35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
daj mu patelnięstara.krycha wrote:Ide postac w kuchni, obzarlam sie krowkami jak swinia i co ja
ksieciuniowi dam? Papierki do wylizania? Pa!BISCA, stara.krycha, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczatka za wsparcie
Nie jest tak zle. Juz ta ciaze kilkakrotnie na straty spisalam. Smutno jest, ale dam rade.
Niezmiernie sie ciesze, ze mam mrozaki.
A tak w ogole to nie lubie tej bety. W obu ciazach pozamacicznych mnie zmylila bo rosla kasiazkowo (100% - 150 % w 48H !!!!)
Teraz moglaby sie wykazac i nic z tego. Niech ja dunder swisnie.
Moge sie nachlac ????Reni, efcia, ComeToMeBaby, Simba, Iwone, Dziobak, anna maria, kapturnica, dorbie, moremi, stara.krycha, Zofia8, ania.g, SolarPolar, Mega, kkisia, gretka, Arwena, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bisconku
ale nie będziemy płakusiać
dupka w troczki i działamy dalej tak?
Ah, i tak ta ciaza mi na reke nie byla. Wiesz wody w kozakach i takie tam
To co, zachodzimy razem w lipcu ?ComeToMeBaby, efcia, Magdala, Reni, Simba, Dziobak, kapturnica, stara.krycha, moremi, Zofia8, SolarPolar, Mega, kkisia, gretka, caffe lubią tę wiadomość
-
ja w sierpniu, bo w lipcu na antykach jadę
ale działaj nie czekaj
BISCA wrote:Ah, i tak ta ciaza mi na reke nie byla. Wiesz wody w kozakach i takie tam
To co, zachodzimy razem w lipcu ?efcia, BISCA, kapturnica, stara.krycha, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ah, i tak ta ciaza mi na reke nie byla. Wiesz wody w kozakach i takie tam
To co, zachodzimy razem w lipcu ?
Mowisz i masz.
Jak mi teraz nie wyjdzie, (a czarno to widze, bo P na weekend wyjezdza kiedy u mnie jajo bedzie dojrzewac) to lipiec bedzie nasz. Ty bedziesz para z Reni a ja przyjme kazda chetnaefcia, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
BISCA wrote:Dzieki dziewczatka za wsparcie
Nie jest tak zle. Juz ta ciaze kilkakrotnie na straty spisalam. Smutno jest, ale dam rade.
Niezmiernie sie ciesze, ze mam mrozaki.
A tak w ogole to nie lubie tej bety. W obu ciazach pozamacicznych mnie zmylila bo rosla kasiazkowo (100% - 150 % w 48H !!!!)
Teraz moglaby sie wykazac i nic z tego. Niech ja dunder swisnie.
Moge sie nachlac ????efcia, BISCA, Simba, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyZbieram się do ortodonty.
Wyciągnęłam lokówkosuszarkę, suszę włosy.... Odpadla szczotka... Naprawiłam.
Chciałam umyć zęby- szczotka się rozladowała bo oczywiscie NIKT jej oprócz mnie nie podłączy...
Wyciagnęłam depilator, odpadły tarcze... Przyczepiłam. Wydeoilowałam 1,5 nogi i...spadł mi na podłogę.
Upadł na włochaty dywanik łazienkowy i się zapchał...
Boję się wsiadać do samochodu...kapturnica, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, Iwone, Bozia3, paszczakin, Mega, kkisia, gretka, Arwena, peppapig, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Helka ma dzisiaj 11 miesiecy:-),ma 2 zeby ,sama siedzi ,robi papa,robi brawo ,pokazuje jaka jest duza,mowi :tata,baba,nie,mama,porusza sie w rytm muzyki(za Mama;-) )nasladujemnie jak zakraplam nos:-),je sloiczkowe i domowe jedzenie
nienawidzi czapki i skarpetek ,wstaje w wozku i w koszyku na zakupy
,spi do 9 ,robi kupe na nocnik(jak zdaze ja wysadzic) Uwielbia sie kremowac i czesac :-)Nie raczkuje ,nie stoi sama (ma czas)
stara.krycha, moremi, macduska, Heretyczka, Dziobak, Reni, MartaDidi, ComeToMeBaby, efcia, Iwone, Zofia8, Magdala, BISCA, kapturnica, Bozia3, SolarPolar, dorbie, Mega, kkisia, megan8, gretka, Arwena, peppapig, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny