35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Widze emocje od rana
Kisia trzymam kciuki zeby sie udalo.
Wyprawilam chlopa i chcialam sie poopalac. Wyciagnelam stolik i krzeslo, bo jeszcze w tym sezonie nie uzywalismy. Miala byc kawa w ogrodzie i wczorajsze jagodzanki, ale slonce sobie jaja robi i to wylazi to sie chowa.Takze chyba pranie powiesze na sznurze i sie schowam na kanape.
Z bialek po jagodziankach upieke pawlowa z malinami na powrot chlopa i swoje imieniny
Aasiula, Mega, moremi, Bozia3, macduska, iwcia77, caffe, efcia, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Dziewczyny, cos mi aksamitki zzera! Co to jest I czym t wytluc. Podejzewam slimaki.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcbff98942cb.jpgAasiula, Mega, moremi, BISCA, iwcia77, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry ,piękny słoneczny dzien
Idziemy na grila
Żelazko z woda juz naszykowane jeszcze tylko deska pod pachę i jedziemy z tym koksem
Miłego weekendu
Aaa kkisia cud malina teraz zaciskam wszystko co sie daMagdala, Mega, malgos741, iwcia77, efcia, Simba, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Widze emocje od rana
Kisia trzymam kciuki zeby sie udalo.
Wyprawilam chlopa i chcialam sie poopalac. Wyciagnelam stolik i krzeslo, bo jeszcze w tym sezonie nie uzywalismy. Miala byc kawa w ogrodzie i wczorajsze jagodzanki, ale slonce sobie jaja robi i to wylazi to sie chowa.Takze chyba pranie powiesze na sznurze i sie schowam na kanape.
Z bialek po jagodziankach upieke pawlowa z malinami na powrot chlopa i swoje imieninyefcia lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Eee tylko, ze one w nocy zeruja. Nie bede noca gumiakiami rzucac. Chyba trzeba jakis psykacz kupic.
Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Jest specjalna trutka na ślimaki - takie niebieskie granulki.
iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
Ja dziś też na grilla....
I na dodatek do takich ludzi, że aż miło jeść z ich stołu....
Kkisia - no to teraz odliczanie...:)Czuję, że wszystko będzie dobrze
Paszcza - nie poddawaj się, jeśli taką podjęłaś decyzję - matki łzy mają dużą moc - obyś nie pękła..moremi, Magdala, dorbie, Aasiula, iwcia77, caffe, paszczakin, Mega, efcia, Simba, stara.krycha, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
-
Ja już na weselu czekamy na parę młodą
zaglądam do was...
Kisia super teraz tylko do przodu , niech nam rosną nowe Ł... he hekapturnica, moremi, dorbie, Aasiula, BISCA, iwcia77, caffe, Mega, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017