35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez bym sie podpiela z checia..Ale moge se monitor oblizacSolarPolar wrote:Juz bym je niszczyla.

Ale jeZdem z siebie dumna bo od czwartku zadnych złych wegli..Owoce tylko do 18tej a korzystam bo truskawki nie podnosza cukera to żrem, sok pol na pol z wodzianka , zero slodyczy , bialego pieczywa (udalo mi sie znalesc zajebisty chlebek z niskim IG ),zadnych ciast i ciasteczek , nic z bialej maki. .Zrobilam se loda wlasnej dżob z mrozonych zmiksowanych truskawek
kkisia, peppapig, SolarPolar, efcia, moremi, caffe lubią tę wiadomość

-
I nade mną.
Kkisia na pocieszenie przypomnę Ci nasz z Paszczakiem stres kiedy miałyśmy punkcje na żywca. Ty sobie będziesz przyjemnie kimac
Jutro o tej porze...
kkisia, kapturnica, macduska, gretka, efcia, moremi, caffe, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Nie pomoge nie znam i nie slyszalam o zaleznosci miedyz magnezem a slodyczami.Ale znam jedna zaleznosc ze slodkie jak narkotyk uzaleznia i ciagnie czlowieka jak cholera..Simba wrote:A ja chyba odkryłam dlaczego mnie tak ostatnio do słodyczy ciągnie - od miesiąca nie lykam magnezu. Może to być to?
Simba, efcia, moremi, stara.krycha, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Bry wieczór,
A propos dzisiejszych rozmów o zębach. Wojtkowi idą górne dwójki. Będzie wyglądał jak wilkołak, bo nie ma jeszcze górnych jedynek.
Simba, kapturnica, efcia, macduska, moremi, ania.g, Reni, kkisia, Mega, Bozia3, gosia7122, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
No ale rosnie , rosnie a to najwazniejsze . Jutro bede dzownic i zapisywac sie na polowe lipca na genetyczne 4D ostatniego trymestru bo kolo32 tyg zqlecaja.I pwoiem Ci, ze sie nawet nie zast nad tym czy wydac te 250zl czy nie..BO dosc ze facet wszystko porzadnie bada to i widoki juz beda pucusiapeppapig wrote:No całe 626gram czyli taki średniak i już ma adhd bo trudno było go ująć
efcia, peppapig, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Bry wieczór,
A propos dzisiejszych rozmów o zębach. Wojtkowi idą górne dwójki. Będzie wyglądał jak wilkołak, bo nie ma jeszcze górnych jedynek.
Jak mrówka z Pszczółki Maji!
Simba, efcia, anna maria, moremi, ania.g, Reni, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny