35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wracam do domku
Koniec odpoczywania
Wieczorkiem bede was nadrabiac
Milego dnia Dziecka wszystkim !Magda*, kapturnica, ComeToMeBaby, SolarPolar, MartaDidi, dorbie, moremi, Mega, kkisia, macduska, Magdala, gretka, iwcia77, Arwena, caffe, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Zbieram się do ortodonty.
Wyciągnęłam lokówkosuszarkę, suszę włosy.... Odpadla szczotka... Naprawiłam.
Chciałam umyć zęby- szczotka się rozladowała bo oczywiscie NIKT jej oprócz mnie nie podłączy...
Wyciagnęłam depilator, odpadły tarcze... Przyczepiłam. Wydeoilowałam 1,5 nogi i...spadł mi na podłogę.
Upadł na włochaty dywanik łazienkowy i się zapchał...
Boję się wsiadać do samochodu...BISCA, moremi, Mega, kkisia, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Przyjechalam z pracy -20 km, zaraz jedziemy do ortodonty - 60km.
Do gina- 100 km, do okulisty 40 km, do laboratorium 40 km....
Kurwa, dlaczego ja mam wszędzie daleko???macduska, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Ja tyz, ja tyz
Zostań po tej jasnej stronie słońcaZofia8, BISCA, ComeToMeBaby, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Mowisz i masz.
Jak mi teraz nie wyjdzie, (a czarno to widze, bo P na weekend wyjezdza kiedy u mnie jajo bedzie dojrzewac) to lipiec bedzie nasz. Ty bedziesz para z Reni a ja przyjme kazda chetna
mogę być ja???moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:BiscA- wspolczuje ale nic juz nie pozostalo jak zrobic wielkie prasowanie - najlepiej garsonek
. U mnie polecialo pod koniec 7 tygodnia - dzien po odstawieniu progesteronu.
Dzieki Solar, sorry, ze pytam ale sama sie wyczyscilas czy mialas zabieg ? -
ComeToMeBaby wrote:przeanalizowałam paragon z tesco. 200 złotych na liczniku.
doszłam do wniosku, że dwie stówy poszło głównie na dużą paczkę tamponów i winobo wszystko inne kosztowało po kilka złotych. masakra.
zaoszczędzisz i na jednym, i na drugim
ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość