35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Sie nie ma co dziwic, kazda tak ma pewnie, co nie Kometa?
Ja na ten przyklad godzine (slownie godzine) przed slubem poklocilam sie z tesciowa doprowadzajac ja do lezBrawo ja!
stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:właśnie doczytałam, bo w telefonie przeoczyłam
co to qrwa ma być
wśród tych, które się rodzą z in vitro obserwuje się już tzw. zespół ocaleńca. To schorzenie psychiczno-duchowe, polegające na tym, że ma się poczucie winy wobec nienarodzonego z in vitro rodzeństwa. (....)
owszem będzie miało jeśli będzie zaprowadzane do kościoła i będzie wysłuchiwało takich bredni
Uchowaj Nas Boże przed takimi "duchownymi"!
bry
Dobrze prawisz kobieto!
Najlepiej takie niusy omiatac wzrokiem.stara.krycha, efcia, Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:ok
nie poddam sie
i pamiętaj się mierzyć zawsze w tych samych miejscach, wyznacz sobie jakies punkty charakterystycznestara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiemsię okaże
na razie luzik, ale co to będzie przed urzędem... nie ręczę za siebie hehehe
stara.krycha wrote:Ja na ten przyklad godzine (slownie godzine) przed slubem poklocilam sie z tesciowa doprowadzajac ja do lezBrawo ja!
eeehehehee
stara.krycha, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:EEE, czemu mialabym?
sorry, tu świnia i tu świnia
stara.krycha, moremi, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Wlasnie, na wage by stanac, suwak ciastkowy zaktualizowac. Ciekawe tylko jak sie te procenty cofa. Bo ze nie schudlam, to wiem. Malo tego, czuje, ze przytylam!
stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja na ten przyklad godzine (slownie godzine) przed slubem poklocilam sie z tesciowa doprowadzajac ja do lezBrawo ja!
efcia, Simba, kkisia, Dziobak, gretka, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Renek ja mam lusterro i wiem ,ze 36 sie zbliża w listopadzie niubłaganie.Tyle ,że zmarch nie mam boM gruba i w ciąży to hormony prostuja
Kapta 36???? Mój Boże, kiedy to było...
Małoda dupa jesteś!efcia, moremi, kapturnica, Mega, kkisia, ania.g, Magda*, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:czyli... suwak do dupy
ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość