35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Rano pytałam o piekarnik do zabudowy. Macie jakieś propozycje?
efcia, Iwone, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Zbieram się do ortodonty.
Wyciągnęłam lokówkosuszarkę, suszę włosy.... Odpadla szczotka... Naprawiłam.
Chciałam umyć zęby- szczotka się rozladowała bo oczywiscie NIKT jej oprócz mnie nie podłączy...
Wyciagnęłam depilator, odpadły tarcze... Przyczepiłam. Wydeoilowałam 1,5 nogi i...spadł mi na podłogę.
Upadł na włochaty dywanik łazienkowy i się zapchał...
Boję się wsiadać do samochodu...macduska, stara.krycha, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak bić?? i Ty chcesz dzieci robić?
nie wiesz co znaczy wylizać patelnię?stara.krycha wrote:Patelnia? Nie no, dzis bic nie bedeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 15:59
stara.krycha, ComeToMeBaby, efcia, MartaDidi, macduska, kapturnica, moremi, Mega, kkisia, Arwena, caffe lubią tę wiadomość
-
może tak być
ja nasypałam soli do cukiernicy
potem chciałam ją wstawić do lodówki, wczoraj jadę autem widzę jedzie z przeciwka inny, patrzę się na niego i skręcam w lewo, w ostatniej chwili hamuję i zastanawiam się co robię
jakaś pomroczność mnie dopadła
macduska wrote:A wiesz, ze mam?
Tzn. Nie okres tylko jakieś krwawienie przy antykach.
Myslisz, ze to dlatego???Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 16:00
macduska, efcia, kapturnica, moremi, Mega, kkisia, Arwena, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Wacia... może jak zamkniesz oczy to się nic nie stanie?
a przynajmniej nie będziesz tego widziała
jedź na czuja.
Pewnie, że zamknę! Mam zamiar uciać sobie drzemkę! Waciak prowadzi!stara.krycha, iwcia77, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:jezzzzu cukier mnie opetal! Po dluzszej przerwie jak wpadlam w ciag, to wylezc nie moge. Pomocy! Wezwijcie egzorcyste!
efcia, stara.krycha, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, caffe, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
helol, ucalujcie ode mnie waasze pociechy z okazji ich dnia, te co nie maja pociech to tez im sle buziaka, bo w koncu tez sa dziecmi dla wlasnych mam
ivo nadal ma kaszel ale czuje sie swietnie
my latamy od mieszkania do mieszkania...nic nam sie nie podoba oprocz ceny
wlasnie zaraz uciekamy
sa nowe ciaze?, usg? afery korupcyjne, zdrady ewentualnie magnesy?efcia, macduska, Dziobak, stara.krycha, Magdala, Magda*, Aasiula, BISCA, kapturnica, Bozia3, ComeToMeBaby, dorbie, moremi, Mega, kkisia, megan8, Arwena, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:I jak dlugo sikalas czerwono ? Kurde lecimy do Polski 11/06, mam nadzieje, ze juz bedzie OK. Mialam powiedzie tacie, ze bedzie dziedkiem. Kurwa
Bedzie ale musi jeszcze chwile poczekac
efcia, stara.krycha, Magda*, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
BISCA wrote:Dzieki dziewczatka za wsparcie
Nie jest tak zle. Juz ta ciaze kilkakrotnie na straty spisalam. Smutno jest, ale dam rade.
Niezmiernie sie ciesze, ze mam mrozaki.
A tak w ogole to nie lubie tej bety. W obu ciazach pozamacicznych mnie zmylila bo rosla kasiazkowo (100% - 150 % w 48H !!!!)
Teraz moglaby sie wykazac i nic z tego. Niech ja dunder swisnie.
Moge sie nachlac ????
Wlasnie sobie zrobilam drinka ale Ty pewno jeszcze w pracy...
stara.krycha, BISCA, moremi, Simba lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Magdala wrote:Mowisz i masz.
Jak mi teraz nie wyjdzie, (a czarno to widze, bo P na weekend wyjezdza kiedy u mnie jajo bedzie dojrzewac) to lipiec bedzie nasz. Ty bedziesz para z Reni a ja przyjme kazda chetna
Gdyby tak mozna w domowych warunkach przechowywac plemniory i uzywac, kiedy beda potrzebne. Wiem, wiem ta wizja taka malo romantyczna ale moze skutecznosc by wzroslaefcia, Magdala, stara.krycha, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, caffe, Simba lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Krew spuszczona. Wyniki po poludniu. Czekam na cud.
Jestem n'a spotkaniu, czekam n'a klienta w sali zebran, do ktorego przyprowadzila mnie przemila Pani z recepcji zokazalym ciazowym brzuchem, ktorym mi wymachuje przed oczami. To jest kurwa spisek !!!!
BISCA lubi tę wiadomość