35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Faceci robia taki burdel w domu, ze szok! Wczoraj połowa wróciła z rejsu nawet nie zebrali swoich bagaży z przedpokoju, zmywarka nie wyjeta, pranie przeze mnie złozone nie schowane chociaż każdemu z osobna kazałam, pełno koców, piłek itd i ja mam leżec? Ok, ale oczywiscie w pon rano wszyscy ruszają do boju, m.in faceci od internetu, kurier i ja mam oczami swiecic czy sprzatać, by fachowcy mogli przejsc. Ale dzis będą fruwać moi panowie. Chcą miec siostrę? A trochę starań z ich strony? O wszystko prosić. K...
Mam leżec i koniec!BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, Iwone, ania.g, caffe, Mega, moremi, efcia, macduska, Bozia3, gretka, beates, peppapig lubią tę wiadomość
-
minął miesiąc jak się przyjaźnię z Chodakowską
i nic
jedynie 0,5 kg na wadze , na razie się nie mierzyłam
Dziobak chyba zgłoszę reklamację u ciebie"
idę ćwiczyć ...BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, dorbie, caffe, moremi, Dziobak, efcia, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
właśnie doczytałam, bo w telefonie przeoczyłam
co to qrwa ma być
wśród tych, które się rodzą z in vitro obserwuje się już tzw. zespół ocaleńca. To schorzenie psychiczno-duchowe, polegające na tym, że ma się poczucie winy wobec nienarodzonego z in vitro rodzeństwa. (....)
owszem będzie miało jeśli będzie zaprowadzane do kościoła i będzie wysłuchiwało takich bredni
Uchowaj Nas Boże przed takimi "duchownymi"!
bry
gretka wrote:no szlag mnie trafi jak wiecej takich kwiatkow bedzie!!!!
http://watykanizacja.blogspot.co.uk/2015/04/piotr-kieniewicz-dzieci-z-in-vitro-sa.html?m=1kapturnica, moremi, efcia, stara.krycha, macduska, gretka lubią tę wiadomość
-
Kisia, bo przeoczyłam
możesz napisać
jakie leki w jakich dawkach od jakiego dnia brałaś
tak dla porównania
i nie rycz - pomyśl sobie jak struś jaja znosi, jak jego musi boleć!kkisia wrote:Iwona moze to jednak nie to
Dasz rade
Dzis rano znowu beczalam
ze mnie juz brzuch boli
ze zrobilam 20 zastrzykow
ze chce juz koniec
Chlop utulil i juz gitaraBISCA, kkisia, Arwena, moremi, Magdala, stara.krycha, macduska, paszczakin, SolarPolar, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość
-
Krew spuszczona. Wyniki po poludniu. Czekam na cud.
Jestem n'a spotkaniu, czekam n'a klienta w sali zebran, do ktorego przyprowadzila mnie przemila Pani z recepcji zokazalym ciazowym brzuchem, ktorym mi wymachuje przed oczami. To jest kurwa spisek !!!!kkisia, Simba, Zofia8, ComeToMeBaby, dorbie, caffe, ania.g, Arwena, kapturnica, Mega, moremi, Magdala, Dziobak, efcia, stara.krycha, macduska, paszczakin, SolarPolar, Bozia3, Magda*, beates lubią tę wiadomość
-
Zamach?!
Wina Tuska!BISCA wrote:Krew spuszczona. Wyniki po poludniu. Czekam na cud.
Jestem n'a spotkaniu, czekam n'a klienta w sali zebran, do ktorego przyprowadzila mnie przemila Pani z recepcji zokazalym ciazowym brzuchem, ktorym mi wymachuje przed oczami. To jest kurwa spisek !!!!kkisia, BISCA, Simba, Arwena, kapturnica, Mega, moremi, efcia, stara.krycha, macduska lubią tę wiadomość
-
Kkisia, wspolczuje samopoczucia. Musze przyznac, ze ja bardzo latwo przebrnelam przez caly protokol. Wszystko poszlo gladko i wg planu. Zastrzyk to bulka z maslem ( ale ja wszystko w penie mialam) , punkcja n'a spiocha, zadnych chustawek emocjonalnych. No, to bylo z zbyt piekne, zeby trwalo. Musialo sie zrabac
Simba, Reni, malgos741, caffe, Arwena, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenek od 2 dc stumulacja gonal f 150 i menopur 75 przez 8 dni
choc dzis tego menopuru byla resztka jakies niecale 50
w 6 dniu do dzis wlaczony ten cholerny cetrotide
to tyle narazie
do tej pory wydalam dokladnie 960 zl
Ten cetrotide mam jeszcze jeden a pozostalych juz brak
zobacze co mi dzis powiedzaSimba, Reni, caffe, ania.g, Arwena lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Krew spuszczona. Wyniki po poludniu. Czekam na cud.
Jestem n'a spotkaniu, czekam n'a klienta w sali zebran, do ktorego przyprowadzila mnie przemila Pani z recepcji zokazalym ciazowym brzuchem, ktorym mi wymachuje przed oczami. To jest kurwa spisek !!!!
Trzym sie Chériekkisia, ComeToMeBaby, caffe, BISCA, kapturnica, moremi, Mega, efcia, stara.krycha, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ok. zapisałam się na HSG.
dopiero 11 czerwca, upewniałam się czy to nie za późno, ale mi babka mówiła, że też tak robią (to będzie 14dc), mam dzień wcześniej zrobić (na własny koszt) betę i z wynikiem przyjść.kkisia, peppapig, BISCA, Arwena, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:minął miesiąc jak się przyjaźnię z Chodakowską
i nic
jedynie 0,5 kg na wadze , na razie się nie mierzyłam
Dziobak chyba zgłoszę reklamację u ciebie"
idę ćwiczyć ...
reklamacja nie będzie uznana jak się będziesz ważyć a nie mierzyć hyhyhykkisia, BISCA, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Kkisia, wspolczuje samopoczucia. Musze przyznac, ze ja bardzo latwo przebrnelam przez caly protokol. Wszystko poszlo gladko i wg planu. Zastrzyk to bulka z maslem ( ale ja wszystko w penie mialam) , punkcja n'a spiocha, zadnych chustawek emocjonalnych. No, to bylo z zbyt piekne, zeby trwalo. Musialo sie zrabac
Nie wiem co jest grane
mam tak jak wlaczylam ten cetrotide
brzuch juz siny
chyba za blisko jeden od drugiego robilam zastrzyki
a po tym cetrotide to slad i babel jeszcze z soboty widoczny
nie mowiac o wczorajszym i dzisiejszym
Taka dawka hormonow jednak srednio na mnie dziala w sensie samopoczucia -
Czesc Dziewczynki
Mialam fajny weekend, nacieszylam sie chlopakami, bylismy na spacerze z Leonem w nosidle - ale mial chlopak frajdeTyle nowosci! Samochody, psy, rowery, ludzie, jezioro, drzewa!!! Myslelismy ze po spacerze padnie zmeczony, ale on jeszcze przez godzine opowiadal nam co widzial
Jem za duzo slodyczy. Co robic drogie bravo?
Milego tygodnia!
Przegladam cv i na razie nie udaje mi sie wymowic zadnego nazwiska ani imienia kandydatow.kkisia, Reni, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, Mega, moremi, Magdala, Dziobak, caffe, efcia, stara.krycha, macduska, SolarPolar, Bozia3, gretka, beates lubią tę wiadomość
-
Biscencja ale wiesz, że to jeszcze nie koniec
Jak nie teraz to z frościkiem się uda
trzymam kciukiBISCA wrote:No, to bylo z zbyt piekne, zeby trwalo. Musialo sie zrabacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 10:28
kkisia, Simba, BISCA, moremi, Magdala, Mega, efcia, stara.krycha, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość