35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Czytam CVki i zastanawiam sie czy ja na pewno zyje w europejskim kraju. Oto kandydaci (czy tez kandydatki - cholera wie kto tu baba kto chlop).
No kogo wybrac? Kogo?
buaaahahahahaa
jaki kraj takie nazwiska
-
to z pierwszym młodym
a poka terakapturnica wrote:Nie paCZac na rozwichrzony fryz.Juz jestem po fryzjerzeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 12:28
Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a mają odkryte twarze?
jak tak to chrześcijany nie wysadzom Ciemoremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
może żył w stresie i pojechał się rozerwać
Simba wrote:Smiej sie smiej. Mialam tu takiego jednego, po pierwszej umowie na czas okreslony zrezygnowal, a ostatnio sie okazalo ze do Syrii debil wyjechal.Simba, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA idz pan w chuj z niemieckim L4! Zadzwonilam o 8:00, "Tak, prosze przyjechac". Kolejka juz do rejestracji, weszlam czwarta. Nerwowo zerkam na zegark, bo wrzucilam do parkomatu tylko 2 € i czas mi sie konczy. Czekam i czekam, ludzie wchodza i wychodza. Po fefnastym pacjencie stwierdzam, ze ide dorzucic do parkomatu, a tu mnie do gabinetu prosza. Ok, mam jeszcze 15 minut, moze zdaze. "Co pani jest?" "Nie wiem, zle sie czuje, chyba mam alergie"(w myslach dodalam na prace). "Nie, pani jest po prostu przeziebiona, wystawie zwolnienie do piatku". Super, wzielam i biegiem do auta. Po drodze mysle, o czyms qrwa zapomnialam. Juz wiem: recepta na antki. I a piac to samo: 2 €, parkomat, lekarz, rejestracja, kolejka, recepta, gabinet, podpis. "Tak, prosze, mam nadzieje, ze dobrze pani znosi te tabletki". Tak, jasne, fajnie ze mnie pizdo pamietasz, o dziecko sie staram! Ale co ja jej bede, wzielam recepte na cale pol roku i kierunek apteka. Tam oczywiscie sie okazalo, ze mam tylko karte, gotowki niet. Dobrze, ze akceptowali karty, niedobrze, bo nie wiem, ile eurow zostawilam. Ale to jeszcze nie koniec przygod. L4 trzeba odwiezc do pracodawcy. No to heja przez cale miasto, spalanie rosnie w oczach, paliwa dramatycznie ubywa. Pracodawca mowi, ze owszem, on przyjmie, ale tylko jedna karteczke, druga prosze odwiezc do kasy chorych, zeby pani swiadczenia nie przepadly. Ok, jedziemy na drugi koniec miasta, czerwone za czerwonym, na paliwo nawet nie patrze.
Dotarlam do domu. Stwierdzam, ze bardziej oplacaloby mi sie dzis normalnie pracowac. Do pracy mam 5 km spacerkiem, konczylabym dzis o 12:00.
A teraz biore sie za nadrabianie, ciekawe, czy jeszcze ktoras miala tak wesoly dzien, jak mojkapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, caffe, megan8, efcia, Margolcia88, moremi, macduska, BISCA, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Mnie ominely zdjecia bo mi telefon zadzwonil.
Ale za to dostane paczke z dzialkowa rzodkiewka, salata i szczypiorkiem bo jakos niezwykle obrodzily i nie przejedza tego sami w domu.
To byl ten telefon
Slodycze. Zaobserwowalam ze jak dluzej nie pojem to przestaje mi sie chciec. Kometa pytala o xylitol. To jest cukier brzozowy bardzo zdrowy. Leczniczy. Slodki jak zwykly cukier. Niski indeks. Uwielbiam. Nie psuje zebow.
Baby obejrzyjcie film Jablka adama. Jaki super komediodramat.ComeToMeBaby, Simba, megan8, stara.krycha, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny