35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo, narobilam zakupow ze hoho! Nigdzie nie pojechalam, bo jakas impreza pod chalupa, kramikow jak na odpuscie nastawiane. Poczekam az sie towarzystwo rozejdzie albo az moj wroci i mi przejedzie przez te dzikie tlumy. Ja sie boje, ze lakier zarysuje!
efcia, Margolcia88, moremi, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no- u mnie koniec laby.. matka zapytala o chrzest, powiedzialam jej, ze nie
i siedzi i ryczy..
fakenstara.krycha, efcia, Natka_79, ania.g, Dziobak, moremi, caffe, Mega, Aasiula, Bozia3, BISCA, iwcia77, Simba, ComeToMeBaby, gretka, Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no- u mnie koniec laby.. matka zapytala o chrzest, powiedzialam jej, ze nie
i siedzi i ryczy..
fakenefcia, Margolcia88, moremi, iwcia77, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wróciłam z zakupów.Pot leje sie strumieniami ale za to mam łubiane truskaw takich pieknych ,że sama sie do nich micha cieszy..U nas truskawki juz po 4zeta!!
paranoja...
Dzien dobry!
Kolejna kiepska noc za mną i znowu mam jakieś strachy... Chyba wiem dlaczego. W poprzedniej ciazy na tym etapie wylądowałam w szpitalu z krwawieniem a pózniej jeszcze raz.... I chyba podświadomie mnie ściska czy wszystko ok
Kkisia ściskam kciuki, bedzie dobrze! Musi być... Nie uciekaj nam...
stara.krycha, efcia, moremi, caffe, Mega, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Moze moglas powiedziec ze chcesz z tym poczkac az Adas bedzie rozumiala o co chodzi i sam zdecyduje czy chce.
a my córcie ochrzciliśmy w Wielkanoc na miesiąc przed Komunią i wiecie co to było piękne, bo młoda świadoma wszystkiegostara.krycha, SolarPolar, ania.g, moremi, caffe, Arwena, BISCA, iwcia77, paszczakin, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:a my córcie ochrzciliśmy w Wielkanoc na miesiąc przed Komunią i wiecie co to było piękne, bo młoda świadoma wszystkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 11:48
efcia, moremi, Mega, Arwena, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Fajnie, ale ja nie wpisze mojego dziecka z IVF do kosciola, ktory nazywa je diabelskim nasieniem czy jakos tak. Jak bedzie pelnoletnie i nagle stwierdzi, ze bez kosciola zyc nie moze, samo sie ochrzci, ja w tym palcow maczac nie bede. Tekst Polara dla mamy o rozumieniu jak najbardziej kupuje i nie zawaham sie uzyc.
nasza córa nie jest z in vitro, my po prostu jesteśmy wierzący nie praktykujący, czy jak to zwal i ochrzciliśmy ja dlatego ze chciała iść do Komuni
wierzymy w Boga, ale nie w kościół - dla nas kościół to instytucja
ja lubie pomodlić sie będąc w lesie lub gdzieś na łonie natury, a do kościoła chodze jak jest pusty, posiedze sobie chwile i nie potrzebne mi żadne kazania itpania.g, moremi, caffe, Arwena, malgos741, iwcia77, paszczakin, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wstawać walkonie!
Lato u nas trwa, a Adas ma tylko 2 bodziaki z krotkim rekawem. Szoping trzeba uskutecznic zatem.
Milego dnia!efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:A nowa kolezanke pesymistke widzialm przerzucajac strony.
Takie rzeczy sie robia od niepiciaMatka3 tez nie pila i co- zyłka jej pekla
efcia, moremi, Mega, BISCA, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny