35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Czy Mega wysikala jakies kreski?
stara.krycha, macduska, efcia, Mega, kapturnica, Magdala, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
beates wrote:Czy Magda pisała jak po połówkowym ?
O ile dobrze pamiętam miała iść wczorajstara.krycha, beates, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Miała w okolicach południa, ale się nie meldowała.
moremi, Margolcia88, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Hmmm... To po co jej test juz wczoraj? Nie moglaby kupic jutro?
stara.krycha, Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
stara.krycha wrote:Czy Ty masz jakis folder z terminami forumowymi zalozony, typu "Kto-co-kiedy"? Bo zeby to wszystko spamietac to jakims gieniusiem trzeba byc...
stara.krycha, beates, Margolcia88, ania.g, efcia, Mega, kapturnica, macduska, Dziobak, Magdala, BISCA, iwcia77, gretka, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Nienawidzę komputerów. Ledwo co użyty, a już się psuje. No to piszę na takim 15-letnim, i co, działa przynajmniej!Wolno, to wolno, ale cokolwiek można zrobić. I co, może co dwa miesiące będę laptop nowy kupować!
stara.krycha, moremi, beates, macduska, Magdala, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beates wrote:Kurcze juz 3 razy urwało mi posta
Piłam pierwszy razod 2 miesiecy. Glowa boli.
Mdli mnie tez.
Kaca mam.
Po co ja piłam ?stara.krycha, moremi, beates, Mega, kapturnica, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
stara.krycha wrote:Podeslij mi kopie mojej na priv. Sama jestem ciekawa, co u mnie
Np. kiedy mi sie ta qrwa @ skonczy?!
stara.krycha, Mega, kapturnica, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Kometa, mam wrazenie, ze Ci sie te nogi kurcza... (o suwaku pisze, zeby nie bylo)
Kurcza się, kurczą. Wczoraj zalatwilismy parę spraw, typu umowa z fotografami (mamy dwóch, małżeństwo, w dzień naszego ślubu obchodzić będą własną rocznicę ślubu hehe), zamówiliśmy obrączki, byliśmy w urzędzie. Uwaga: mój m przyjmuje moje nazwisko ostatecznie. Chce, żebyśmy wszyscy nazywali się tak samo. Jestem delikatnie w szoku ale cieszę się bardzo.
Odwiedziliśmy też znajomych, a potem zrobiłam dzika. Z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą, lampka wina
Jedno co nie poszło i to spory minus, który popsuł mi nastrój na pół dnia, badania odłożone do ppowrotu m.stara.krycha, moremi, beates, efcia, macduska, Dziobak, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość