35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Nawet jak się uda to nadal nigdy w życiu
stara.krycha, ania.g, caffe, ComeToMeBaby, Mega, Magdala, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ktoś ma jeszcze imieniny?
przeoczyłam?Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Oddasz, oddasz... Obcej kobiecie oddasz
stara.krycha, moremi, caffe, ComeToMeBaby, gretka, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Bry
To Szymek rosnij zdrowo!!!
wczoraj przymusowy odwyk od neta jakas awaria, nadrobilam co z tego jak fotek nie widzialam!!!
poza tym mam wszelkie bolesci- w sumie cofnelam sie do mlodosci- silne bole przed @ lacznie z bolem kolan???
ciekawe czy to kwestia swiadomosci ze mam endomende, czy ze tam grzebali???
w kazdym razie kumulacja @ i bol kregoslupa, plus jeszcze dzisiaj badanie kortyzol z Dwxometharonem ( nie polecam!!!)caffe, dorbie, Mega, macduska, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
gretka -
dorbie wrote:Jest super!
Za cukrzycą cięzarnych przemawia spełnienie 1 z kryteriów
na czczo 5,1-6,9 mmol/l
po 1 h 75g glc >=10,0
po 2 h 8,5-11.0
Dorbie ja właśnie idę na krzywą , bo mam niby cukier trochę wysoki, ale tak samo było przy pierwszej ciąży miałam na czczo 105 teraz 95, ale doktor mnie profilaktycznie wysłał. Podsunął mi wczoraj kartkę kiedy jest podejrzenie cukrzycy u ciężarnej: wiek >35, nadwaga, ciśnienie wysokie, cukier na czczo >92 i coś tam jeszcze było. Nadwagi nie mam, ciśnienie wczoraj 90/50, ale idę na tą krzywą w piątek.moremi, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
chyba nie zrozumiałammoremi wrote:Ja kiedyś też myślałam, że urodziny to jubileusz, bo tak się przyjęło, ale nie. U nas nie ma tak prosto. Mega dobrze napisała
ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia mnie zdenerwowała, więc macie przy śniadaniu foteczkę z fejsbunia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/53bbfe6a67f0.pngmoremi, stara.krycha, caffe, Bozia3, kapturnica, Simba, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:chyba nie zrozumiałam
Bozia3, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Jak dorośnie to tak i mam nadzieję że nie będzie to plastik z solarium
ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, caffe, macduska, Simba, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi tak jak piszesz o tej @ w ciąży, to moja koleżanka tak też miała do 4 miesiąca, taką zupełnie normalną @ miała, nawet nie wiedziała że w ciąży jest. Nie podejrzewając zupełnie ciąży , w 2 miesiącu przeszła zabieg usunięcia kamieni na woreczku, jak się później 2 miesiące po tym dowiedziała , że w ciąży jest to biedna myślała że zwariuje z nerwów jak myślała ile leków niedozwolonych przyjęła w trakcie zabiegu i po, ale córcia urodziła się zupełnie zdrowa.
Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, caffe, kkisia, efcia lubią tę wiadomość