35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
widzę jak sobie kreskę z plemników robi
..wyciąga 100$ i..
nie nie nie nie na pewno niekapturnica wrote:To pewnei jezykowo ocenia..Bo zapach napewno noskiem wciagajOM
stara.krycha, efcia, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja tez.
Po drozdzowce.
Ja własnie konczę młode pyrki z grilowana na patelni karkówką, cukinią i surówką z pomidorów ze szczypiorkiem!
Na deser okruchy z rabarbarowego ciasta. Mniam!kapturnica, efcia, kkisia, Simba, moremi, stara.krycha, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja własnie konczę młode pyrki z grilowana na patelni karkówką, cukinią i surówką z pomidorów ze szczypiorkiem!
Na deser okruchy z rabarbarowego ciasta. Mniam!efcia, kkisia, moremi, macduska, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zadzwoniłam do urzędu stanu o godzinę uroczystości. para na 17:30 potwierdziła i nie chciała naszej godziny. Wszystkie godziny potwierdzone. Zostajemy więc przy swojej. Trudno- będą się musieli jakoś goście przemęczyć z nami
wogóle jaka ja kurdę dzisiaj produktywna jestem, tyle rzeczy dziś ogarnęłam.
idę sobie dla relaksu umyć głowę, może przestanie boleć jak ją trochę pomasuję... tabs z rana nie dał rady. boli mnie od wczoraj. o ile wczoraj rano to był kacyk po wcześniejszym prasowaniu to później i dzisiaj już nie jest. wkurza mnie jak tak cały czas napieprza.
a potem jeszcze wystawię kompa na olx i lista zadań na dziś wykonana.
potem jeszcze obiad, wizyta u kota, pranie, zakup zaproszeń... takie tam... moze do północy ogarnęmoremi, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
uważaj będzie chciała się do Ciebie wprowadzić i wyprasuje Ci wszystko co masz!stara.krycha wrote:priv Simbo
stara.krycha, efcia, dorbie, moremi, kapturnica, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, Mega, caffe lubią tę wiadomość