35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Trzymta kciuki za hodowle
Dam znac jak wroce do domuefcia, Mega, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Nie no drugi w wozku - wozek rowniez awaryjnie gdyby Leon zwariowal od nadmiaru wrazen
Czy losowanie bylo?
ComeToMeBaby, efcia, Mega, BISCA, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:czekaj, czy ona nie chce go leczyć na wszy czy myśli że to co jej dziecko ma to nie wszy a łupież i się wypiera???
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
U nas wszy kilka razy do roku. Prawdziwa plaga. I nikt afery nie robi. To takie powszechne sie zrobilo. Tylko maile rozsylaja ze znowu sa. Przemysl srodkow p/wszowych rozwiniety. Sa specjalne uslugi zabijanie wszy u specjalnego niby fryzjera.
Dzienbry.
efcia, stara.krycha, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:U nas wszy kilka razy do roku. Prawdziwa plaga. I nikt afery nie robi. To takie powszechne sie zrobilo. Tylko maile rozsylaja ze znowu sa. Przemysl srodkow p/wszowych rozwiniety. Sa specjalne uslugi zabijanie wszy u specjalnego niby fryzjera.
Dzienbry.Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Łysek
I zast sie czy Maks tez bedzie bez włosów
Nie bardzo lubie to imie, ale M sie uparl, ale teraz widze, jak bardzo malemu to imie pasuje. Mowie do niego Maximus a do Leoska Leonidas.
A Maximus naprawde wszystko robi na maxakapturnica, Mega, moremi, caffe, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:W ogole to Ci chcialam napisac, ze ciesze sie ze tez bedzie Maks
Nie bardzo lubie to imie, ale M sie uparl, ale teraz widze, jak bardzo malemu to imie pasuje. Mowie do niego Maximus a do Leoska Leonidas.
A Maximus naprawde wszystko robi na maxaTylko Maksik bedzie na maksa wył i dawał popalic
caffe lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hahah właśnie miałam pisać, że minę masz nietęgą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 12:20
Simba, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Co Ty chcesz 15lat temu to było
Wyprzedziłam czas
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Kapta, jak się tu już rozhulałaś ze zdjęciami, pokaż jeszcze raz brzucha obecnego. Bo mnie ominęło. A dzisiaj w sumie też się nadaje do pokazania, skoro dzień dziecka
kapturnica, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość