35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Kkisia, zycze cierpliwosci i udanego hapiendu
Musisz naprawic statystyki IVF + 35 co zepsulam (calkiem niechcacy)
Nic nie zepsulas
bo sie zadzialo
a ze nie dalo rady to juz inna sprawakapturnica, BISCA, moremi, Arwena, efcia, stara.krycha, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Soku lub wody
Ja juz po
teraz najdluzsze 36 godzin do punkcji
Niech sie pieknie dzieje u Ciebie w srodku
Mysle, ze najdluzsze godziny to sa miedzy betami i ciagna sie do usg serduchowego
BISCA, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Niech sie pieknie dzieje u Ciebie w srodku
Mysle, ze najdluzsze godziny to sa miedzy betami i ciagna sie do usg serduchowego
Mi się też ciagnie do piątku do usg
I tak cały czas, a potem sie ciągnie do wakacji i do rozpoczecia nowego roku szkolnego itdkapturnica, BISCA, moremi, kkisia, ania.g, Mega, Magda*, macduska, Arwena, efcia, stara.krycha, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poprasowalabym. W chacie tyle prasowania, a ja ciagle nie moge. Co za zycie...
Do tego dzieciak nie chce isc spac. Stoi w lozku w pozycji King Konga i caly jest radosny.
A dzis kupilam dzieciom losy zdrapki. Corka wygrala wartosc losa, a Adas 5 cio krotnosc. Mlody ma farta!moremi, kkisia, BISCA, Mega, Heretyczka, Bozia3, anna maria, ania.g, caffe, MartaDidi, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ciągle się do czegoś ciagnie
I tak cały czas, a potem sie ciągnie do wakacji i do rozpoczecia nowego roku szkolnego itdmoremi, BISCA, ania.g, Mega, kkisia, Magda*, efcia, dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:waga -0,5
biodra i udo - 1 cm
pas nieugięty
nie wiem jak Asiula to zrobiła ,że miała w biodrach po miesiącu -9 cmkkisia, Bozia3, Dziobak, paszczakin, kapturnica, Heretyczka, Mega, macduska, moremi, MartaDidi, ComeToMeBaby, efcia, megan8, stara.krycha, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kkisia, zycze cierpliwosci i udanego hapiendu
Musisz naprawic statystyki IVF + 35 co zepsulam (calkiem niechcacy)
kkisia, kapturnica, Bozia3, Mega, moremi, efcia, stara.krycha, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
Dziś dostałam - kupiony na allegro - kojec turystyczny...o ja pierdziu ile się naklęliśmy.....
otóż - byłam pewna, że kupiliśmy jakiś felerny i zepsuty - choć w opisie było, że jak nowy. Złożyłam podłogę - i jeśli któraś z Was ma doświadczenie z łóżeczkami i kojcami turystycznymi - szarpałam jak popieprzona boki do góry - żeby się złożyły....no jakaś masakra normalnie, wreszcie się poddałam i zaczęłam dzwonić do gościa - że mi jakiś szajs sprzedał i że chcę go oddać....
Wreszcie chyba po godzinie tej szarpaniny - A. mówi - to może odpalę neta - może jest jakaś instrukcja do tych turystycznych ustrojstw.... no i była -
NAJPIERW się składa boki - podbijając je do góry, a potem podłoga. Złożyliśmy je w 5 sekund - matołki jedne....
Piszę to ku przestrodze tym, którzy będą kupować kiedyś...kapturnica, kkisia, Mega, ania.g, gretka, Iwone, macduska, Arwena, moremi, caffe, MartaDidi, ComeToMeBaby, Reni, efcia, megan8, stara.krycha, Simba, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bozia, a czemu nie masz wpisane z boku, zes moder? Dzialasz w ukryciu?
Dziobak, kkisia, ania.g, Arwena, moremi, ComeToMeBaby, efcia, megan8, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziś dostałam - kupiony na allegro - kojec turystyczny...o ja pierdziu ile się naklęliśmy.....
otóż - byłam pewna, że kupiliśmy jakiś felerny i zepsuty - choć w opisie było, że jak nowy. Złożyłam podłogę - i jeśli któraś z Was ma doświadczenie z łóżeczkami i kojcami turystycznymi - szarpałam jak popieprzona boki do góry - żeby się złożyły....no jakaś masakra normalnie, wreszcie się poddałam i zaczęłam dzwonić do gościa - że mi jakiś szajs sprzedał i że chcę go oddać....
Wreszcie chyba po godzinie tej szarpaniny - A. mówi - to może odpalę neta - może jest jakaś instrukcja do tych turystycznych ustrojstw.... no i była -
NAJPIERW się składa boki - podbijając je do góry, a potem podłoga. Złożyliśmy je w 5 sekund - matołki jedne....
Piszę to ku przestrodze tym, którzy będą kupować kiedyś...Bozia3, kkisia, Arwena, moremi, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ciągle się do czegoś ciagnie
I tak cały czas, a potem sie ciągnie do wakacji i do rozpoczecia nowego roku szkolnego itdMega, kkisia, moremi, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4