35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć no ja się nie złapałam,gdzie ją się plątam kiedy zdjęcia wrzucają? Wrrr..mam prośbę,odebrałam wyniki..ii??
Podam moją glukoze po obciążeniu 75mg
Na czczo 3,98 mmol
po 1h. 8,29 mmol
Po 2h. 5,75 mmol
proszę jakby która fachowym okiem zerkneła pliss no a ja też poszukam, dzięki i miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:38
dorbie, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
My dzisiaj świętujemy roczek
stara.krycha, dorbie, Mega, Reni, ania.g, peppapig, moremi, gretka, Bozia3, ComeToMeBaby, paszczakin, BISCA, Iwone, Zofia8, Dziobak, macduska, Simba, Magdala, kkisia, inessa, efcia, SolarPolar, gosia7122, Mala79, beates, mama78, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:To nie takie proste zachować spokój. Ja się staram ale już zaczynam fiksować i myślę sobie a może tak zrobić kolejną betę i sprawdzić czy dalej rośnie. Potem następna myśl, a jak rośnie to czy siedzi w odpowiednim miejscu. Nie chcę iść na wizytę za wcześniej i wymyśliłam sobie że najlepiej będzie koniec następnego tygodnia ale nie wiem jak wytrzymam.
ania.g, moremi, Bozia3, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
miód na moje serce, że tak ktoś o mnie myśli ..
no właśnie Aniu ..słuchaj koleżanki
efcia wrote:a moze jednak????
niedlugo urodzisz nastepnegostara.krycha, Mega, caffe, ania.g, moremi, gretka, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Cześć no ja się nie złapałam,gdzie ją się plątam kiedy zdjęcia wrzucają? Wrrr..mam prośbę,odebrałam wyniki..ii??
Podam moją glukoze po obciążeniu 75mg
Na czczo 3,98 mmol
po 1h. 8,29 mmol
Po 2h. 5,75 mmol
proszę jakby która fachowym okiem zerkneła pliss no a ja też poszukam, dzięki i miłego dnia
Za cukrzycą cięzarnych przemawia spełnienie 1 z kryteriów
na czczo 5,1-6,9 mmol/l
po 1 h 75g glc >=10,0
po 2 h 8,5-11.0peppapig, moremi, kapturnica, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Caffe - Klaro - to już rok
Ucałuj Szymka i nie prasuj dziś za dużo - żeby się mały nie czuł opuszczony...
Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, Reni, kapturnica, Mega, Simba, kkisia, Heretyczka, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Przez tego zęba, to ja dzisiaj tylko mineralno moge
stara.krycha, caffe, dorbie, paszczakin, Mega, macduska, Simba, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Bry
Caffe, ucałuj Szumka od ciotek forumowych
Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale tęsknię za pracą i tym oczekiwaniem na weekendy, zwłaszcza te długieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:53
stara.krycha, peppapig, Bozia3, ComeToMeBaby, caffe, paszczakin, BISCA, kapturnica, Mega, macduska, Simba, Magdala, kkisia, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny