35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale huj wie jakiej jakosci mam jajka,moze juz zaczely gnic? nie chce czekac z cionzooo
jak tylko maz sie zakotwiczy w jakiej robocie to pewnie kupimy;/
moze nasz babel czeka az bedzie mial gdzie mieszkac?iwcia77, BISCA, Mega, moremi, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:bo tak mi dr przepisal, wiem ze bromek tanszy,ale ja kupuje za pol ceny z importu
myslalam juz zeby wziac recepte i na bromka,zeby obadac czy nie porzygam sie od niego,moze tak zrobie,mam endo w lipcu
Laski, ktora chciala Bromka ostatnio? Mam opakowanie 100 sztuk, ale wazne tylko do sierpnia, moge wyslac.iwcia77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:chyba po tej butelce tak mi sie skojarzlo:D
a nie jestes,prawda?
hera to nasza forumowa Dr Jekyl i mrs HydeHeretyczka, BISCA, Mega, efcia, Simba, stara.krycha, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:ale huj wie jakiej jakosci mam jajka,moze juz zaczely gnic? nie chce czekac z cionzooo
jak tylko maz sie zakotwiczy w jakiej robocie to pewnie kupimy;/
moze nasz babel czeka az bedzie mial gdzie mieszkac?
33 lata, rozumiem ze juz bys chciala byc w ciazy ale to nie jest twoj ostatni dzwonek- mam nadzieje ze doczytalas , ze np Bozia, Caffe, dziobak, Hera sa po 40 i zostaly niedawno matkami ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 19:20
olencja, malgos741, BISCA, moremi, efcia, Dziobak, Magda*, stara.krycha, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale to jest dokladnie to samo. Ja biore tez Parlodel ( nie mieszkam w Pl), ale normalnie bralam Bromka. I bylo ok.
Laski, ktora chciala Bromka ostatnio? Mam opakowanie 100 sztuk, ale wazne tylko do sierpnia, moge wyslac.iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja ci zaraz zgnije - ty zbuku !
33 lata, rozumiem ze juz bys chciala byc w ciazy ale to nie jest twoj ostatni dzwonek- mam nadzieje ze doczytalas , ze np Bozia, Caffe, dziobak, Hera sa po 40 i zostaly niedawno matkami ?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:no wiem,ale ja tyle lat nie chcialam zajsc ze boje sie tej kary:/
malego ivutka
czyli kara to zabobonmalgos741, olencja, BISCA, Mega, moremi, efcia, Dziobak, Magda*, stara.krycha, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ola ja też zwlekałam bo chciałam mieszkanie teraz mam 6 lat mieszkanie a o dziecia 5 lat staram się i nic więc... pomyśl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 19:29
macduska, olencja, kapturnica, efcia, stara.krycha, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
olencja wrote:ja bym mogla sprobowac listek,jakbys mogla wyslac i za ile,to Ci przelejemoze komus jeszcze potrzeba to nie bralabym calego?
efcia lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie nie, mialam na mysli Parlodel. Do Bromka nie mam dostepu. On jest poza tym w buteleczkach po 30 sztuk, nie w blistrach. Ja mam buteleczke Parlodelu 100 sztuk.
-
olencja wrote:tak naturalnie pyklo?
a na podrasowanie jajek ginka polecila mi pic Clositol ( chyba w polandii to sie nazywa inozytol), zaszlam i nawet nie wiedzialam jak...2 bzyki byly i przedluzyla sie faza lutealna , pogubilam sie we wlasnym cyklu i calkiem zdurnialam jak test wyszedl pozytywny
malgos741, Mega, efcia, Magda*, Arwena, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:tyle ze ja dostaje choroby nerwowej w tym mieszkaniu,a zmienic nie jest latwo bo mamy dwa pokoje za cene kawalerki:/ dlatego chcialabym swoje,ladne,nowe,pachnace,moze wreszcie bym wyluzowala:(
Co do ginka na nfz to trafiłam na takiego co zrobił mi hsg, zero badań hormonów podobnie do ciebie, zmarnowałam 2 lata a jak poszłam do prywatnego to ostro się wziął za hormony, wyszła mi wysoka prolaktyna. Biorę norprolac i miałam stymulacje, monitoringi i iui teraz tylko zostaje mi iui albo ivf jak uzbieram a też u mnie krucho z kasą.iwcia77, efcia, Arwena, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017