35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:właśnie doczytałam, bo w telefonie przeoczyłam
co to qrwa ma być
wśród tych, które się rodzą z in vitro obserwuje się już tzw. zespół ocaleńca. To schorzenie psychiczno-duchowe, polegające na tym, że ma się poczucie winy wobec nienarodzonego z in vitro rodzeństwa. (....)
owszem będzie miało jeśli będzie zaprowadzane do kościoła i będzie wysłuchiwało takich bredni
Uchowaj Nas Boże przed takimi "duchownymi"!
bry -
a to nie miałaś krótkiego protokołu? z antagonistą czy jak mu tam?
kkisia wrote:Renek od 2 dc stumulacja gonal f 150 i menopur 75 przez 8 dni
choc dzis tego menopuru byla resztka jakies niecale 50
w 6 dniu do dzis wlaczony ten cholerny cetrotide
to tyle narazie
do tej pory wydalam dokladnie 960 zl
Ten cetrotide mam jeszcze jeden a pozostalych juz brak
zobacze co mi dzis powiedza -
Reni wrote:Biscencja ale wiesz, że to jeszcze nie koniec
Jak nie teraz do z frościkiem się uda
trzymam kciuki
Pamietasz te samochody z mrozonkami Family Frost?
Myslisz ze to byl handel ludzmi???
Co masz do jedzenia?kkisia, Reni, BISCA, kapturnica, moremi, Mega, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heh, tak właśnie pomyślałam, że pierwszą w życiu betę zrobię sobie.
i to nie dlatego, żeby zobaczyć czy ciąża jest, tylko żeby jej nie było. dziwne. heh
chociaż wolałabym, żeby była to by mnie to całe majstrowanie w jajowodach ominęło.dorbie, Mega, efcia, stara.krycha, macduska lubią tę wiadomość
-
dzisiaj mam wczorajszy obiad tylko
Penne z serem Roquefort, rukolą i pieczarkami
a Ty jak tam dzisiaj stoisz z tematem?
Simba wrote:Froscik
Myslisz ze to byl handel ludzmi???
Co masz do jedzenia?Simba, kkisia, BISCA, Heretyczka, moremi, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
Caffe a może Ty chcesz naciągnąć klinikę na darmowe leczenie? Podejrzane
a tak poważnie - boli Cię to?caffe wrote:No dzisiaj jadę na 16.45. Gęba nadal bez częściowego czucia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:58
kapturnica, caffe, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzisiaj mam wczorajszy obiad tylko
Penne z serem Roquefort, rukolą i pieczarkami
a Ty jak tam dzisiaj stoisz z tematem?
Twarog piatnica ze smietana piatnica + rzodkiewki. Jogurt kokosowy, 15 migdalow i dwa jablkakkisia, ania.g, kapturnica, moremi, efcia, Mega, stara.krycha, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bisca- trzymam kciuki
Paszcza, tylko nie wymiotuj
Kkisia- dasz radę, jeszcze trochę i będziesz u celu
Caffe- pewnie dadzą ci dalszą dawkę leków, skoro jeszcze nie zeszło, trzymaj się
Simba- a co zrobiliście z drugim, tylko jednego zabraliście na spacer?Simba, kkisia, BISCA, ania.g, Arwena, moremi, Magdala, caffe, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
może tak być
pamiętasz w jednej przychodni pacjentka, która przyszła na ivf usłyszała jak recepcjonistka powiedziała do drugiej niedługo skończy im się ten handel
Simba wrote:Froscik
Myslisz ze to byl handel ludzmi???Simba, kkisia, kapturnica, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
też zacnie
migdały na endometrium?
Simba wrote:O Paaaanie! To wypas
Twarog piatnica ze smietana piatnica + rzodkiewki. Jogurt kokosowy, 15 migdalow i dwa jablkamoremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bisca- trzymam kciuki
Paszcza, tylko nie wymiotuj
Kkisia- dasz radę, jeszcze trochę i będziesz u celu
Caffe- pewnie dadzą ci dalszą dawkę leków, skoro jeszcze nie zeszło, trzymaj się
Simba- a co zrobiliście z drugim, tylko jednego zabraliście na spacer?Reni, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Magdala, Dziobak, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
melduje sie
weekend udany, prasowanie bylo, żelazko dało rade
atrakcji równiez duzo: karaoke, ognisko, spływ kajakowy - nie obyło sie bez przymusowej kąpieli, jazda konno, aż żal wracać do rzeczywistości
a co u Was?
zaraz postaram sie nadrobić, chyba ze można liczyć na małe streszczenieSimba, ania.g, BISCA, kkisia, moremi, Magdala, Reni, caffe, Mega, stara.krycha, megan8, macduska, gretka, beates lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jem za duzo slodyczy. Co robic drogie bravo?
A propos.
My sobie z m założyliśmy że ograniczamy słodycze do minimum, z definicji do zera. Albo "prawie zera". Ostatnio idziemy w Tesco na zakupach i uśmiecha się do mnie czekolada z orzechami laskowymi. Moja ulubiona... Żebyście to widziały hahaha stanęłam przy niej (na środku hali), zrobiłam minę smutnego psiaka z błagalnymi oczkami i palcem pokazuję obiekt pożądania w kontekście "kupmy, kupmy, kupmy...". A mój m patrzy na mnie, musiałam wyglądać dość komicznie, bo roześmiał się, przyjechał do mnie z całym wózkiem zakupów , zabrał mnie pod rękę, odholował ze strefy niebezpieczeństwa i mówi: nie, nie, idziemy lepiej po winoNo kocham go
efcia, Simba, ania.g, kkisia, Arwena, moremi, Magdala, caffe, Mega, stara.krycha, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:melduje sie
weekend udany, prasowanie bylo, żelazko dało rade
atrakcji równiez duzo: karaoke, ognisko, spływ kajakowy - nie obyło sie bez przymusowej kąpieli, jazda konno, aż żal wracać do rzeczywistości
a co u Was?
zaraz postaram sie nadrobić, chyba ze można liczyć na małe streszczenie
heheheheeefcia, kkisia, moremi lubią tę wiadomość