X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    chyba po tej butelce tak mi sie skojarzlo:D
    a nie jestes,prawda?:)
    jestem jaka jestem

BISCA, efcia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale huj wie jakiej jakosci mam jajka,moze juz zaczely gnic? nie chce czekac z cionzooo
    jak tylko maz sie zakotwiczy w jakiej robocie to pewnie kupimy;/
    moze nasz babel czeka az bedzie mial gdzie mieszkac?

iwcia77, BISCA, Mega, moremi, efcia, caffe lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sam maz iwciu niezdatny jak widac do zrobienia:) musimy znalezc sie w trojkacie zeby cos z tego bylo:)

iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    bo tak mi dr przepisal, wiem ze bromek tanszy,ale ja kupuje za pol ceny z importu
    myslalam juz zeby wziac recepte i na bromka,zeby obadac czy nie porzygam sie od niego,moze tak zrobie,mam endo w lipcu
    Ale to jest dokladnie to samo. Ja biore tez Parlodel ( nie mieszkam w Pl), ale normalnie bralam Bromka. I bylo ok.
    Laski, ktora chciala Bromka ostatnio? Mam opakowanie 100 sztuk, ale wazne tylko do sierpnia, moge wyslac.

iwcia77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    chyba po tej butelce tak mi sie skojarzlo:D
    a nie jestes,prawda?:)
    z awatara Hery mozna wydedukowac, ze oglada serial "ranczo" ;D

hera to nasza forumowa Dr Jekyl i mrs Hyde ;D

Heretyczka, BISCA, Mega, efcia, Simba, stara.krycha, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ale huj wie jakiej jakosci mam jajka,moze juz zaczely gnic? nie chce czekac z cionzooo
    jak tylko maz sie zakotwiczy w jakiej robocie to pewnie kupimy;/
    moze nasz babel czeka az bedzie mial gdzie mieszkac?
    no ja ci zaraz zgnije - ty zbuku ! ;D

33 lata, rozumiem ze juz bys chciala byc w ciazy ale to nie jest twoj ostatni dzwonek- mam nadzieje ze doczytalas , ze np Bozia, Caffe, dziobak, Hera sa po 40 i zostaly niedawno matkami ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 19:20

olencja, malgos741, BISCA, moremi, efcia, Dziobak, Magda*, stara.krycha, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ale to jest dokladnie to samo. Ja biore tez Parlodel ( nie mieszkam w Pl), ale normalnie bralam Bromka. I bylo ok.
    Laski, ktora chciala Bromka ostatnio? Mam opakowanie 100 sztuk, ale wazne tylko do sierpnia, moge wyslac.
    ja bym mogla sprobowac listek,jakbys mogla wyslac i za ile,to Ci przelejemoze komus jeszcze potrzeba to nie bralabym calego?

iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ja ci zaraz zgnije - ty zbuku ! ;D

33 lata, rozumiem ze juz bys chciala byc w ciazy ale to nie jest twoj ostatni dzwonek- mam nadzieje ze doczytalas , ze np Bozia, Caffe, dziobak, Hera sa po 40 i zostaly niedawno matkami ?
    no wiem,ale ja tyle lat nie chcialam zajsc ze boje sie tej kary:/

iwcia77 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    no wiem,ale ja tyle lat nie chcialam zajsc ze boje sie tej kary:/
    ja tez dlugo zwlekalam , jak chcialam to przez 2 lata sie staralismy i dupa no az w koncu sie udalo i w wieku 38 ( rocznikowo) zostalam szczesliwa mamusia :) malego ivutka :)

czyli kara to zabobon ;D

malgos741, olencja, BISCA, Mega, moremi, efcia, Dziobak, Magda*, stara.krycha, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macdu, niezła akcja. Mnie by szlag trafił z dziesięć razy.

macduska, iwcia77, Mega, moremi, efcia, Magda* lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak naturalnie pyklo?

u5cvp2.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja też zwlekałam bo chciałam mieszkanie teraz mam 6 lat mieszkanie a o dziecia 5 lat staram się i nic więc... pomyśl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 19:29

macduska, olencja, kapturnica, efcia, stara.krycha, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Macdu, niezła akcja. Mnie by szlag trafił z dziesięć razy.

Aniu, to i tak jest po łebkach napisane.
    Film można by nakręcić. ;-)

iwcia77, kapturnica, ania.g, Mega, moremi, efcia, Magda* lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ja bym mogla sprobowac listek,jakbys mogla wyslac i za ile,to Ci przelejemoze komus jeszcze potrzeba to nie bralabym calego?
    Nie nie, mialam na mysli Parlodel. Do Bromka nie mam dostepu. On jest poza tym w buteleczkach po 30 sztuk, nie w blistrach. Ja mam buteleczke Parlodelu 100 sztuk.

efcia lubi tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyle ze ja dostaje choroby nerwowej w tym mieszkaniu,a zmienic nie jest latwo bo mamy dwa pokoje za cene kawalerki:/ dlatego chcialabym swoje,ladne,nowe,pachnace,moze wreszcie bym wyluzowala:(

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie nie, mialam na mysli Parlodel. Do Bromka nie mam dostepu. On jest poza tym w buteleczkach po 30 sztuk, nie w blistrach. Ja mam buteleczke Parlodelu 100 sztuk.
    aaaa,czaje,a za ile bys opchla?ja mam jeszcze 40 tabl,raczej w tym czasie nie zajde:(

u5cvp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    tak naturalnie pyklo?
    no wlasciwie to zaczelam chodzic na monitoringi, i bralam progesteron w 2 fazie cyklu :) a na podrasowanie jajek ginka polecila mi pic Clositol ( chyba w polandii to sie nazywa inozytol), zaszlam i nawet nie wiedzialam jak...2 bzyki byly i przedluzyla sie faza lutealna , pogubilam sie we wlasnym cyklu i calkiem zdurnialam jak test wyszedl pozytywny :D

malgos741, Mega, efcia, Magda*, Arwena, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak,slawny inozytol:( w italii tym lecza a u nas tylko myo jest a nie chiro, pilam pol roku:(

u5cvp2.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    tyle ze ja dostaje choroby nerwowej w tym mieszkaniu,a zmienic nie jest latwo bo mamy dwa pokoje za cene kawalerki:/ dlatego chcialabym swoje,ladne,nowe,pachnace,moze wreszcie bym wyluzowala:(
    i tak zrobisz co będziesz chciała...
    Co do ginka na nfz to trafiłam na takiego co zrobił mi hsg, zero badań hormonów podobnie do ciebie, zmarnowałam 2 lata a jak poszłam do prywatnego to ostro się wziął za hormony, wyszła mi wysoka prolaktyna. Biorę norprolac i miałam stymulacje, monitoringi i iui teraz tylko zostaje mi iui albo ivf jak uzbieram a też u mnie krucho z kasą.

iwcia77, efcia, Arwena, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie dlatego ja chce isc tam gdzie Renia,moze unikne jednak kosztow badan chociaz:/ i tych monitoringow

u5cvp2.png
‹‹ 9740 9741 9742 9743 9744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ