35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Margolcia88 wrote:No samopoczucie bardzo dobre, bo dobre wieści pozabiegowe
Odetchnęliśmy. Poza tym w klinice fajnie było
śmiesznie brzmi, ale naprawdę. Tak patrzę ,że po dzirkach w brzuchu to nawet śladu nie będzie, nie wspomnę o tym,ze od obudzenia się po narkozie w ogóle brzuch nie boli, te ranki to jakby ich nie było.
Margolcia88, macduska lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Milalam sen musialam Zajac sie jedym z Twixowych braci ,ale byl nie grzeczny ciagle plakal i nie chcial w wozku jezdzic.
,dopiero sie uspokoil jak Dostal mleko
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:mam radę: nie idź do przedszkola
hehehe wiem, wiem...
są jakieś płyny na wszy, skuteczne, tylko tyle ze trzeba cały cykl rozwoju takiej gnidy to tępić, żeby się nigdzie jajeczka nie uchowały. spokojnie, wytępicie. byle by wszyscy wytępili bo się będzie jeden od drugiego ciągle zarażać. albo zrób twojemu kwarantannę w domu i jak dostaniesz wiadomość: wszy w przedszkolu nie ma, to go wypuść
Są szampony na wszy, ale one leczą nie zapobiegająDzieciak lubi chodzić do przedszkola i nie wyobrażam sobie żeby nie poszedł.
Matka dziecka u której zauważyli wszy, powiedziała że ona nic nie będzie robiła bo jej dziecko ma łupież.
Do przedszkola nie wyślę a dziecko w sklepie złapie wszy -
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Milalam sen musialam Zajac sie jedym z Twixowych braci ,ale byl nie grzeczny ciagle plakal i nie chcial w wozku jezdzic.
,dopiero sie uspokoil jak Dostal mleko
ComeToMeBaby, anna maria, kapturnica, moremi, efcia, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:a ja nie jem słodyczy, żadnych...
nie słodze napoich, nie pije sztucznych nibysoków
z pieczywa tylko razowy żytni
i co wy na to?
doberek
no mnie te chemiczne świństwa też odrzucają. czuję z kilometra jak śmierdzi chemią, a niby sok. yhyyym... omijam z daleka. jak to wogóle może być dopuszczone do konsumpcji.
pieczywo u mnie najczęściej pszenno- żytnie z ziarenkami. może to jeszcze nie najlepiej i najzdrowiej, ale zawsze czytam etykiety. kiedyś wzięlismy jeden chleb do ręki, z lokalnej, dobrej piekarni, czytamy a tam lista dłuższa od listy Schindlera, z przewagą cukrów, słodów, słodzików, ale dobił mnie...smalec. o maj gad.Heretyczka, Margolcia88, efcia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ja nie chodzę tylko mój mąż, ale syn może je przynieść.
Są szampony na wszy, ale one leczą nie zapobiegająDzieciak lubi chodzić do przedszkola i nie wyobrażam sobie żeby nie poszedł.
Matka dziecka u której zauważyli wszy, powiedziała że ona nic nie będzie robiła bo jej dziecko ma łupież.
Do przedszkola nie wyślę a dziecko w sklepie złapie wszy
heh, taka myśl mnie naszła, może dzieciom należałoby profilaktycznie taką akcję przeciwwszową co jakiś czas robić? Tak standardowo jak się używa szamponu przeciwłupieżowegosorry, ja nie-dzieciowa.
Iwone lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Matka dziecka u której zauważyli wszy, powiedziała że ona nic nie będzie robiła bo jej dziecko ma łupież.
czekaj, czy ona nie chce go leczyć na wszy czy myśli że to co jej dziecko ma to nie wszy a łupież i się wypiera??? -
Simba wrote:Co tu tak dzisiaj cicho.
Juz wiem, Bozie wywolam.
Aaaaadmiiiiin! Ty chujuuuuuuu!
Jeszcze tu naprawdę Admin wpadnie i będzie.... Gupia tySimba, kkisia, Arwena, efcia, stara.krycha, macduska lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:źle wołasz. Ona Moderator.
Jeszcze tu naprawdę Admin wpadnie i będzie.... Gupia ty
E tam. Nie chca niech nie przychodza. Tez se ide.
Ide dzieciom jakies prezenciki kupickkisia, ComeToMeBaby, moremi, caffe, efcia, Mega, macduska, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Co tu tak dzisiaj cicho.
Juz wiem, Bozie wywolam.
Aaaaadmiiiiin! Ty chujuuuuuuu!
BryReni, efcia, Mega, macduska, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!