35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale huj wie jakiej jakosci mam jajka,moze juz zaczely gnic? nie chce czekac z cionzooo
jak tylko maz sie zakotwiczy w jakiej robocie to pewnie kupimy;/
moze nasz babel czeka az bedzie mial gdzie mieszkac?
iwcia77, BISCA, Mega, moremi, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
Ale to jest dokladnie to samo. Ja biore tez Parlodel ( nie mieszkam w Pl), ale normalnie bralam Bromka. I bylo ok.olencja wrote:bo tak mi dr przepisal, wiem ze bromek tanszy,ale ja kupuje za pol ceny z importu
myslalam juz zeby wziac recepte i na bromka,zeby obadac czy nie porzygam sie od niego,moze tak zrobie,mam endo w lipcu
Laski, ktora chciala Bromka ostatnio? Mam opakowanie 100 sztuk, ale wazne tylko do sierpnia, moge wyslac.
iwcia77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
z awatara Hery mozna wydedukowac, ze oglada serial "ranczo"olencja wrote:chyba po tej butelce tak mi sie skojarzlo:D
a nie jestes,prawda?

hera to nasza forumowa Dr Jekyl i mrs Hyde
nick nieaktualny, BISCA, Mega, efcia, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
no ja ci zaraz zgnije - ty zbuku !olencja wrote:ale huj wie jakiej jakosci mam jajka,moze juz zaczely gnic? nie chce czekac z cionzooo
jak tylko maz sie zakotwiczy w jakiej robocie to pewnie kupimy;/
moze nasz babel czeka az bedzie mial gdzie mieszkac?
33 lata, rozumiem ze juz bys chciala byc w ciazy ale to nie jest twoj ostatni dzwonek- mam nadzieje ze doczytalas , ze np Bozia, Caffe, dziobak, Hera sa po 40 i zostaly niedawno matkami ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 19:20
olencja, malgos741, BISCA, moremi, efcia, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
ja bym mogla sprobowac listek,jakbys mogla wyslac i za ile,to Ci przelejemoze komus jeszcze potrzeba to nie bralabym calego?Dziobak wrote:Ale to jest dokladnie to samo. Ja biore tez Parlodel ( nie mieszkam w Pl), ale normalnie bralam Bromka. I bylo ok.
Laski, ktora chciala Bromka ostatnio? Mam opakowanie 100 sztuk, ale wazne tylko do sierpnia, moge wyslac.
iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
no wiem,ale ja tyle lat nie chcialam zajsc ze boje sie tej kary:/iwcia77 wrote:no ja ci zaraz zgnije - ty zbuku !

33 lata, rozumiem ze juz bys chciala byc w ciazy ale to nie jest twoj ostatni dzwonek- mam nadzieje ze doczytalas , ze np Bozia, Caffe, dziobak, Hera sa po 40 i zostaly niedawno matkami ?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ja tez dlugo zwlekalam , jak chcialam to przez 2 lata sie staralismy i dupa no az w koncu sie udalo i w wieku 38 ( rocznikowo) zostalam szczesliwa mamusiaolencja wrote:no wiem,ale ja tyle lat nie chcialam zajsc ze boje sie tej kary:/
malego ivutka 
czyli kara to zabobon
malgos741, olencja, BISCA, Mega, moremi, efcia, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ola ja też zwlekałam bo chciałam mieszkanie teraz mam 6 lat mieszkanie a o dziecia 5 lat staram się i nic więc... pomyśl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 19:29
nick nieaktualny, olencja, kapturnica, efcia, nick nieaktualny, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
Nie nie, mialam na mysli Parlodel. Do Bromka nie mam dostepu. On jest poza tym w buteleczkach po 30 sztuk, nie w blistrach. Ja mam buteleczke Parlodelu 100 sztuk.olencja wrote:ja bym mogla sprobowac listek,jakbys mogla wyslac i za ile,to Ci przelejemoze komus jeszcze potrzeba to nie bralabym calego?
efcia lubi tę wiadomość
-
aaaa,czaje,a za ile bys opchla?ja mam jeszcze 40 tabl,raczej w tym czasie nie zajde:(Dziobak wrote:Nie nie, mialam na mysli Parlodel. Do Bromka nie mam dostepu. On jest poza tym w buteleczkach po 30 sztuk, nie w blistrach. Ja mam buteleczke Parlodelu 100 sztuk.
-
no wlasciwie to zaczelam chodzic na monitoringi, i bralam progesteron w 2 fazie cykluolencja wrote:tak naturalnie pyklo?
a na podrasowanie jajek ginka polecila mi pic Clositol ( chyba w polandii to sie nazywa inozytol), zaszlam i nawet nie wiedzialam jak...2 bzyki byly i przedluzyla sie faza lutealna , pogubilam sie we wlasnym cyklu i calkiem zdurnialam jak test wyszedl pozytywny
malgos741, Mega, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
i tak zrobisz co będziesz chciała...olencja wrote:tyle ze ja dostaje choroby nerwowej w tym mieszkaniu,a zmienic nie jest latwo bo mamy dwa pokoje za cene kawalerki:/ dlatego chcialabym swoje,ladne,nowe,pachnace,moze wreszcie bym wyluzowala:(
Co do ginka na nfz to trafiłam na takiego co zrobił mi hsg, zero badań hormonów podobnie do ciebie, zmarnowałam 2 lata a jak poszłam do prywatnego to ostro się wziął za hormony, wyszła mi wysoka prolaktyna. Biorę norprolac i miałam stymulacje, monitoringi i iui teraz tylko zostaje mi iui albo ivf jak uzbieram a też u mnie krucho z kasą.
iwcia77, efcia, nick nieaktualny, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017