35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Magda* u Ciebie za tydzien połoweczka
ni i jeszcze ze 2 ,3 tygodnie temu mogłam ukryc brzuch,teraz mam juz kształtną piłeczkęno i wreszcie dowiemy się kto tam siedzi
kkisia, dorbie, ania.g, moremi, BISCA, megan8, Arwena, caffe, efcia, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:http://www.tvn24.pl/akcja-ratownicza-na-baltyku-na-pokladzie-bylo-12-polek,547666,s.html
Dziewczyny zeszły z pokładu, a teraz walczą o jacht. Piękny drewniany jacht.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:A to nie sa zwykle dziewczyny. Szkoda strasznie.
Dzielne dziewuchyDziobak, BISCA, macduska, kkisia, ania.g, Zofia8, dorbie, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor
dzwonila moja lekarka. Mowi, ze z taka beta i takim przyrostem nie ma sznas. Co ty nie powiesz ? hihi
Mam odstawic progesteron. Wsrode powtorka bety, zeby sprawdzic czy spada i usg. Powiedziala,ze jak trzeba przepisz leki na oczyscczenie i bedziemy tak kombonowac, zebym spokijnie pojechala de Polski. Powtorze sie, ale bardzo cenie ich nastawianie. Powiedziala, ze wspolczuje i super, ze sa mrozaki.
Wrocilam z pracy,olzawilam i osmarkalam ramie chuopa, ktory heroicznie mnie wspiera. Przygotowal mi pyszna kolacje i dal czerwone koszule do prasowanie. Prasowanie ukaja bolbaaaaardzo skutecznie.
Zofia8, kkisia, peppapig, Dziobak, moremi, Heretyczka, Mega, ania.g, beates, anna maria, macduska, Arwena, MartaDidi, caffe, ComeToMeBaby, Reni, efcia, Magdala, stara.krycha, SolarPolar, malgos741, Simba, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Jutro bedzie bol glowy. A mamy opijac urodziny kolezanki z biura. Optimistycznie rzecz birac, nie bede musiala wylewac ukradkiem szamapna za okno.
Marta, jestes ? Albo Zosia, pijesz jeszcze ? No to zdrowkoZofia8, kkisia, moremi, Mega, ania.g, MartaDidi, caffe, ComeToMeBaby, efcia, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Jutro bedzie bol glowy. A mamy opijac urodziny kolezanki z biura. Optimistycznie rzecz birac, nie bede musiala wylewac ukradkiem szamapna za okno.
Marta, jestes ? Albo Zosia, pijesz jeszcze ? No to zdrowko
Kiedys napijemy sie z innej okazji
kkisia, BISCA, moremi, efcia, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
Zofia8