35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Nie spie bo CZymam kredens
Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Bulki rosna. Wyszlo mi z przepisu 18. To chyba za grubo walkowalam.
Olencja zajdziesz, zobaczysz. Jak nie przez to kuferacji to pare ivfow na nfz moze, a pozatym jest jeszcze palec bozy.efcia, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
olencja wrote:heh kolezanka po "fachu"
witaj w klubiku:)
Kapta,a skad wiesz cz nie zaszlabys bez tych zabiegow ale np pol roku pozniej?
Bo bez lekow i zabiegu malo prawdopodobne by bylo miec wlasna owulacje ( zwl ze podczas laparo okazało sie było pełno zrostów w brzuchu )..A ja nie jestem z tych co licza na palec boży i czekaja na cud.malgos741, macduska, kkisia, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
dobranoc dziwczynki
spadam dziś pracowity dzień , jutro pracowity dzień aż do 4.00 rano ... pa do jutra
efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusiałam się Pierworodnym zająć. Przyszedł zmarznięty na kość, w czerwcu....
Nie trafisz z tą pogodą.
Był na ćwiczeniach strażackich, jest w drużynie młodzieżowej.
Heretyczka, Mega, dorbie, efcia, kkisia, moremi, Magdala, Simba, gretka, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:jak byśmy wiedzialy to byśmy zapobiegały
w co 2 ciązy sa krwiaki, ale sie wchłaniaja ( tak jak np u dorbie) u mnie niestety sie powiekszal
Teraz krwiak był przy ujsciu wewn tzn nad szyjką, ale na szczęscie się opróżnił i jest ok, nic się nie odkleja, krwiaka nie ma Jupi!!!efcia, ania.g, kkisia, Iwone, Simba, moremi, Heretyczka, Magdala, iwcia77, gretka, macduska, Bozia3, BISCA, caffe, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość