego doświadczenia w samodzielnym przygotowywaniu dziczyzny, ale bliżej mi do gotowania konkretów niż słodkości.
A czemu byś odstawiła? Że źle dziczyznę zjeść?
Dlaczego? wcześniej napisałam. Przede wszystkim musisz poddać dokładnej obróbce termicznej, a z tym bywa ciężko, dlatego łatwiej odstawić.ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Przede wszystkim na dzika należy uważać.
Ryzyko zachorowania na toksoplazmozę jest znacznie większe niż przy kontakcie z kotem. Dodatkowo włośnica. Dlatego dziczyznę trzeba wykluczyć z menu kobiet starających się o dziecko, kobiet w ciąży i małych dzieci. -
nick nieaktualnyHeloł kurde mnie zdjęcie Kapty minęło,uuu
Czytam a tu o dzikach i sernikach,martwię się bo mnie ciągnie do słodkiego cholera, ciasto z truskawkami,sernik,jabłecznik...do tej pory mogłoby ciasto nie istnieć a tu proszę, się mi pozmieniało. Jutro rano idę na badania,krew,mocz i ta glukoza. Kiedyś było ok. Zobaczymy.
Dzieciom moim na ich święto zafundowalismy wycieczkę do parku,lody,ciasto z truskawkami i cały dzień dla nich,granie,gadanie i dużo śmiechu
Aaa żeby nie było zbyt pięknie,czuję się słabo dzisiaj..zgodnie z zaleceniem poleguje na lewym boku.. co ułatwia dotlenienie mnie i dziecia,pije wodę mineralną...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 19:36
SolarPolar, gretka, caffe, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, paszczakin, Magdala, ania.g, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ale zanim do gara to oddaje sie miecho do badania ?
peppapig, SolarPolar, caffe, kkisia, ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!