35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki kawką z rana i spadam do roboty.
Kisia trzymie &&&kkisia, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Dzien dobry. Chlop mnie obudzil, bo za glosno wstal. Nie usne juz.
Kisielu! Wracaj w trojpaku!
Mnie Simba obudzila. Drze jape z samego rana
Ale i tak jakkisia, stara.krycha, Simba, macduska, moremi, caffe, Bozia3, Mega, efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie dalej cisza. Szlag mnie trafia. Jestem umowiona do fryzjera na 10h, znajac moje szczescie, lunie jak wyjde z domu. Ale niech tam, oby lunelo. Tak chce uniknac " interwencji " ....
stara.krycha, kkisia, macduska, moremi, caffe, Mega, efcia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:U mnie dalej cisza. Szlag mnie trafia. Jestem umowiona do fryzjera na 10h, znajac moje szczescie, lunie jak wyjde z domu. Ale niech tam, oby lunelo. Tak chce uniknac " interwencji " ....
Ktos tam na gorze musi byc wyjatkowo zlosliwy pozwalajac na takie rzeczy, ktore nas tu spotykaja
moremi, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Hmmm... Biorac pod uwage koncowy efekt transferu w moim przypadku ja jednak nie zazdroszcze. Pozazdroszcze jak sie wgryza i zostana na dobre.
Nakopie ci w 4 litery
nie psuj mi humoru
nie musialad tego pisac
Dobra laski w takim razie zeby sie nie nakrecac i dolowac
takimi wpisami
znikam na kilka dni
wroce powiedziec czy wyszlo czy nie
jeszcze tylko wam napisze po transferze
Pastara.krycha, ania.g, BISCA, Simba, kapturnica, moremi, caffe, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, Arwena, Dziobak, Magdala, malgos741, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Nakopie ci w 4 litery
nie psuj mi humoru
nie musialad tego pisac
Dobra laski w takim razie zeby sie nie nakrecac i dolowac
takimi wpisami
znikam na kilka dni
wroce powiedziec czy wyszlo czy nie
jeszcze tylko wam napisze po transferze
Pa -
stara.krycha wrote:Hmmm... Biorac pod uwage koncowy efekt transferu w moim przypadku ja jednak nie zazdroszcze. Pozazdroszcze jak sie wgryza i zostana na dobre.
A Ja zazdroszcze bo dla mnie to byl super dzien. I symbolicznie koniec staran. I nadzieja. Spieszy mi sie do kolejnego transferu ale to dopiero we wrzesniu. Znowu czekanie...stara.krycha, Simba, kapturnica, ania.g, gretka, moremi, caffe, ComeToMeBaby, Mega, efcia, Dziobak, Magdala, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:A Ja zazdroszcze bo dla mnie to byl super dzien. I symbolicznie koniec staran. I nadzieja. Spieszy mi sie do kolejnego transferu ale to dopiero we wrzesniu. Znowu czekanie...
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien bryy.Ja z przerywnikami nocnymi na krople dla młodego .No i spac juz sie mi nie . Wczoraj 8jednostek insuliny i co ??I dalej cukier ponad norme rano
Ja tego nie ogarniam
Ile mam w udo ładowac 100 zeby ciul spadl
? W dzien nie przekraczam i to mi nastroj trochu ratuje bo naprawde balabym sie .. Ehh cięzki jest żywot staraczki a jeszczcze cieższy ciążowy.Że nie wspomne o losie matki..
Czyli jednym słowem mamy- PRZEJEBANE!stara.krycha, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:I tego Ci zycze. Qrwa, jakie to wszystko jest niesprawiedliwe!
Ktos tam na gorze musi byc wyjatkowo zlosliwy pozwalajac na takie rzeczy, ktore nas tu spotykaja
. Ktos musi miec niezla wyobraznie, zeby pisac takie porabane i czarne scenariusze.
stara.krycha, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny