35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:zapomnialam zapytac czy cos musze miec ze soba
Nic nie musze
dostane od nich sexi ubranko
to ja się pytam babki przez telefon czy musze coś wiedzieć w sprawie tego hsg, przygotować się coś, zabrać cos ze sobą, bo ja pierwszy raz.
a ta mówi, że po pierwsze nie mam nic czytać w internecie. poważnie. bo panie czytają i się boją że boli, potem czekają kiedy będzie bolało cale w stresie a to nie boli. heh... za późno- czytałam jużja tam pójde sprawdzić czy mówiła prawdę, ale jak mnie oszukała to ją znajdę.
a poza tym nie jest mi nic potrzebne, bo się nawet nie przebieram. no to pikuś. pan pikuś. i tej wersji będę się trzymać. szkoda, ze wtedy już mojego m nie będzie...
efcia, moremi, kkisia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dokladnie to bedzie wiadomo w srode po punkcji
Bo co z tego ze duzo
jak moga byc zbuki
Kkisia, a orientujesz sie ilo-dniowe zarodki podaja ? Tutaj standartowo 3, ale z tego co czytalam to w Polsce kliniki wola 5-dniowe (baltoscyty)kkisia, stara.krycha, stara.krycha, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Po pierwsze sto razy masz napisać Rzadko.
Po drugie - u mnie na pasku jest późna owulacja. Zazwyczaj to było 10-12 dc.
jak ja mogłam tak napisać !!!!!!!!!!!!!!!!!
ok napisze 200 razymoremi, kapturnica, macduska, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
a smak?kapturnica wrote:Renek waryjotko Badanie reczne to tzw podstawowe badanie ogolne wykonywane przez laboranta , polega na obejrzeniu próbki, czyli tak zwanej ocenie makroskopowej, obejmującej takie parametry jak: kolor, pH, zapach, lepkość oraz objętość.
moremi, kapturnica, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Przyjechalam z pracy -20 km, zaraz jedziemy do ortodonty - 60km.
Do gina- 100 km, do okulisty 40 km, do laboratorium 40 km....
Kurwa, dlaczego ja mam wszędzie daleko???
z pracy...
z ortodonty...
od gina...
od okulisty...
nawet kurdę z laboratorium...
bidna ty.megan8, efcia, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No nie wyobrazam sobie chodzenie z buciora..Maj gad. A mi sie wydawalo ,ze do centrum mam daleko 2 i pol km
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 14:07
kapturnica, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Cetrotide nie musi być w lodowce? To ja Ci Renek tez mogę puścić, mam 2 czy 3 zamknięte firmowe w plastiki..
To nie musi
Dlatego mowie ze wysle
Bisca podaja 2 , 3 i 5 dniowe zalezy od rozwoju sytuacji
Ja wstepnie transfer mam w piatek , czyli 2 dnioweefcia, Reni, BISCA, Arwena, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Chce mieć bogata lodówkę. A tak na serio to u nas leków zwracać nie można.. Skad apteka miałaby pewność, że dobrze przechowywane były?
efcia, kkisia, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No nie wyobrazam sobie chodzenie z buciora..Maj gad. A mi sie wydawalo ,ze do centrum mam daleko 2 i pol km
Zazdroszczę ludziom co mogą chodzić piechotą - w sensie do pracy, na zakupy itp.
Ja do sklepu najblizszego mam kilometr, to z reguły zakupy robię po drodze z pracy, apteka jeszcze dalej.
Jak jadę do miasta to czasem stawiam samochód na parkingu i dalej wszędzie z buta! Sama przyjemnosć!stara.krycha, kapturnica, efcia, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kkisia, a orientujesz sie ilo-dniowe zarodki podaja ? Tutaj standartowo 3, ale z tego co czytalam to w Polsce kliniki wola 5-dniowe (baltoscyty)
Paszczak chyba mial 5, a ja 3stara.krycha, efcia, kkisia, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny