35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Mnie ominely zdjecia bo mi telefon zadzwonil.
Ale za to dostane paczke z dzialkowa rzodkiewka, salata i szczypiorkiem bo jakos niezwykle obrodzily i nie przejedza tego sami w domu.
To byl ten telefon
Slodycze. Zaobserwowalam ze jak dluzej nie pojem to przestaje mi sie chciec. Kometa pytala o xylitol. To jest cukier brzozowy bardzo zdrowy. Leczniczy. Slodki jak zwykly cukier. Niski indeks. Uwielbiam. Nie psuje zebow.
Baby obejrzyjcie film Jablka adama. Jaki super komediodramat.
oglądałam , daje do myślenia
a ten co wczoraj o nim pisałaś Belle to miałaś z napisami czy z lektorem??
bo nie mogłam znaleźć z lektorem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Idz do lekarza po L4
Moj patent ukochany od dzis
Ja jestem lojalnym pracownikiem - przychodze codziennie przed czasem ok. 45 minut, potem lojalnie siedze 7 godzin na forum i urywam sie godzine wczesniej (bank, poczta, zebranie, spotkanie)Reni, Magdala, efcia, ComeToMeBaby, moremi, macduska, BISCA, kkisia, Dziobak, SolarPolar, gretka, caffe lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:waga -0,5
biodra i udo - 1 cm
pas nieugięty
nie wiem jak Asiula to zrobiła ,że miała w biodrach po miesiącu -9 cm
No ale to ladny wynik Meganmegan8, efcia, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja tak nie robie, juz wystarczy ze moi pracownicy tak robia. A jak kiedys na jednego naslalam kontrole, to jeszcze mu debil-lekarz za ktorego zaplacilam powiedzial, zeby poszedl do zwiazkow zawodowych.
Ja jestem lojalnym pracownikiem - przychodze codziennie przed czasem ok. 45 minut, potem lojalnie siedze 7 godzin na forum i urywam sie godzine wczesniej (bank, poczta, zebranie, spotkanie)megan8, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ale to jest to samo zdjecie. Jak przed i po?
Widze juz widze. Jest przed i po i dzis z rana.
Rzadosc po jest ewidentna. Trudno sie nie usmiechnac pod nosem co tez czynie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 12:56
stara.krycha, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Dzieki kaptur. Rzeczywiscie pierwsze zdjecie az zaraza optymizmem. Na drugim juz lepiej, bo mszalnego lyknac dali. Ale najbardziej podoba mi sie ostatnie
stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mialam derlirke co zrobisz jak nic nie zrobisz jak nerwica byla
Ja na ten przyklad godzine (slownie godzine) przed slubem poklocilam sie z tesciowa doprowadzajac ja do lezBrawo ja!
kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Sie nie ma co dziwic, kazda tak ma pewnie, co nie Kometa?
Ja na ten przyklad godzine (slownie godzine) przed slubem poklocilam sie z tesciowa doprowadzajac ja do lezBrawo ja!
kapturnica, stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby, moremi, macduska, kkisia, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość