35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Juz bym je niszczyla.
Ale jeZdem z siebie dumna bo od czwartku zadnych złych wegli..Owoce tylko do 18tej a korzystam bo truskawki nie podnosza cukera to żrem, sok pol na pol z wodzianka , zero slodyczy , bialego pieczywa (udalo mi sie znalesc zajebisty chlebek z niskim IG ),zadnych ciast i ciasteczek , nic z bialej maki. .Zrobilam se loda wlasnej dżob z mrozonych zmiksowanych truskawekkkisia, peppapig, SolarPolar, efcia, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
I nade mną.
Kkisia na pocieszenie przypomnę Ci nasz z Paszczakiem stres kiedy miałyśmy punkcje na żywca. Ty sobie będziesz przyjemnie kimacJutro o tej porze...
kkisia, kapturnica, macduska, gretka, efcia, moremi, caffe, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A ja chyba odkryłam dlaczego mnie tak ostatnio do słodyczy ciągnie - od miesiąca nie lykam magnezu. Może to być to?
Simba, efcia, moremi, stara.krycha, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczór,
A propos dzisiejszych rozmów o zębach. Wojtkowi idą górne dwójki. Będzie wyglądał jak wilkołak, bo nie ma jeszcze górnych jedynek.Simba, kapturnica, efcia, macduska, moremi, ania.g, Reni, kkisia, Mega, Bozia3, gosia7122, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:No całe 626gram czyli taki średniak i już ma adhd bo trudno było go ująć
efcia, peppapig, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Bry wieczór,
A propos dzisiejszych rozmów o zębach. Wojtkowi idą górne dwójki. Będzie wyglądał jak wilkołak, bo nie ma jeszcze górnych jedynek.
Jak mrówka z Pszczółki Maji!Simba, efcia, anna maria, moremi, ania.g, Reni, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny