35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry laski w nowym tygodniu !!
Jestem w szoku bo dzis na czczo cukeros 83!Pierwszy raz od kiedy mierze jest w normie rano
Znaczy sie ,ze moze dietą wsio ustabilizuje bo w ciagu dnia sie w normach trzymamy
kkisia, Mega, macduska, caffe, peppapig, Natka_79, Magdala, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Tym dużym i małym wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka
Dziewczyny potrzebuję kupić prosty piekarnik do zabudowy. Nie zależy mi na grillu itp. Najważniejsze co mnie interesuje, to łatwość w utrzymaniu w czystości i żeby piekł równo.
Możecie coś polecić?Mega, caffe, kkisia, Arwena, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, piekne słońce, ciepło - nareszcie! Zaraz wybywam w miasto - laboratorium, potem zrobic zdjecie do dowodu, oddać buty do szewca, złożyć wniosek o nowy dowód, zakupy, odwiedzić rodzicow, zrobic obiad
a potem z Młoda na ostatnia przed egzaminem lekcje wiolonczeli....za to jutro tez mam wolne i luz....tylko ten jej egzamin popołudniu....
Miłego baboleIwone, macduska, caffe, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, BISCA, malgos741, Simba, Dziobak, Arwena, Magdala, efcia, gretka lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Zbieram , bo nie wiedzialam co z nimi zrobic
Serio , taki problem z tym
masakra
Zapytam jutro w klinice
http://www.proekologia.pl/e107_plugins/content/content.php?content.4526
Kkisia zabierz je dziś do kliniki i będziesz miała problem z głowy. Oni muszą Ci je przyjąć.kkisia, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Sen nic mi nie dał nadal czuję zmęczenie. Zdążyłam już opróżnić zmywarkę i wstawić pranie. Teraz jakaś kawa i dopiero udam się pod prysznic. Po południu z dziećmi na lodykkisia, BISCA, Simba, Dziobak, megan8, Arwena, Mega, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyIwone wrote:To rzeczywiście problem.
http://www.proekologia.pl/e107_plugins/content/content.php?content.4526
Kkisia zabierz je dziś do kliniki i będziesz miała problem z głowy. Oni muszą Ci je przyjąć.
Tak mam zamiar zrobic
Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Iwone, co u ciebie?
Wymieniamy dalszą część okien i przy okazji malujemy. Deptam po gwoździach a one wbijają mi się w stopy i muszę się szczepić p/tężcowi(3 dawki)
Starszy wychodzi z depresji, ale jeszcze dużo z nim pracy. Młodszy kończy edukację przedszkolną i od września idzie do szkoły.
Luna i kot dają popalić bardziej jak dzieci. Najgorzej jak razem są w domu, to zrobią taką zadymę, że nie wiem czy śmiać się czy płakać
Na szczęście z m na razie żadnych problemów
Poza tym nic ciekawego. Nic mi się nie chcę. Czasami czuję się jakbym miała z 60 latWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:01
caffe, dorbie, megan8, BISCA, Arwena, efcia, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry dziewczynki
Kisia przy hormonach możesz mieć huśtawkę nastrojów ja tak miałam przy Menopurze, będzie dobrze.kkisia, caffe, stara.krycha lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyIwona moze to jednak nie to
Dasz rade
Dzis rano znowu beczalam
ze mnie juz brzuch boli
ze zrobilam 20 zastrzykow
ze chce juz koniec
Chlop utulil i juz gitaramalgos741, caffe, ComeToMeBaby, BISCA, Iwone, Arwena, Mega, Magdala, efcia, stara.krycha, paszczakin, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość