35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Czemu w dwoch? Dla mnie ten drugi? Dziekuje, nie trzeba bylo sie az tak fatygowac
A mlody normalne..takze wiesz..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 13:27
stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A ja dowiedziałam się o nalocie na moją szafę w pracy. Kutas jebany z tego szefa. Kozła ofiarnego szukał, ale się nie udało. Za to mi nerwów napsuł.
Niech zgadne z ktorej opcji
Pomodlmy sie za niegostara.krycha, moremi, kapturnica, Mega, kkisia, efcia, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Niee tylko warzywa dla mnie musza byc mocno al dente coby indeks glukemiczny nie byl za wysoki
A mlody normalne..takze wiesz..
moremi, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a co miał tam niby znaleźć?
Tym bardziej, że szukał nie u tej osoby co trzeba. Ni, zwykły kutas i o nim zdania nie zmienię.kapturnica, Mega, Simba, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, macduska, ania.g, Dziobak, gretka, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
stara.krycha wrote:No, dawaj, az mnie zaciekawilas...
otóż, po trzech dniach intensywnego współzycia stwierdziliśmy, że w końcu się porządnie przywitaliśmy z m i czas na abstynencję przed badaniem plemniorów. byłam ciekawa czy zwiększona intensywność przed postem wpłynie jakoś na wynik, bo się nie doszukałam w necie wpływu przed postem. Chcieliśmy wrócić do trybu np 2-3 dni post i bzykanie i wtedy zrobić badanie.
Ale mój m za tydzień w środę wyjeżdża na miesiąc. Wizytę u androloga możemy umówić na 9tego, dzień przed wyjazdem. To biorąc pod uwagę kilka dni czekania na wynik badania (nie pamiętam ile) i do tego jeszcze post to my nie mamy czasu na jakieś powroty w tryby normalności.
Albo teraz post i na styk się uda załatwić terminy albo badania zrobi dopiero po powrocie... Nie wiem. Co radzicie?Simba, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:A jakbys tak po prostu sobie ciut wczsniej nalozyla, poki al dentki som, i zjadla, a dziecku pogotowala dalej i podala pozniej, staloby sie cos?
EEE wole sobie oddzielnie zrobic bo mlody ma dodatkowo ziemniory wkrojone i bedzie mial zabielane smietana a ja jogurtem..No i takie se pierdolenieMega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:heh... no w sumie spojrzałam w kalendarz i chyba wyjścia nie ma.
otóż, po trzech dniach intensywnego współzycia stwierdziliśmy, że w końcu się porządnie przywitaliśmy z m i czas na abstynencję przed badaniem plemniorów. byłam ciekawa czy zwiększona intensywność przed postem wpłynie jakoś na wynik, bo się nie doszukałam w necie wpływu przed postem. Chcieliśmy wrócić do trybu np 2-3 dni post i bzykanie i wtedy zrobić badanie.
Ale mój m za tydzień w środę wyjeżdża na miesiąc. Wizytę u androloga możemy umówić na 9tego, dzień przed wyjazdem. To biorąc pod uwagę kilka dni czekania na wynik badania (nie pamiętam ile) i do tego jeszcze post to my nie mamy czasu na jakieś powroty w tryby normalności.
Albo teraz post i na styk się uda załatwić terminy albo badania zrobi dopiero po powrocie... Nie wiem. Co radzicie?ComeToMeBaby, Reni, Mega, paszczakin, kkisia, BISCA, stara.krycha, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:heh... no w sumie spojrzałam w kalendarz i chyba wyjścia nie ma.
Albo teraz post i na styk się uda załatwić terminy albo badania zrobi dopiero po powrocie... Nie wiem. Co radzicie?ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, kkisia, macduska, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Trupa chciał znaleźć. Szukał haka na mnie. Nie został pochwalony przez przełożonych za tą akcję i kilka innych jeszcze.
Tym bardziej, że szukał nie u tej osoby co trzeba. Ni, zwykły kutas i o nim zdania nie zmienię.kapturnica, megan8, moremi, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, gretka, caffe lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:do tego jeszcze post to my nie mamy czasu na jakieś powroty w tryby normalności.
Albo teraz post i na styk się uda załatwić terminy albo badania zrobi dopiero po powrocie... Nie wiem. Co radzicie?
Ja bym Ci jednak radzila badania powtorzyc i leczyc chUopa jak najszybciej.Bo z tego co pamietam to 2gie badanie nasienia bylo jeszcze gorsze niz 1sze..I tak reasumujac coby sie nie okazalo ,ze za chwile moze byc pusto..Ju noł łot aj min..
Działajcie z tym szukaniem przyczyn kiepskiego nasienia. Moze mrozenie nasienia czy cus jak wyniki wyjda znwo nie teges...Zeby nie bylo byc moze po ptokach..moremi, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, stara.krycha, macduska, efcia, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ooo a propos https://www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4
Faken! 60 lat???
Musze ten film matce puscic, sie dziewczyna podbuduje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 13:35
Reni, moremi, kkisia, Mega, megan8, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:heh... no w sumie spojrzałam w kalendarz i chyba wyjścia nie ma.
Albo teraz post i na styk się uda załatwić terminy albo badania zrobi dopiero po powrocie... Nie wiem. Co radzicie?moremi, kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość