35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWariatki kofane
Pewnie poprostu taki dzien mam
Teraz spoko nawet
Moze to dawka tego badziewia ktorym sie sprycuje
Ja to mam w sumie wyjebane
co ma byc to bedziestara.krycha, paszczakin, gretka, Mega, caffe, moremi, macduska, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Wariatki kofane
Pewnie poprostu taki dzien mam
Teraz spoko nawet
Moze to dawka tego badziewia ktorym sie sprycuje
Ja to mam w sumie wyjebane
co ma byc to bedziekkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:No i tak ma byc. A ze w dekiel wali, coz, taki towar pani, sielne toto i kopa ma
Chyba chcialabym dzis byc w Holandii
Zajaralabym jakiejs trawy
i poszla spac
A powaznie nigdy tego nie probowalam
wiec nie wiem czy bylabym uchachana
czy bym beczalastara.krycha, Mega, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:E no lepiej nie mieszaj
Obiecuje ze nie bede
Po przeanalizowaniu to humor mi sie zrypal po tym calym cetrotide
badziewie szczypie , swedzi , mam pokrzywke i dodatkowo babla
mam nadzieje ze jutrl dostane tylko ten na pekniecie
i koniec tego dzganiaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 21:19
stara.krycha, Mega, Arwena, BISCA, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Pytanie za 100 punktow
gdzie mam wywalic te igly i strzykawki ?
Będziesz miała problem. Z tego co wiem, to każą to traktować jako odpady zmieszane.
Możesz zadzwonić do sanepidu i zapytać co z tym zrobić, albo znaleźć firmę, która to utylizuje.Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Mozesz zbierac do jakiegos pojemnika i odniesc do przychodni. Tam je utylizuja.
Zbieram , bo nie wiedzialam co z nimi zrobic
Serio , taki problem z tym
masakra
Zapytam jutro w kliniceWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 21:42
-
caffe wrote:To w PL też moze byc problemem
A apteki? Tam gdzie sie wrzuca przeterminowane leki?
-
Dziobak wrote:O, to nie wiedzialam. Ja odnosilam swoje strzykawki do przychodni, fakt, ze kilka lat temu. Przyjmowali bez problemu. Moze cos sie zmienilo od czasow sortowania smieci.
A apteki? Tam gdzie sie wrzuca przeterminowane leki? -
caffe wrote:W niektórych miastach to do pewnego momentu kazali wrzucać do śmieci...
W No dostajesz zolty medyczny pojemnik na odpady niebezpieczne, ktory potem oddajesz do przychodni. Pojemnik otwiera sie tylko w jedna strone, oddajesz pelny, dostajesz kolejny pusty. I nie martwisz sie, ze dziecie w domu chyci za odlozona na 3 sekundy strzykawke...caffe, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Szkoda mi tych, ktorzy sortuja smieci... Dziabnac sie igla, ktora nie wiadomo kto uzywal nie musi byc super fajnym doswiadczeniem...
W No dostajesz zolty medyczny pojemnik na odpady niebezpieczne, ktory potem oddajesz do przychodni. Pojemnik otwiera sie tylko w jedna strone, oddajesz pelny, dostajesz kolejny pusty. I nie martwisz sie, ze dziecie w domu chyci za odlozona na 3 sekundy strzykawke...
Pewnie sa cywilizowane miejsca w PL, ale uważam, że więcej jest tych zacofanych pod tym względem....Dziobak, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość