35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Sama. Gin zaproponowala aby sprobowac naturalnie sie oczyscic. Monitorowala mnie dosc czesto i robilam dwa
Razy bete az sie "wyzerowala". Przy pierwszym poronieniu 11
Lat temu w 8 tygodniu czyscili mnie co bylo bezsensowne .
Bisca, prawdopodbnie jak odstawisz progesteron, to pójdzie w kilka dni. Poprasuj trochę. Należy Ci się coś od życia.Mega, macduska, Magdala, BISCA, Arwena, caffe, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobra, to Wam powiem. Byłam właśnie u lekarza. Nie było mojego, ale przyjął mnie profesorek. Jak mu powiedziałam o plamieniu i dodałam, że mam tak dokładnie co 28 dni, to stwierdził, że to już za długo na pseudomiesiączkę. Oczywiście mu przytaknęłam, bo faktycznie ile można. Miałam nie mieć @ przez 9 miesięcy, a tu już 5 leci i ja dalej z podpaskami latam.
Pierwsze badanie z wziernikiem - wszystko ok, szyjka zamknięta, wysoko, tej skrzepłej krwi mnóstwo. W każdym razie ani szyjka, ani nic w pochwie.
Usg - wszystko super, nic się nie odkleja, żadnego krwiaka, Ignacy tam rządzi.
Dziw nad dziwy, ale jednak pseudo @MartaDidi, Mega, kkisia, macduska, kapturnica, Iwone, dorbie, Magdala, Magda*, ania.g, anna maria, Dziobak, BISCA, Arwena, caffe, ComeToMeBaby, Reni, efcia, malgos741, Simba, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Halo
co sie wszystkie na lipiec pchaja
Zadna nie chce byc moja para
Biscakkisia, BISCA, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dobra, to Wam powiem. Byłam właśnie u lekarza. Nie było mojego, ale przyjął mnie profesorek. Jak mu powiedziałam o plamieniu i dodałam, że mam tak dokładnie co 28 dni, to stwierdził, że to już za długo na pseudomiesiączkę. Oczywiście mu przytaknęłam, bo faktycznie ile można. Miałam nie mieć @ przez 9 miesięcy, a tu już 5 leci i ja dalej z podpaskami latam.
Pierwsze badanie z wziernikiem - wszystko ok, szyjka zamknięta, wysoko, tej skrzepłej krwi mnóstwo. W każdym razie ani szyjka, ani nic w pochwie.
Usg - wszystko super, nic się nie odkleja, żadnego krwiaka, Ignacy tam rządzi.
Dziw nad dziwy, ale jednak pseudo @
No to skad ta krew??? Przyczepila sie cholera.
Zofia8
-
Zofia8 wrote:No to skad ta krew??? Przyczepila sie cholera.
kapturnica, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Z macicy. Zdarza się, że się złuszcza w pierwszych trzech miesiącach. U mnie trochę dłużej.
Dobrze, ze Ignacy to dzielny Majtek.
PS. Nie wiem, czy sie kiedys przyzwyczaje. No bo, co moj brat robi u Ciebie w brzuchu
Mega, dorbie, Magdala, moremi, kkisia, caffe, efcia, Simba lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Marcel z wczorajszego chrztu, wrzucam na chwilę (proszę nie cytujcie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 20:29
Mega, Iwone, Magdala, dorbie, MartaDidi, macduska, moremi, megan8, kkisia, Magda*, SolarPolar, anna maria, kapturnica, Dziobak, BISCA, Niuta, Arwena lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podtrzymuje. Zaklepuje Ignacego na ziecia. Silny. I drwa porabie i wode ze studni przyniesie.
To jak dziewuszki sie majstruje? Trzy dni przed ovu?Zofia8, moremi, kkisia, Mega, ania.g, Dziobak, macduska, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.