35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Dwa moje nicponie 8 komorkowe sa ze mna
Bete mam zrobic 16.06iwcia77, macduska, caffe, BISCA, Mega, moremi, efcia, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Paszcza - nie poddawaj się, jeśli taką podjęłaś decyzję - matki łzy mają dużą moc - obyś nie pękła..
Poszli na spacer z mlodym- chociaż chwile odetchnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 18:58
Mega, Aasiula, moremi, efcia, Simba, Arwena, stara.krycha, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Moje zdanie : Ja bym ochrzcila. I ochrzcze. Dla taty. Dla niz wierzacych to nie jest zadne zaangazowanie. Troche wody na glowe dziecka i wizyta w kosciele. Dla wierzacych, dziecko bedzie pod ochrona Boga. Ja stracilam mame. Gdyby jeszcze zyla i zalezalo by jej na tym to bym ochrzcila. Wydaje mi sie to byc dobrym i latwym kompromisem.
Bisca, właśnie i to chodzi, że to powinien być wybór, a nie presją innych.
Ja wierzę w Boga, nie w katolicyzm. Nie wierzę, że mała istota, zrodzona z miłości, w jakikolwiek sposób nie powstała rodzi się w grzechu. Dzieciaki są niewinne i czyste..iwcia77, moremi, efcia, Simba, Arwena, Magda*, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Nie piękne, decyzja jest podjęta.. Ale atmosfera jest cholernie ciężka.
Poszli na spacer z mlodym- chociaż chwile odetchnąć.
kapturnica, Mega, moremi, efcia, Simba, Arwena, stara.krycha, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Bisca, właśnie i to chodzi, że to powinien być wybór, a nie presją innych.
Ja wierzę w Boga, nie w katolicyzm. Nie wierzę, że mała istota, zrodzona z miłości, w jakikolwiek sposób nie powstała rodzi się w grzechu. Dzieciaki są niewinne i czyste..BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:w sumie co ci szkodzi ochrzcić?
To, że nie chce, żeby moje dziecko było członkiem tej złej wg mnie instytucji. Sama nie chce być, ale za dużo zachodu z wypisem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 19:00
iwcia77, Heretyczka, Aasiula, Mega, efcia, Simba, Magda*, stara.krycha, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:To, że nie chce, żeby moje dziecko było członkiem tej złej instytucji. Sama nie chce być, ale za dużo zachodu..
gorzej bedzie w szkole
ja tez kosciola nie uwazam,ale pewnie ochrzcze, w Boga wierzeiwcia77, Aasiula, efcia, caffe lubią tę wiadomość