35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Na tym usg Peppolki jest widoczna buzia z przodu i przylozone do niej dwie raczki.Tak jakby sie wstydzil i zaslanial nimi

jeeeeest
kapta po twoim opisie rozszyfrowałam
pepa mały cudny
malgos741, kapturnica, anna maria, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Efcia ja tylko pytałam, bo pierwszy raz spotkałam się z tak dużą ilością żółtek. W moich przepisach było max 8 i myślałam że się pomyliłaś.efcia wrote:Iwone tak sie kiedyś piekło, to jest stary przepis mpjej babci
spróbuj choć raz nie pożałujesz, ciasto jest mięciutkie rozpływa sie w ustach, nie ma nic wspólnego z chałkami mącznymi z cukierni
Pewnie spróbuje
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podaj adres zaraz będę ; )macduska wrote:I jeszcze mam cieplutki placek rabarbarowy z kruszonką. Dwie blachy! Idę po jeszcze jeden kawałek!
nick nieaktualny, efcia, Simba, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wchodzi sobie czlowiek po dniu calym na forum i co widzi? Zarcie, a jakze.
A jakas nowa ciaze upiec to nie laska?
nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, malgos741, efcia, Simba, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Szymusiowi zdrowka.
Ola, wszystkiego co najlepsze i o czym marzysz niech sie spelni.
Reszcie dobry wieczor.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 23:02
caffe, efcia, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Zdjecie peppy sobie powiekszylam i sie wpatruje coby rozkminic. Maz wszedl do pokoju. Rzucil okiem na monitor "Ooo zdjecia z wesela ogladasz?"
nick nieaktualny, caffe, Simba, efcia, moremi, Reni, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, SolarPolar, BISCA, nick nieaktualny, malgos741, Bozia3, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.