X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej, laski, a ja mam takie... intymne pytanie....
    i nie wiem czy mogę... :P
    mogę? :)

stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej, laski, a ja mam takie... intymne pytanie....
    i nie wiem czy mogę... :P
    mogę? :)
    No, dawaj, az mnie zaciekawilas...

kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszz nawet zupe musze gotowac w 2 garach :-/ Jak tu wytrybic bedzie :-/

stara.krycha lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Boszz nawet zupe musze gotowac w 2 garach :-/ Jak tu wytrybic bedzie :-/
    Czemu w dwoch? Dla mnie ten drugi? Dziekuje, nie trzeba bylo sie az tak fatygowac ;-)

Mega, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Czemu w dwoch? Dla mnie ten drugi? Dziekuje, nie trzeba bylo sie az tak fatygowac ;-)
    Niee tylko warzywa dla mnie musza byc mocno al dente coby indeks glukemiczny nie byl za wysoki :-/ A mlody normalne..takze wiesz..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 13:27

stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja dowiedziałam się o nalocie na moją szafę w pracy. Kutas jebany z tego szefa. Kozła ofiarnego szukał, ale się nie udało. Za to mi nerwów napsuł.
    Milutko.
    Niech zgadne z ktorej opcji ;)
    Pomodlmy sie za niego

stara.krycha, moremi, kapturnica, Mega, kkisia, efcia, gretka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Niee tylko warzywa dla mnie musza byc mocno al dente coby indeks glukemiczny nie byl za wysoki :-/ A mlody normalne..takze wiesz..
    A jakbys tak po prostu sobie ciut wczsniej nalozyla, poki al dentki som, i zjadla, a dziecku pogotowala dalej i podala pozniej, staloby sie cos?

moremi, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a co miał tam niby znaleźć?
    Trupa chciał znaleźć. Szukał haka na mnie. Nie został pochwalony przez przełożonych za tą akcję i kilka innych jeszcze.
    Tym bardziej, że szukał nie u tej osoby co trzeba. Ni, zwykły kutas i o nim zdania nie zmienię.

kapturnica, Mega, Simba, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, macduska, ania.g, Dziobak, gretka, caffe lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    No, dawaj, az mnie zaciekawilas...
    heh... no w sumie spojrzałam w kalendarz i chyba wyjścia nie ma.

otóż, po trzech dniach intensywnego współzycia stwierdziliśmy, że w końcu się porządnie przywitaliśmy z m i czas na abstynencję przed badaniem plemniorów. byłam ciekawa czy zwiększona intensywność przed postem wpłynie jakoś na wynik, bo się nie doszukałam w necie wpływu przed postem. Chcieliśmy wrócić do trybu np 2-3 dni post i bzykanie i wtedy zrobić badanie.
    Ale mój m za tydzień w środę wyjeżdża na miesiąc. Wizytę u androloga możemy umówić na 9tego, dzień przed wyjazdem. To biorąc pod uwagę kilka dni czekania na wynik badania (nie pamiętam ile) i do tego jeszcze post to my nie mamy czasu na jakieś powroty w tryby normalności.
    Albo teraz post i na styk się uda załatwić terminy albo badania zrobi dopiero po powrocie... Nie wiem. Co radzicie?

Simba, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A jakbys tak po prostu sobie ciut wczsniej nalozyla, poki al dentki som, i zjadla, a dziecku pogotowala dalej i podala pozniej, staloby sie cos?
    Mam wyjesc same warzywa bez niczego ??.
    EEE wole sobie oddzielnie zrobic bo mlody ma dodatkowo ziemniory wkrojone i bedzie mial zabielane smietana a ja jogurtem..No i takie se pierdolenie ;)

Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo a propos https://www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4
    Simba wrote:
    Milutko.
    Niech zgadne z ktorej opcji ;)
    Pomodlmy sie za niego

moremi, megan8, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

otóż, po trzech dniach intensywnego współzycia stwierdziliśmy, że w końcu się porządnie przywitaliśmy z m i czas na abstynencję przed badaniem plemniorów. byłam ciekawa czy zwiększona intensywność przed postem wpłynie jakoś na wynik, bo się nie doszukałam w necie wpływu przed postem. Chcieliśmy wrócić do trybu np 2-3 dni post i bzykanie i wtedy zrobić badanie.
    Ale mój m za tydzień w środę wyjeżdża na miesiąc. Wizytę u androloga możemy umówić na 9tego, dzień przed wyjazdem. To biorąc pod uwagę kilka dni czekania na wynik badania (nie pamiętam ile) i do tego jeszcze post to my nie mamy czasu na jakieś powroty w tryby normalności.
    Albo teraz post i na styk się uda załatwić terminy albo badania zrobi dopiero po powrocie... Nie wiem. Co radzicie?
    To brzmi jak jakas seksualna zagadka matematyczna. Nie nie rozumiem

ComeToMeBaby, Reni, Mega, paszczakin, kkisia, BISCA, stara.krycha, efcia, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Teraz post i badanie. Jeżeli na wyniki musicie poczekać, to akurat po poście jeszcze się wyszalejecie.

ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, kkisia, macduska, efcia, caffe lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Trupa chciał znaleźć. Szukał haka na mnie. Nie został pochwalony przez przełożonych za tą akcję i kilka innych jeszcze.
    Tym bardziej, że szukał nie u tej osoby co trzeba. Ni, zwykły kutas i o nim zdania nie zmienię.
    Kto się chujem urodził, ten kanarkiem nie zdechnie ..

kapturnica, megan8, moremi, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, gretka, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To brzmi jak jakas seksualna zagadka matematyczna. Nie nie rozumiem
    hahahahah no tak siebie czytam i niepotrzebnie napisałam od tyłu ;)

Reni, Mega, kkisia, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    do tego jeszcze post to my nie mamy czasu na jakieś powroty w tryby normalności.

Ja bym Ci jednak radzila badania powtorzyc i leczyc chUopa jak najszybciej.Bo z tego co pamietam to 2gie badanie nasienia bylo jeszcze gorsze niz 1sze..I tak reasumujac coby sie nie okazalo ,ze za chwile moze byc pusto..Ju noł łot aj min..
    Działajcie z tym szukaniem przyczyn kiepskiego nasienia. Moze mrozenie nasienia czy cus jak wyniki wyjda znwo nie teges...Zeby nie bylo byc moze po ptokach..

moremi, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, stara.krycha, macduska, efcia, ania.g, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ooo a propos https://www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4
    Dobra partia kurwo!!
    Faken! 60 lat??? O.o
    Musze ten film matce puscic, sie dziewczyna podbuduje!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 13:35

Reni, moremi, kkisia, Mega, megan8, efcia, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Po co na sile sobie komplikowac? Najprosciej bzyk 5, czyli zalecane 3 dni abstynencji przed badaniem i juz. Do tej pory, czyli do 5 nie ma znaczenia, co bedziecie robic w lozku. Moje zdanie. Ktos ma inny pomysl?

moremi, kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam. Znowu na ślepo wózkiem jadąc.

stara.krycha, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciepło od babuni bije

mam jeszcze jedną https://www.youtube.com/watch?v=TpnoNvKMjNg
    Simba wrote:
    Dobra partia kurwo!!

moremi, Simba, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 9639 9640 9641 9642 9643 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ