35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
brednieReni wrote:właśnie doczytałam, bo w telefonie przeoczyłam
co to qrwa ma być
wśród tych, które się rodzą z in vitro obserwuje się już tzw. zespół ocaleńca. To schorzenie psychiczno-duchowe, polegające na tym, że ma się poczucie winy wobec nienarodzonego z in vitro rodzeństwa. (....)
owszem będzie miało jeśli będzie zaprowadzane do kościoła i będzie wysłuchiwało takich bredni
Uchowaj Nas Boże przed takimi "duchownymi"!
bry -
a to nie miałaś krótkiego protokołu? z antagonistą czy jak mu tam?
kkisia wrote:Renek od 2 dc stumulacja gonal f 150 i menopur 75 przez 8 dni
choc dzis tego menopuru byla resztka jakies niecale 50
w 6 dniu do dzis wlaczony ten cholerny cetrotide
to tyle narazie
do tej pory wydalam dokladnie 960 zl
Ten cetrotide mam jeszcze jeden a pozostalych juz brak
zobacze co mi dzis powiedza -
FroscikReni wrote:Biscencja ale wiesz, że to jeszcze nie koniec
Jak nie teraz do z frościkiem się uda
trzymam kciuki
Pamietasz te samochody z mrozonkami Family Frost?
Myslisz ze to byl handel ludzmi???
Co masz do jedzenia?
nick nieaktualny, Reni, BISCA, kapturnica, moremi, Mega, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heh, tak właśnie pomyślałam, że pierwszą w życiu betę zrobię sobie.
i to nie dlatego, żeby zobaczyć czy ciąża jest, tylko żeby jej nie było. dziwne. heh
chociaż wolałabym, żeby była to by mnie to całe majstrowanie w jajowodach ominęło.
nick nieaktualny, Mega, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dzisiaj mam wczorajszy obiad tylko
Penne z serem Roquefort, rukolą i pieczarkami
a Ty jak tam dzisiaj stoisz z tematem?
Simba wrote:Froscik
Co masz do jedzenia?
Simba, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Caffe a może Ty chcesz naciągnąć klinikę na darmowe leczenie? Podejrzane
a tak poważnie - boli Cię to?caffe wrote:No dzisiaj jadę na 16.45. Gęba nadal bez częściowego czucia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:58
kapturnica, caffe, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
O Paaaanie! To wypasReni wrote:dzisiaj mam wczorajszy obiad tylko
Penne z serem Roquefort, rukolą i pieczarkami
a Ty jak tam dzisiaj stoisz z tematem?
Twarog piatnica ze smietana piatnica + rzodkiewki. Jogurt kokosowy, 15 migdalow i dwa jablka
nick nieaktualny, ania.g, kapturnica, moremi, efcia, Mega, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bisca- trzymam kciuki
Paszcza, tylko nie wymiotuj
Kkisia- dasz radę, jeszcze trochę i będziesz u celu
Caffe- pewnie dadzą ci dalszą dawkę leków, skoro jeszcze nie zeszło, trzymaj się
Simba- a co zrobiliście z drugim, tylko jednego zabraliście na spacer?
Simba, nick nieaktualny, BISCA, ania.g, nick nieaktualny, moremi, Magdala, caffe, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
może tak być
pamiętasz w jednej przychodni pacjentka, która przyszła na ivf usłyszała jak recepcjonistka powiedziała do drugiej niedługo skończy im się ten handel
Simba wrote:Froscik
Simba, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
też zacnie
migdały na endometrium?
Simba wrote:O Paaaanie! To wypas
Twarog piatnica ze smietana piatnica + rzodkiewki. Jogurt kokosowy, 15 migdalow i dwa jablka
moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie no drugi w wozku - wozek rowniez awaryjnie gdyby Leon zwariowal od nadmiaru wrazenComeToMeBaby wrote:Bisca- trzymam kciuki
Paszcza, tylko nie wymiotuj
Kkisia- dasz radę, jeszcze trochę i będziesz u celu
Caffe- pewnie dadzą ci dalszą dawkę leków, skoro jeszcze nie zeszło, trzymaj się
Simba- a co zrobiliście z drugim, tylko jednego zabraliście na spacer?
Reni, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, Magdala, Dziobak, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
melduje sie

weekend udany, prasowanie bylo, żelazko dało rade
atrakcji równiez duzo: karaoke, ognisko, spływ kajakowy - nie obyło sie bez przymusowej kąpieli
, jazda konno, aż żal wracać do rzeczywistości
a co u Was?
zaraz postaram sie nadrobić, chyba ze można liczyć na małe streszczenie
Simba, ania.g, BISCA, nick nieaktualny, moremi, Magdala, Reni, caffe, Mega, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, gretka, beates lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jem za duzo slodyczy. Co robic drogie bravo?
A propos.
My sobie z m założyliśmy że ograniczamy słodycze do minimum, z definicji do zera. Albo "prawie zera". Ostatnio idziemy w Tesco na zakupach i uśmiecha się do mnie czekolada z orzechami laskowymi. Moja ulubiona... Żebyście to widziały hahaha stanęłam przy niej (na środku hali), zrobiłam minę smutnego psiaka z błagalnymi oczkami i palcem pokazuję obiekt pożądania w kontekście "kupmy, kupmy, kupmy...". A mój m patrzy na mnie, musiałam wyglądać dość komicznie, bo roześmiał się, przyjechał do mnie z całym wózkiem zakupów , zabrał mnie pod rękę, odholował ze strefy niebezpieczeństwa i mówi: nie, nie, idziemy lepiej po wino
No kocham go 
efcia, Simba, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Magdala, caffe, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
a firmowe romanse były?efcia wrote:melduje sie

weekend udany, prasowanie bylo, żelazko dało rade
atrakcji równiez duzo: karaoke, ognisko, spływ kajakowy - nie obyło sie bez przymusowej kąpieli
, jazda konno, aż żal wracać do rzeczywistości
a co u Was?
zaraz postaram sie nadrobić, chyba ze można liczyć na małe streszczenie

hehehehee
efcia, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość