35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry i my sie witamy

Za chwile jak młodego odwioze do diabetologa pcham.Na kilka dni pomiarow tylko raz na czczo bylo git
Reszta dnia po posilkach w normie sie trzymalam bez problemow..Juz mi brakuje pomyslow czemu zamiast z rana cukier miec niski to mam wysoko Wrrr. No nic ciekawe co babeczka powie, niech sie wykaze 
Miłego!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 06:10
Mega, nick nieaktualny, ania.g, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
Dzień dobry
Odwiozłam młodszą na wycieczkę szkolną, jadą do Torunia. Wraca jutro wieczorem. To jej pierwszy nocleg poza domem w obcym miejscu i tak daleko.
Mega, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, gretka, moremi, Dziobak, Simba, nick nieaktualny, gosia7122, beates lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
U mnie tez piekne słońce
Młoda mi sie przeziębiła, a ja twardo wysłałam ja do szkoły - ma dzisiaj badanie wyników z polskiego i matematyki, a popołudniu egzamin z wiolonczeli
musi dac radę
Nie miałam dzisiaj zupełnie koncepcji na obiad wiec wymyśliłam ogórkowa, a na drugie gulasz z ziemniakami
No i sobie teraz wypoczywam
ania.g, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, gretka, moremi, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
No ja niestety tylko czwartek wolny, a od piątku zaczynam maraton - koleżanka idzie na 2 tygodnie urlopu a ja zostaje sama z moja kierowniczka, która chętna do roboty niestety nie jestefcia wrote:
dziekuje za przypomnienie, az odzyskalam sily zeby z łóżka wyjść
dzien dobry i milego dnia
byle do weekendów
ComeToMeBaby, efcia, BISCA, caffe, gretka, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć!
Marcel cudny, Kajtek cudny
Mi to chłopcy sa bliscy, a dziewczynki malutkie trochę mnie przerażają. No,ciekawe co u mnie rośnie
I oby zdrowe. Nie wiem, ale raczej nie boję sie o moja ciążę, tylko czy dziecko będzie zdrowe. Czy dobrze? Oj, te myśli sa przerażające, 1000 róznych na minutę. Masakra. Kobieta chce być w ciązy, ale co przezywa to tylko matki wiedzą, masakra. I jak się nie denerwować ...
efcia, nick nieaktualny, Bozia3, ComeToMeBaby, ania.g, Iwone, caffe, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, moremi, Zofia8, kapturnica, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pamiętam te nerwy - szczególnie w naszym wieku.....na każdym etapie ciąży byłam niespokojna, ale nie przejmuj się - po porodzie Ci minie...dorbie wrote:Cześć!
Mi to chłopcy sa bliscy, a dziewczynki malutkie trochę mnie przerażają. No,ciekawe co u mnie rośnie
I oby zdrowe. Nie wiem, ale raczej nie boję sie o moja ciążę, tylko czy dziecko będzie zdrowe. Czy dobrze? Oj, te myśli sa przerażające, 1000 róznych na minutę. Masakra. Kobieta chce być w ciązy, ale co przezywa to tylko matki wiedzą, masakra. I jak się nie denerwować ...
efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Reni, moremi, BISCA, kapturnica, Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To nie takie proste zachować spokój. Ja się staram ale już zaczynam fiksować i myślę sobie a może tak zrobić kolejną betę i sprawdzić czy dalej rośnie. Potem następna myśl, a jak rośnie to czy siedzi w odpowiednim miejscu. Nie chcę iść na wizytę za wcześniej i wymyśliłam sobie że najlepiej będzie koniec następnego tygodnia ale nie wiem jak wytrzymam.dorbie wrote:Cześć!
nick nieaktualny, caffe, Bozia3, Mega, gretka, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Dziobak, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, efcia, gosia7122, beates lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4