35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry i my sie witamy
Za chwile jak młodego odwioze do diabetologa pcham.Na kilka dni pomiarow tylko raz na czczo bylo gitReszta dnia po posilkach w normie sie trzymalam bez problemow..Juz mi brakuje pomyslow czemu zamiast z rana cukier miec niski to mam wysoko Wrrr. No nic ciekawe co babeczka powie, niech sie wykaze
Miłego!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 06:10
Mega, kkisia, ania.g, efcia, macduska, dorbie, gretka, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Odwiozłam młodszą na wycieczkę szkolną, jadą do Torunia. Wraca jutro wieczorem. To jej pierwszy nocleg poza domem w obcym miejscu i tak daleko.
Mega, efcia, dorbie, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, gretka, moremi, Dziobak, Simba, kkisia, gosia7122, beates lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
U mnie tez piekne słońce
Młoda mi sie przeziębiła, a ja twardo wysłałam ja do szkoły - ma dzisiaj badanie wyników z polskiego i matematyki, a popołudniu egzamin z wiolonczeli
musi dac radę
Nie miałam dzisiaj zupełnie koncepcji na obiad wiec wymyśliłam ogórkowa, a na drugie gulasz z ziemniakami
No i sobie teraz wypoczywamania.g, efcia, macduska, Arwena, ComeToMeBaby, BISCA, gretka, moremi, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:
dziekuje za przypomnienie, az odzyskalam sily zeby z łóżka wyjść
dzien dobry i milego dniabyle do weekendów
ComeToMeBaby, efcia, BISCA, caffe, gretka, moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć!
Marcel cudny, Kajtek cudnyMi to chłopcy sa bliscy, a dziewczynki malutkie trochę mnie przerażają. No,ciekawe co u mnie rośnie
I oby zdrowe. Nie wiem, ale raczej nie boję sie o moja ciążę, tylko czy dziecko będzie zdrowe. Czy dobrze? Oj, te myśli sa przerażające, 1000 róznych na minutę. Masakra. Kobieta chce być w ciązy, ale co przezywa to tylko matki wiedzą, masakra. I jak się nie denerwować ...
efcia, stara.krycha, Bozia3, ComeToMeBaby, ania.g, Iwone, caffe, peppapig, Mega, Magda*, moremi, Zofia8, kapturnica, Dziobak, macduska, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Cześć!
Marcel cudny, Kajtek cudnyMi to chłopcy sa bliscy, a dziewczynki malutkie trochę mnie przerażają. No,ciekawe co u mnie rośnie
I oby zdrowe. Nie wiem, ale raczej nie boję sie o moja ciążę, tylko czy dziecko będzie zdrowe. Czy dobrze? Oj, te myśli sa przerażające, 1000 róznych na minutę. Masakra. Kobieta chce być w ciązy, ale co przezywa to tylko matki wiedzą, masakra. I jak się nie denerwować ...
efcia, dorbie, peppapig, Mega, Reni, moremi, BISCA, kapturnica, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Cześć!
stara.krycha, caffe, Bozia3, Mega, gretka, Magda*, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Dziobak, macduska, Simba, kkisia, efcia, gosia7122, beates lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4