35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Teraz post i badanie. Jeżeli na wyniki musicie poczekać, to akurat po poście jeszcze się wyszalejecie.
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mam wyjesc same warzywa bez niczego ??.
EEE wole sobie oddzielnie zrobic bo mlody ma dodatkowo ziemniory wkrojone i bedzie mial zabielane smietana a ja jogurtem..No i takie se pierdolenie -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja bym Ci jednak radzila badania powtorzyc i leczyc chUopa jak najszybciej.Bo z tego co pamietam to 2gie badanie nasienia bylo jeszcze gorsze niz 1sze..I tak reasumujac coby sie nie okazalo ,ze za chwile moze byc pusto..Ju noł łot aj min..
Działajcie z tym szukaniem przyczyn kiepskiego nasienia. Moze mrozenie nasienia czy cus jak wyniki wyjda znwo nie teges...Zeby nie bylo byc moze po ptokach..
zadzwonię chyba tam do laba i zapytam ile się czeka na wynik.kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Nie kobieto, zjesc zupe poki warzywa som al dente. Zbabielic mozna na talerzu. Ludzie, zycie jest wystarczajaco pojebane, zeby je sobie jeszcze na ochotnika utrudniac!
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Doczytałam. Znowu na ślepo wózkiem jadąc.
stara.krycha, kkisia, megan8, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no właśnie. czyli lepiej, żeby zrobił teraz a nie za miesiąc.
zadzwonię chyba tam do laba i zapytam ile się czeka na wynik.stara.krycha, kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJupu jupi je
O 20:30 ostatnie dziabniecie
punkcja w srode o 8:30
Renek jak chcesz to daj adres wysle Ci 1 cetrotide bo mi zostalmoremi, stara.krycha, kapturnica, Reni, Simba, macduska, Mega, efcia, ComeToMeBaby, Iwone, paszczakin, Magdala, Zofia8, Bozia3, ania.g, gretka, beates, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ciepło od babuni bije
mam jeszcze jedną https://www.youtube.com/watch?v=TpnoNvKMjNg
Tam po kolei same mohery lecąkapturnica, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nie chcę zapeszać ale może poczekajmy do bety
może Ci się przyda jeszcze
oby nie
ale wiesz jak coś to przygarnę
kkisia wrote:Jupu jupi je
O 20:30 ostatnie dziabniecie
punkcja w srode o 8:30
Renek jak chcesz to daj adres wysle Ci 1 cetrotide bo mi zostalstara.krycha, moremi, kkisia, efcia, macduska, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!