35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:aaa właśnie SImba.. dzięki za te tabsy co mi podesłałaś - teraz patrzę w skład i mają to co mi ginka zaleciła
folika, jod, D i coś tam jeszcze
Sluze pomocom gdyz czekam na Twojego szopka z niecierpliwosciomstara.krycha, kkisia, Reni, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Rano pytałam o piekarnik do zabudowy. Macie jakieś propozycje?
Iwone, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
stara.krycha wrote:Ale chujnia
U mnie chlusnelo na 4 dzien
Tulam
I jak dlugo sikalas czerwono ? Kurde lecimy do Polski 11/06, mam nadzieje, ze juz bedzie OK. Mialam powiedzie tacie, ze bedzie dziedkiem. KurwaSimba, efcia, moremi, Mega, Arwena, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:I jak dlugo sikalas czerwono ? Kurde lecimy do Polski 11/06, mam nadzieje, ze juz bedzie OK. Mialam powiedzie tacie, ze bedzie dziedkiem. Kurwa
Ide stad, bo sie rozbeczeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 14:55
BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:bye bye suwaczku
Wiem, ze to marne pocieszenie, ale jak Wy macie 5 mrozakow to wiesz...
Ja sie martwie ze mam jeszcze AZ 2 i ciagle o nich mysle i wiem, ze musze je urodzic.
Trzymaj sie Malenka - jestesmy tu, ju nolBISCA, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, kapturnica, moremi, Bozia3, Mega, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:I jak dlugo sikalas czerwono ? Kurde lecimy do Polski 11/06, mam nadzieje, ze juz bedzie OK. Mialam powiedzie tacie, ze bedzie dziedkiem. Kurwa
Powiesz mu juz wkrotceComeToMeBaby, BISCA, efcia, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje dziecie powiedzialo dzis pierwsze ludzkie slowo. Bla bla i innych plumś nie licze. Niestety, to slowo to: nie...
Czy to znaczy, ze bedziemy mieli przerypane w zyciu, bo mlody ma charakter?Iwone, Heretyczka, Simba, BISCA, Reni, Magdala, efcia, stara.krycha, moremi, Bozia3, Mega, kkisia, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Moje dziecie powiedzialo dzis pierwsze ludzkie slowo. Bla bla i innych plumś nie licze. Niestety, to slowo to: nie...
Czy to znaczy, ze bedziemy mieli przerypane w zyciu, bo mlody ma charakter?
To znaczy takDziobak, BISCA, Reni, kapturnica, stara.krycha, moremi, Mega, kkisia, caffe lubią tę wiadomość