35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie - dostałam maila, wtedy jak Wam o tym napisałam, że zapadła taka decyzja i czy ja to potwierdzam. Wczoraj dostałam kolejnego - że już pracują nad tym i kończą wszystko i na dniach dostanę kolejne instrukcje itp...więc to wszystko dopiero w toku - nie mam żadnych uprawnień teraz...
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:a co w tym strasznego? myślałam tylko, że będzie ich więcej....
Wygląda na to, że niektórzy boją się boziowego palcakapturnica, Bozia3, ania.g, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Reni, efcia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:to pochłania czas
kkisia, moremi, Reni, efcia, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Dziś dostałam - kupiony na allegro - kojec turystyczny...o ja pierdziu ile się naklęliśmy.....
otóż - byłam pewna, że kupiliśmy jakiś felerny i zepsuty - choć w opisie było, że jak nowy. Złożyłam podłogę - i jeśli któraś z Was ma doświadczenie z łóżeczkami i kojcami turystycznymi - szarpałam jak popieprzona boki do góry - żeby się złożyły....no jakaś masakra normalnie, wreszcie się poddałam i zaczęłam dzwonić do gościa - że mi jakiś szajs sprzedał i że chcę go oddać....
Wreszcie chyba po godzinie tej szarpaniny - A. mówi - to może odpalę neta - może jest jakaś instrukcja do tych turystycznych ustrojstw.... no i była -
NAJPIERW się składa boki - podbijając je do góry, a potem podłoga. Złożyliśmy je w 5 sekund - matołki jedne....
Piszę to ku przestrodze tym, którzy będą kupować kiedyś...
Ja też się ze swoim namęczyłam bo nie chciało mi się do instrukcji spojrzećBozia3, MartaDidi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ale w jaki sposób? Ja i tak czytam wszystko tutaj, jak leci. Nie zawsze piszę, ale czytam cały wątek. Nic złego się tu nie dzieje - wulgaryzmy i przekleństwa, na które trzeba reagować - rozumiem jako obrażanie kogoś, wyzywanie itp - a tutaj to się nie dzieje. Jest jeszcze możliwość porządkowania wątków - kasowania niepotrzebnych, martwych itp - w sumie to jest to, czego zawsze nam tu brakowało....więc co aż tak bardzo miałoby mnie dodatkowo absorbować?
-
nick nieaktualnyMelduję, że szczęsliwie wrócilismy od ortodonty. Nic się nie wydarzyło.
Po drodze obżarlismy się pizzą - najlepszą jaka w życiu jadłam. Teraz leżę i trawię.
Miłej nocy babki!Mega, Bozia3, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, Heretyczka, megan8, stara.krycha, dorbie, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Jutro bedzie bol glowy. A mamy opijac urodziny kolezanki z biura. Optimistycznie rzecz birac, nie bede musiala wylewac ukradkiem szamapna za okno.
Marta, jestes ? Albo Zosia, pijesz jeszcze ? No to zdrowkoDziobak, moremi, macduska, efcia, stara.krycha, dorbie, kkisia, Mega, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Kochanie, ja nie pije...chlip, chlip- lzami placze... Jestem w cyklu treningowym i udaje tylko, ze pije, przepraszam- tutaj spuszczam oczy i rumienie sie ze wstydu...
Ja nie pije, ale wpieprzam slodycze. Moje Wyzwanie to raczej ch... strzelil...MartaDidi, efcia, stara.krycha, kkisia, Mega, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ale w jaki sposób? Ja i tak czytam wszystko tutaj, jak leci. Nie zawsze piszę, ale czytam cały wątek. Nic złego się tu nie dzieje - wulgaryzmy i przekleństwa, na które trzeba reagować - rozumiem jako obrażanie kogoś, wyzywanie itp - a tutaj to się nie dzieje. Jest jeszcze możliwość porządkowania wątków - kasowania niepotrzebnych, martwych itp - w sumie to jest to, czego zawsze nam tu brakowało....więc co aż tak bardzo miałoby mnie dodatkowo absorbować?
o tak przyda sie posprzatać troszke
jest kilka bezsensownych nieużywanych wątkówmoremi, Bozia3, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny