35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Efcia zrobie te jagodzianki jak Bog mi mily

jak je zrobisz, to już innych nie bedziesz chciała
a najfajniejsze jest to ze nie trzeba robic rozczynu i wyrabia sie je dosłownie 5 minut - ciasto sie fajnie szybko łaczy w kulke
acha i najwazniejsze robic z wagą czyli wszystkiego dokładnie tyle co w przepisie, nic na oko
anna maria, macduska, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno jo ,nastepna ktora wrzuciła zdjecie ktorego rozszyfrowac nie moge,pepa toz to mi kompletnie niczego nie przypomina.peppapig wrote:<a href=http://zapodaj.net/678afd56f740f.jpg.html>received_943620092357387.jpeg</a>
Próba...
Wrzuciłam chopoka na dole
zdjecie kapty co prawda udalo mi sie rozszyfrowac ,lecz zajeło mi to troche
stara.krycha, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no on ma kochanke jak nic! Po poludniu wpadl doslownie na godzine, zjadl, przebral sie i wybyl rzekomo do pracy, bo cos tam nie skonczyl. Teraz wrocil, pokrecil sie i mowi:"Na kebaba ide". Wkurwilam sie!
efcia, moremi, caffe, dorbie, ania.g, kkisia, macduska, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
To też idź na kebaba, albo chociaż żelazko odpalstara.krycha wrote:Nie no on ma kochanke jak nic! Po poludniu wpadl doslownie na godzine, zjadl, przebral sie i wybyl rzekomo do pracy, bo cos tam nie skonczyl. Teraz wrocil, pokrecil sie i mowi:"Na kebaba ide". Wkurwilam sie!

stara.krycha, kapturnica, efcia, malgos741, Simba, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJestem akurat po prysznicu, a do prasowania ani majtki nie zostaly. Qrwa!moremi wrote:To też idź na kebaba, albo chociaż żelazko odpal

efcia, kapturnica, anna maria, malgos741, caffe, ania.g, moremi, Simba, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:dużo jak na 1/2 kg mąki
Iwone tak sie kiedyś piekło, to jest stary przepis mpjej babci
spróbuj choć raz nie pożałujesz, ciasto jest mięciutkie rozpływa sie w ustach, nie ma nic wspólnego z chałkami mącznymi z cukierni
stara.krycha, kapturnica, anna maria, caffe, Iwone, dorbie, moremi, kkisia, macduska, BISCA, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bo to podobnie jak z ciaste3m na paczki im wiecej jajek (zoltek) tym ciasto jest bardziej pulchne i lekkie...Ja mam gdzies przepis na paczki z kg maki co sie dawalo 25 jaj!efcia wrote:Iwone tak sie kiedyś piekło, to jest stary przepis mpjej babci
spróbuj choć raz nie pożałujesz, ciasto jest mięciutkie rozpływa sie w ustach, nie ma nic wspólnego z chałkami mącznymi z cukierni
Iwone, dorbie, caffe, macduska, kkisia lubią tę wiadomość


-
nick nieaktualny


invicta Gdańska




