X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Milego dnia baby :)

Mega, ania.g, efcia, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry i my sie witamy :)
    Za chwile jak młodego odwioze do diabetologa pcham.Na kilka dni pomiarow tylko raz na czczo bylo git :-/ Reszta dnia po posilkach w normie sie trzymalam bez problemow..Juz mi brakuje pomyslow czemu zamiast z rana cukier miec niski to mam wysoko Wrrr. No nic ciekawe co babeczka powie, niech sie wykaze :)
    Miłego!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 06:10

Mega, nick nieaktualny, ania.g, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, glowa nie boli. Za malo wyprasowalam.
    U nas ma byc 30 stopni. Lato.

Udanego wtorku wszystkim Paniom.

nick nieaktualny, ania.g, Mega, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Odwiozłam młodszą na wycieczkę szkolną, jadą do Torunia. Wraca jutro wieczorem. To jej pierwszy nocleg poza domem w obcym miejscu i tak daleko.

Mega, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, gretka, moremi, Dziobak, Simba, nick nieaktualny, gosia7122, beates lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez piekne słońce :) Młoda mi sie przeziębiła, a ja twardo wysłałam ja do szkoły - ma dzisiaj badanie wyników z polskiego i matematyki, a popołudniu egzamin z wiolonczeli :( musi dac radę
    Nie miałam dzisiaj zupełnie koncepcji na obiad wiec wymyśliłam ogórkowa, a na drugie gulasz z ziemniakami
    No i sobie teraz wypoczywam ;)

ania.g, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, gretka, moremi, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Aby do srody potem 4 dni wolnego...

:D dziekuje za przypomnienie, az odzyskalam sily zeby z łóżka wyjść

dzien dobry i milego dnia

nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    :D dziekuje za przypomnienie, az odzyskalam sily zeby z łóżka wyjść

dzien dobry i milego dnia
    No ja niestety tylko czwartek wolny, a od piątku zaczynam maraton - koleżanka idzie na 2 tygodnie urlopu a ja zostaje sama z moja kierowniczka, która chętna do roboty niestety nie jest :( byle do weekendów ;)

ComeToMeBaby, efcia, BISCA, caffe, gretka, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórka dla Bozi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:25

Mega, Bozia3, Reni, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania cudny Marcel - faktycznie mają podobna urodę z Kajtkiem....:) Super

Reni, efcia, ania.g, moremi, Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hanghead.gif
    ooooo widzę i ja

Ania hanghead.gif noo ten tego ..bo do Bozi mam w sumie daleko po Kajtka
    daaaaaaaaaaaaaaaaaaasz mi go?

do-want005.gif

efcia, BISCA, Bozia3, ania.g, caffe, Mega, moremi, kapturnica, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    wiem próbuję dodać i co z tego
    muszę się przecież przywitać

efcia, BISCA, Mega, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Powtórka dla Bozi :)
    A jak dla Bozi to ja mogę coś napisać?... :-D
    Ładny jegomość :-D i ładne zdjęcie :-)

efcia, Bozia3, ania.g, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Marcel cudny, Kajtek cudny :-) Mi to chłopcy sa bliscy, a dziewczynki malutkie trochę mnie przerażają. No,ciekawe co u mnie rośnie ;-) I oby zdrowe. Nie wiem, ale raczej nie boję sie o moja ciążę, tylko czy dziecko będzie zdrowe. Czy dobrze? Oj, te myśli sa przerażające, 1000 róznych na minutę. Masakra. Kobieta chce być w ciązy, ale co przezywa to tylko matki wiedzą, masakra. I jak się nie denerwować ...

efcia, nick nieaktualny, Bozia3, ComeToMeBaby, ania.g, Iwone, caffe, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, moremi, Zofia8, kapturnica, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie załapałam na zdjecie
    no no przystojniaczek :-)

Bozia3, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Z lozka se nadaje i na razie nie wstaje, tak bede lezec :-)

efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Mega, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześć!
    Marcel cudny, Kajtek cudny :-) Mi to chłopcy sa bliscy, a dziewczynki malutkie trochę mnie przerażają. No,ciekawe co u mnie rośnie ;-) I oby zdrowe. Nie wiem, ale raczej nie boję sie o moja ciążę, tylko czy dziecko będzie zdrowe. Czy dobrze? Oj, te myśli sa przerażające, 1000 róznych na minutę. Masakra. Kobieta chce być w ciązy, ale co przezywa to tylko matki wiedzą, masakra. I jak się nie denerwować ...
    pamiętam te nerwy - szczególnie w naszym wieku.....na każdym etapie ciąży byłam niespokojna, ale nie przejmuj się - po porodzie Ci minie...:)

efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Reni, moremi, BISCA, kapturnica, Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hanghead.gif
    ooooo widzę i ja

Ania hanghead.gif noo ten tego ..bo do Bozi mam w sumie daleko po Kajtka
    daaaaaaaaaaaaaaaaaaasz mi go?

do-want005.gif
    Nigdy w życiu :)

Bozia3, nick nieaktualny, Mega, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Nigdy w życiu :)

a moze jednak????
    niedlugo urodzisz nastepnego ;-)

nick nieaktualny, ania.g, Mega, Reni, moremi, BISCA, Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A forumowe dzieci rzeczywiscie do siebie podobne. Jak po jednym ojcu, to moze i ja sie do chlopa w kolejce ustawie? ;-)

efcia, nick nieaktualny, ania.g, caffe, Bozia3, gretka, moremi, BISCA, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześć!
    To nie takie proste zachować spokój. Ja się staram ale już zaczynam fiksować i myślę sobie a może tak zrobić kolejną betę i sprawdzić czy dalej rośnie. Potem następna myśl, a jak rośnie to czy siedzi w odpowiednim miejscu. Nie chcę iść na wizytę za wcześniej i wymyśliłam sobie że najlepiej będzie koniec następnego tygodnia ale nie wiem jak wytrzymam.

nick nieaktualny, caffe, Bozia3, Mega, gretka, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Dziobak, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, efcia, gosia7122, beates lubią tę wiadomość

‹‹ 9654 9655 9656 9657 9658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ