35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to masz jeszcze jedno
też klasyk
https://youtu.be/VS6I9HimCUUSimba wrote:A nieeee wrecz przeciwnieHumor mi sie poprawil
Mnie tez to wszystko wlasnie najbardziej denerwuje.
Simba lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tylko upewnij sie ze morfologia i komputerowe badanie jest w tym a nie reczne badanie zwyczajne tylko
wcześniejsze badanie robił w vitalabo co podchodził do niego trzy razy zanim w końcu prawidłowo zrobili i tam się czekało pięć dni jakoś. już tam nie mamy zamiaru robić.
dziękikapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyjechalam z pracy -20 km, zaraz jedziemy do ortodonty - 60km.
Do gina- 100 km, do okulisty 40 km, do laboratorium 40 km....
Kurwa, dlaczego ja mam wszędzie daleko???Simba, stara.krycha, kapturnica, efcia, kkisia, megan8, ComeToMeBaby, Dziobak, ania.g, Mega, gretka, beates, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Przyjechalam z pracy -20 km, zaraz jedziemy do ortodonty - 60km.
Kurwa, dlaczego ja mam wszędzie daleko???efcia, stara.krycha, macduska, BISCA, moremi, kkisia, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
u mnie 17dc, od wczoraj wylatuja rozciagliwe gluty, córcia wyjechala na 3 dni nad morze, więc ...
choć tak późna owulka raczej żadko bywa owocnastara.krycha, kkisia, megan8, ComeToMeBaby, dorbie, ania.g, Mega, beates, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Macduska a co Ty tu w ogole. Ty sie bierz dziewczyno za pieczenie ciast, przeciez niedlugo 10 tys.
A kto u nas najlepiej piecze?
Że niby ja???
Jeszcze trochę, zdążę!
W piątek trzy upiekłam!
Już nie ma!efcia, kapturnica, Simba, stara.krycha, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:u mnie 17dc, od wczoraj wylatuja rozciagliwe gluty, córcia wyjechala na 3 dni nad morze, więc ...
choć tak późna owulka raczej żadko bywa owocnastara.krycha, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:u mnie 17dc, od wczoraj wylatuja rozciagliwe gluty, córcia wyjechala na 3 dni nad morze, więc ...
choć tak późna owulka raczej żadko bywa owocnaefcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Przyjechalam z pracy -20 km, zaraz jedziemy do ortodonty - 60km.
Kurwa, dlaczego ja mam wszędzie daleko???Swoja droga kurde rzeczywiscie kawal masz wszedzie
macduska lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:u mnie 17dc, od wczoraj wylatuja rozciagliwe gluty, córcia wyjechala na 3 dni nad morze, więc ...
choć tak późna owulka raczej żadko bywa owocna
Po drugie - u mnie na pasku jest późna owulacja. Zazwyczaj to było 10-12 dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 14:03
kapturnica, macduska, efcia, kkisia, stara.krycha, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!