35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie bez progesteronu beta rosła (chujowo, ale więcej niż u Biscuita), pęcherzyk ciążowy rósł, nie plamiłam, były marne szanse, żebym poroniła naturalnie.SolarPolar wrote:Sama. Gin zaproponowala aby sprobowac naturalnie sie oczyscic. Monitorowala mnie dosc czesto i robilam dwa
Razy bete az sie "wyzerowala". Przy pierwszym poronieniu 11
Lat temu w 8 tygodniu czyscili mnie co bylo bezsensowne .
Bisca, prawdopodbnie jak odstawisz progesteron, to pójdzie w kilka dni. Poprasuj trochę. Należy Ci się coś od życia.
Mega, macduska, Magdala, BISCA, Arwena, caffe, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobra, to Wam powiem. Byłam właśnie u lekarza. Nie było mojego, ale przyjął mnie profesorek. Jak mu powiedziałam o plamieniu i dodałam, że mam tak dokładnie co 28 dni, to stwierdził, że to już za długo na pseudomiesiączkę. Oczywiście mu przytaknęłam, bo faktycznie ile można. Miałam nie mieć @ przez 9 miesięcy, a tu już 5 leci i ja dalej z podpaskami latam.
Pierwsze badanie z wziernikiem - wszystko ok, szyjka zamknięta, wysoko, tej skrzepłej krwi mnóstwo. W każdym razie ani szyjka, ani nic w pochwie.
Usg - wszystko super, nic się nie odkleja, żadnego krwiaka, Ignacy tam rządzi.
Dziw nad dziwy, ale jednak pseudo @
MartaDidi, Mega, kkisia, macduska, kapturnica, Iwone, dorbie, Magdala, Magda*, ania.g, anna maria, Dziobak, BISCA, Arwena, caffe, ComeToMeBaby, Reni, efcia, malgos741, Simba, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ja chce....kkisia wrote:Halo
co sie wszystkie na lipiec pchaja
Zadna nie chce byc moja para
Bisca
kkisia, BISCA, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dobra, to Wam powiem. Byłam właśnie u lekarza. Nie było mojego, ale przyjął mnie profesorek. Jak mu powiedziałam o plamieniu i dodałam, że mam tak dokładnie co 28 dni, to stwierdził, że to już za długo na pseudomiesiączkę. Oczywiście mu przytaknęłam, bo faktycznie ile można. Miałam nie mieć @ przez 9 miesięcy, a tu już 5 leci i ja dalej z podpaskami latam.
Pierwsze badanie z wziernikiem - wszystko ok, szyjka zamknięta, wysoko, tej skrzepłej krwi mnóstwo. W każdym razie ani szyjka, ani nic w pochwie.
Usg - wszystko super, nic się nie odkleja, żadnego krwiaka, Ignacy tam rządzi.
Dziw nad dziwy, ale jednak pseudo @
No to skad ta krew??? Przyczepila sie cholera.
Zofia8
-
Z macicy. Zdarza się, że się złuszcza w pierwszych trzech miesiącach. U mnie trochę dłużej.Zofia8 wrote:No to skad ta krew??? Przyczepila sie cholera.
kapturnica, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Z macicy. Zdarza się, że się złuszcza w pierwszych trzech miesiącach. U mnie trochę dłużej.
Dobrze, ze Ignacy to dzielny Majtek.
PS. Nie wiem, czy sie kiedys przyzwyczaje. No bo, co moj brat robi u Ciebie w brzuchu

Mega, dorbie, Magdala, moremi, kkisia, caffe, efcia, Simba lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Marcel z wczorajszego chrztu, wrzucam na chwilę (proszę nie cytujcie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 20:29
Mega, Iwone, Magdala, dorbie, MartaDidi, macduska, moremi, megan8, kkisia, Magda*, SolarPolar, anna maria, kapturnica, Dziobak, BISCA, Niuta, Arwena lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podtrzymuje. Zaklepuje Ignacego na ziecia. Silny. I drwa porabie i wode ze studni przyniesie.

To jak dziewuszki sie majstruje? Trzy dni przed ovu?
Zofia8, moremi, kkisia, Mega, ania.g, Dziobak, macduska, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.

"